Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Tajemnice Smallville

Kornelia - Wto 26 Sie, 2003 14:58
Temat postu: Tajemnice Smallville
Kochani! Nie jestem pewna czy to dobre forum na ten post, ale to w koncu miejsce w ktorym piszemy o przyjazni wiec prosze was o przyjacielski gest. pokarzcie na co was stac wesprzyjcie mnie i wszystkich fanow Tajemnic Smallville nawet jesli nie nalezycie do nich (fanow TS). Prosze was o to byscie, kazdy z was, wyslal e-maila do redakcji tvn pod ten mail :widzowie@tvn.pl o temacie "Oddajcie nam smallville" a wnim goraca prosbe o puszczenie nowych odcinkow smallville. Dla was to tak malo a dla mnie i wszystkich fanow TS moze znaczyc tak wiele poniewaz jesli tych listow bedzie naprawde wiele to wierzymy, ze o wiele szybciej puszcza nowe odcinki, jak zobacza jak nam zalezy. wiec prosze, wrecz blagam zachowajcie sie jak przyjaciele nawet jesli nimi dla mnie nie jestescie i wspomorzcie nasz protest. bede wam naprawde, naprawde ogromnie wdzieczna i jesli ktore kolwiek z was bedzie potrzebowlao podobnej pomocy to moze liczyc na na mnie i wszystkich moich znajomych w ogole kazdego fana Smallville do ktorego dotrze ta prosba i ktory bedzie wiedzial jak wiele wam zawdziecza, jak wiele zawdziecza solidarnosci przyjaciol z neta....
Kamix - Wto 26 Sie, 2003 15:35
Temat postu:
moze i to nie dzial na to ale z drugiej strony to przyjazn napisze Wink
Kornelia - Wto 26 Sie, 2003 16:33
Temat postu:
Wielkie dzieki
Cytryna - Wto 26 Sie, 2003 21:58
Temat postu:
Oglądałam parę odcinków i muszę przyznać ze mi sie film spodobał. To naprawdę super pomysł. Z miłą chęcią i wielką madzieją napiszę maila no i postaram sie namówić do tego więcej osób Smile
Kornelia - Wto 26 Sie, 2003 22:31
Temat postu:
Kochna jestes!
Kornelia - Czw 28 Sie, 2003 20:12
Temat postu:
Wczoraj byl otatni odcinek Tajemnic Smallville. Gdy sie skonczyl myslalam, ze serce mi peknie. prosze pomozcie. wesprzyjcie nasz protest!
Dexter - Czw 28 Sie, 2003 21:44
Temat postu:
Również napisałem maila do tvn’u i dostałem odpowiedz że rozumieją zainteresowanie i zakupili już nowe odcinki ale nie znają jeszcze terminu emisji.
Jak ktoś chce zobaczyć tego maila to niech kliknie
tutaj
(Zrobiłem zrzut ale może się trochę długo ładować)
Xesquio - Czw 28 Sie, 2003 22:43
Temat postu:
Z przyjemnością ci pomoge Wink bo moja dziewczyna też to ogląda a mnie jakoś nieciagnie Laughing
Kornelia - Pon 01 Wrz, 2003 13:08
Temat postu:
Twoja dziewczyna ma dobry gust. powtorz jej to a ty... sproboj i dzieki
Keśka - Pon 01 Wrz, 2003 13:45
Temat postu:
Kornelia, co to za serial i o czym to jest? Myślę, że jednak nie ma sensu wysyłać maila, bo jak nie ma nowych odcinków, to ktoś musi je nakręcić, a jak nie mają pomysłu i pieniążków, to nic nam z tego protestu nie wyjdzie, ale...zachowam się jak dobra koleżanka i wyślę tego maila!!!
Wink
Tim - Pon 01 Wrz, 2003 14:21
Temat postu:
RSA napisał/a:
Również napisałem maila do tvn’u i dostałem odpowiedz że rozumieją zainteresowanie i zakupili już nowe odcinki ale nie znają jeszcze terminu emisji.
Jak ktoś chce zobaczyć tego maila to niech kliknie
tutaj
(Zrobiłem zrzut ale może się trochę długo ładować)

