Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - jak i gdzie włożyć tampon

fiołeczek - Sro 25 Lis, 2009 15:04
Temat postu: jak i gdzie włożyć tampon
pomużcie 3 dni w tygodniu chodzę na basen i casami zdarza się że nie mogę na niego pójść poniewasz mam okres słyszałam że w tamponach można pływać i gdy wziełam jaden tampon( od mamy(ona o tym niewiedziała) to się ździwiłam bo koleżanki mówiły że to takie coś jak podpaska tylko wygodniejsze pomocy( wstydzę się spytać mamy)
Nens - Sro 25 Lis, 2009 17:28
Temat postu:
Coś jak podpaska, bo "działa" jak podpaska. Faktycznie jest wygodniejszy.
Musisz go po prostu włożyć ;P Jeśli się boisz, kup sobie tampaxy z aplikatorami, jest dużo łatwiej.
Musisz go włożyć dość głęboko (żeby nie wystawał! znam osoby które nosiły z połową wystającą, bo myślały, że tak ma być ;P) i nie pod kątem prostym, tylko lekko pochylając w stronę pleców. Prawidłowo włożonego tamponu nie powinnaś w ogóle czuć.
nasty_girl - Sro 25 Lis, 2009 21:03
Temat postu:
Wystarczy przeczytać instrukcję..
swierk84 - Sro 25 Lis, 2009 21:10
Temat postu:
Nens-Tylko jesli cale wlozysz,to jak je pozniej wyjmiesz? Mr. Green
Anonymous - Sro 25 Lis, 2009 21:31
Temat postu:
Swierk- na końcu tamponu jest sznureczek, wystarczy pociągnąć.
Nens - Sro 25 Lis, 2009 21:52
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
Nens-Tylko jesli cale wlozysz,to jak je pozniej wyjmiesz? Mr. Green

Nie zrozumiałam żartu.
swierk84 - Sro 25 Lis, 2009 21:53
Temat postu:
Nens,moze mnie zle zrozumialas bo dalem emotke " Mr. Green ",ale powaznie chcialem pytanie zadac.Thx Riaga za odp. Smile
quara99 - Sro 25 Lis, 2009 22:21
Temat postu:
w empiku kiedyś zobaczyłam książkę "Co mężczyźni wiedzą o kobietach". Były same puste kartki i świerk jest tego przykładem xD ;]
swierk84 - Sro 25 Lis, 2009 22:31
Temat postu:
Nawet jesli dobrze znam pewne miejsca u kobiet to nie mialem okazji sie dowiedziec jeszcze jak sie tamton wklada choc moja kuyznka kiedys zagadywala sie do mnie z tym.
Tremere - Czw 26 Lis, 2009 11:21
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
Nawet jesli dobrze znam pewne miejsca u kobiet to nie mialem okazji sie dowiedziec jeszcze jak sie tamton wklada choc moja kuyznka kiedys zagadywala sie do mnie z tym.

a wiesz ile ja widzialam filmow z operacji? lekarza to ze mnie nie czyni. jak mozna dobrze znac pewne miejsca u kobiet z filmow? :D to nie takie proste kolego.
swierk84 - Czw 26 Lis, 2009 18:56
Temat postu:
Nie tylko filmy,jak mialem z 9 lat to na basenie z kolezankami w szatni kobiet rozbieralismy sie i sie ogladalismy,a ze cos pamietam i ze palce juz tam wkladalem to troche sie dowiedzialem o tym Mr. Green
Słupek - Czw 26 Lis, 2009 19:42
Temat postu:
Erotoman-gawędziarz.
swierk84 - Czw 26 Lis, 2009 20:19
Temat postu:
To bylo 3-4 lata temu wtedy dopiero co nauczylem sie druta zwalac i jaki ze mnie erotoman Razz
piotr123 - Czw 26 Lis, 2009 20:28
Temat postu:
Angielski-no comment
Chiński-無可奉告
czeski-žádný komentář
Francuski-Pas de commentaire
niemiecki-no comment
rosyjski-Без комментариев
Polski-bez komentarza
Słupek - Czw 26 Lis, 2009 21:04
Temat postu:
Nawiązywanie do masturbacji w co 2. poście też może być oznaką jakichś zaburzeń.
swierk84 - Czw 26 Lis, 2009 21:20
Temat postu:
Nie mam zaburzen,psychologowie tego nie wykryli u mnie.Pozatym,nawet gdybym we wszystkich postach o tym pisal,to musi koniecznie znaczyc ze mam zaburzenia?Rozumiem ze gdybym pisal o to ze kupke zrobilem i nie wycelowalem w kibel bo na bok zeszlo a na dodatek pupcia boli bo miala ponad 5cm dlugosci itp....Ale akurat o masturbacji w co drugim poscie?
Anonymous - Czw 26 Lis, 2009 21:30
Temat postu:
Swierk, powiem szczerze. Zmieniłeś się, i to okropnie. Kiedyś byłeś fajny i inteligentny, dało się z tobą porozmawiać o wszystkim. A teraz...Cały czas twoje historie, typu ta jak byłeś na basenie i miałeś 9 lat (w tym temacie) albo o twojej koleżance-dziwce (w moim temacie). Zmieniłeś się nie do poznania. Martwi mnie to Sad
swierk84 - Czw 26 Lis, 2009 21:34
Temat postu:
Najlepiej pisac w dwojke,wtedy jest i mniej klotni i mniej argumentow do niej.Dlatego tu taki jestem
Anonymous - Pią 27 Lis, 2009 16:30
Temat postu:
Nie ma, czy we dwójkę, czy w szóstkę, zmieniłeś się nawet tutaj. Kiedyś na forum też byłeś inny.
swierk84 - Pią 27 Lis, 2009 17:13
Temat postu:
Przedtem to bylo przedtem Smile
Shaunri - Sob 28 Lis, 2009 10:59
Temat postu:
Czyli mamy rozumieć że uznałeś iż bycie chamem i prostakiem jest zabawniejsze?
swierk84 - Sob 28 Lis, 2009 13:27
Temat postu:
Jestem chamem?Z kim niby?udzielam odpowiedzi jak moge,pomagam w tematach jesli wiem jak czemu zaradzac i nazywacie to chamstwem?
Shaunri - Sob 28 Lis, 2009 15:19
Temat postu:
Ja to nazywam chamstwem, nie "my" - Jesteś wulgarny, a Twoje wypowiedzi niesmaczne.
Anonymous - Sob 28 Lis, 2009 15:23
Temat postu:
Dopisując do postu Shaunriego: a twoje historyjki, równie niesmaczne, jak już mówiłam, ta o koleżance-dziwce w moim temacie, i o tym, jak rozbierałeś się z koleżankami na basenie, w tym temacie.

Naprawdę tego nie dostrzegasz? Zmieniłeś się. Na gorsze.
swierk84 - Sob 28 Lis, 2009 20:09
Temat postu:
Nie rozumiesz tego ze to bylo pare lat temu,a pozatym pisalem to jako przyklad,pozniej czy ktos to czyta czy sie smieje czy nie wiem co to mam to gdzies.I co mam powiedziec,ze zyje sobie za gorami za lasami,mam same 6 i mam umysl Spielberga?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group