Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - SlipKnot

Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 18:05
Temat postu: SlipKnot
Czy ktoś jeszcze lubi ten zespół? Jeśli jacyś fani metalu nie słyszeli, to gorąco polecam biggrin
Iśka - Sro 20 Sie, 2003 19:43
Temat postu:
Nie jestem fanką metalu i nie słyszałam o takim zespole biggrin
Narvana - Czw 21 Sie, 2003 16:12
Temat postu: .
boze..........ten zespol jest okropny wcale mi sie jego piosnkei nie podobaja a co dopero teledyski!!!!!!!!!!!!!!!!
Mała - Czw 21 Sie, 2003 18:49
Temat postu:
UWIEEEEEEEEELBIAAAAAAAAAM.... MOJEGO KOCHANEGO SLIIIIPKNOTKA:D ohhhh...tak!!!!!!!
BAD_BOY - Sro 01 Paź, 2003 08:33
Temat postu:
slipknot to knot w slipach! Very Happy
Narvana - Sro 01 Paź, 2003 08:46
Temat postu: ,,,,,,,,,
oołł...dziwna opinia...mi sie ten zespół po prostu wydaje troszke bardzo za wulgarny..
Papież - Pią 09 Kwi, 2004 12:15
Temat postu:
A wedlug mnie SlipKnot jest [cenzura].
Takie kawałki jak : Wait and Bleed, Left Behind, Liberate po prostu Rules.
Teledyski tez są super.

Pomimo tego ze episkopat jest przeciwny ja ich popieram.
_szyszka - Wto 13 Kwi, 2004 10:45
Temat postu:
Tak na prawdę nie słyszałam o takim zespole więc się nie wypowiem czy lubię ten zespół czy nie
Papież - Wto 13 Kwi, 2004 11:25
Temat postu:
_szyszka napisał/a:
Tak na prawdę nie słyszałam o takim zespole więc się nie wypowiem czy lubię ten zespół czy nie

a skad 11 latka ma znac SlipKnota? ty to lepiej Fasolki sluchaj
MeGi111 - Wto 13 Kwi, 2004 22:39
Temat postu:
Wiesz co "Papieżu"?? Czy naprwdę musisz być taki beznadziejny? Nie rozumiesz, że twoje dogadywanki itp. już na nikogo nie działają, niekogo nie śmieszą?? Naprawdę tak trudno to zrozumieć?? Ciekawe ile ty masz lat... Zaraz się pewnie okaże, że jesteś nadpobudliwym 9-latkiem. Jeśli masz dawać takie głupie komentarze, to lepiej wogóle nie komentuj!!
Papież - Wto 13 Kwi, 2004 22:51
Temat postu:
jak jestem nadpobudliwym 3 latkiem a nie 9, dziewiec lat bede miał za 6 lat, przyjedz na urodziny wypijemy Smirnoffa , 0.75 na 2
Anonymous - Sro 06 Paź, 2004 14:30
Temat postu:
Wy piszcie co chcecie ale ja ,,kocham,, ten zespół a szczególnie ,,DUALITY,, ,,THE NAMLESS,, Very Happy To jest muza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malvina - Sro 06 Paź, 2004 14:36
Temat postu:
Aren no wiesz .. żeby odkopywać taki stary temat ... :>
Anonymous - Sro 06 Paź, 2004 16:44
Temat postu:
Mlvina nie czepiaj się, bo ideologia odkopywania tematów polega na tym, żeby odkopać tematy, które wciaz są na czasie, a nie tak jak to robiła Kicia, dawno zakończone dyskusje na temat forum ><'
Widział ktoś teledysk Vermillion? Genialny według mnie Smile świetny i wogule, bardzo inspirujący.
A co do Vermilliona to wielcy fani na pewno słyszeli także Vermillion pt.2, jak myślicie, który jest lepszy? Ja uważam, ze obydwa są cool, ale chyba pt2 jest lepszy, może dlatego, że jego o wiele wcześniej słyszałam.
panienka_wierzba - Sro 06 Paź, 2004 18:14
Temat postu:
ja tam zbytnio Slipknota nie sBucham ale niektóre piosenki ma ciekawe =) neistety Vermiliona nie slyszalam za to b. lubie Wait a Bleed =)
Anonymous - Czw 07 Paź, 2004 18:56
Temat postu:
Nie widzialam teledysku do Vermillion, kolezanka widziala, ale nie wiem do ktorego Vermilliona to jest... Nie potrafila mi powiedziec, bo pytalam, czy Vermillion tak sobie spokojny, czy bardzo spokojny Razz Ja chyba jednak wole SlipKnoTa z Iowy... Everything wypieprza Smile Co nie znaczy, ze Subliminal verses jest zle.
Malvina - Czw 07 Paź, 2004 19:53
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Mlvina nie czepiaj się, bo ideologia odkopywania tematów polega na tym, żeby odkopać tematy, które wciaz są na czasie, a nie tak jak to robiła Kicia, dawno zakończone dyskusje na temat forum ><'.

Wybacz Efko ..:p
Co do tego Slipa Knota ... nie mam pojęcia kim on jest :PPP
Ale chyba nie lubię jego piosenek .. bo nie znosze metaluu :]]
Anonymous - Czw 07 Paź, 2004 20:40
Temat postu:
Kto?... Khm khm tak. To taki facet jest. No... Razz
To zespól Razz
Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 08:10
Temat postu:
Oui, uwielbiam ^^
Ale ta nowa płyta... kompletne dno Scratch
Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 19:55
Temat postu:
A więc teledysk jest do Pt.1,a Pt.2 jest spokojniejsze. Dzisiaj znów go widziałam i wciąż twierdzę, zę jest swietny mama stwierdziła, ze jest dziwny, bo go nie rozumie, ale ja go rozumiem dobrze i to bardzo dobrze.
Anonymous - Pią 08 Paź, 2004 22:44
Temat postu:
Kurde... Bede miala problem z zobaczeniem go... Nie wiem moze ktos, skad go sciagnac? A dzisiaj tak se slucham obóch Vermillionów i mimo, ze oba sa spokojne, to jednak oba sa dobre Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group