Jak nie ma jak są Wink nie znam tego serjalu chyba to jest to o ufokach Question
Kornelia - Wto 02 Wrz, 2003 15:32
Temat postu:
Bynajmniej moi mili! ten serial jest o supermenie jak nastolatku moze sie to wydawac banalne ale tak naprawde jest super
a sens jest wysylac te maile jest bardzo duzy poniewaz i trzecia seria jest nakrecona a my prosimy narazie o druga i tvn rowniez ma juz te nowe odcinki my walczymy o to by je puscili i to jak najszybciej
a tak pozatym dzieki Psunicio...
Kornelia - Sro 10 Wrz, 2003 18:56
Temat postu:
Prosze nie zawiedzcie mnie myslalam, ze mozna na was polegac.... Crying or Very sad
Kornelia - Nie 21 Wrz, 2003 13:58
Temat postu:
Witajcie!
Zapraszam do wpisywania sie do petycje, której tematem jest wznowienie w stacji TVN emisji serialu "Smallville" (2 sezon)
Zalozenia petycji znajdziecie pod adresem:
www.smallville.petycja.prv.pl
Link bezposredni do petycji:
http://www.petitiononline.com/dotvn/petition.html
Okazcie choc toche przyjazni teraz wszystko zalezy od was ja juz oddalam swoj glos
panienka_wierzba - Sro 29 Paź, 2003 06:40
Temat postu:
wiesz co kornelia, chętnie ci pomogę, zawsze chętnie pomagam ludziom jeżeli potrzebują pomocy, a twoa PW do mnie uświadomiła mi że ty nprawde ten filk kochasz. Wyśle petycje, jeszcze dziś biggrin
Bike_chan - Sro 29 Paź, 2003 07:19
Temat postu:
Ja taż napisałam!!!
Kornelia - Sro 29 Paź, 2003 16:44
Temat postu:
Dzieki wam!!
mam nadzieje ze i inni okarza sie tak w porzadku jak wy
jeszcze raz dzieki
Xesquio - Sro 29 Paź, 2003 21:12
Temat postu:
Widze że zależy ci na emisji tego serialu jak mojej Ani Smile więc pomogłem Smile i niedziękuj. Lubie pomagac innym Smile
rodzynka - Pon 19 Sty, 2004 17:26
Temat postu: rodzynka
Nigdy Tajemnic Smalville nie oglądałam ale co tam wierze że jest fajny... wysłałam maila bo forum to jest od tego żeby pomagać innym, prawda? WSZYSCY KTÓRZY NA NIM PISZĄ SĄ EKSTRA WIĘC POWINNIŚMY SOBIE POMAGAĆ!!! Laughing
Kornelia - Pon 19 Sty, 2004 22:26
Temat postu:
Dzieki bardzo!! Masz rcaje, po to jest to forum azeby sobie pomagac!! Razz
codi - Wto 20 Sty, 2004 11:34
Temat postu:
spoko napiszę Very Happy
rodzynka - Nie 04 Kwi, 2004 11:44
Temat postu:
No i co ?? oddali :-) podobno już niebawem na tvn będzie nowa seria ! hahah ciekawe czy to dzięki tej "petycji"
No może wreszcie zacznę oglądać ten serial :-)
Volwi - Nie 04 Kwi, 2004 12:09
Temat postu:
Ja również pomogłem! biggrin A jeśli ktoś zechce pomóc i mi niech napisze na regionalne@pkp.com.pl prosząc o spełnienie trzech postulatów które poniżej!
Kornelia - Nie 04 Kwi, 2004 15:25
Temat postu:
Jasne, ze napisalam. I wiem, udalo sie.ma byc druga seria. Nawet nie wiecie jak bardzo sie ucieszylam, jak sie dowiedzialam... Wink
rodzynka - Pon 05 Kwi, 2004 16:25
Temat postu:
na regionalne@pkp.com.pl tez weszłam :-)
Volwi - Wto 06 Kwi, 2004 14:32
Temat postu:
rodzynka napisał/a:
na regionalne@pkp.com.pl tez weszłam :-)

Danke biggrin
Anonymous - Nie 01 Sie, 2004 20:06
Temat postu: ...
Ok wyśle bo też to lubie Mr. Green możesz na mnie liczyć!!!
Lavile - Pon 02 Sie, 2004 00:26
Temat postu:
Smallville jest the best ! Nie mow, ze nie beda go puszczac ?? Crying or Very sad
Anonymous - Czw 16 Wrz, 2004 16:36
Temat postu: SMALLVILLE W TVN-PROŚBA O TRZECIĄ SERIĘ
Hej!chciałem poprosić wszystkich by wysłali maila pod widzowie@tvn.pl o temacie "Oddajcie nam Smallville". Mam nadzieję że pomogą też ci którzy Tajemnic Smallville nielubią albo nieznają.

------------------------------------
POZDRO WSZYSTKIM :-D
Anonymous - Nie 24 Paź, 2004 16:29
Temat postu:
ja tez napisalam :):)
klacz - Nie 24 Paź, 2004 19:01
Temat postu:
Eh...nie wznawiajcie starych(no..może nie tak bardzo..) tematów, ok?

Btw: Smallville teraz leci na tvn7 i przyznam, że bardzo mi się spodobało Smile
misiaczek19 - Pon 21 Lis, 2005 21:56
Temat postu:
Ja równierz jestem wielka fanka tego filmu i tez sie zasmuciłam kiedy go przerwali!! wyśle tego maila! SmileSmile mam nadzieje ze to cos pomoze
Anonymous - Pon 21 Lis, 2005 22:04
Temat postu:
nie odkopuj!
zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group