swierk84 napisał/a: |
Wlasnie najgorzej jest w klasie,gdy czytam cos to trudno mnie zrozumiec.Musze mowic piskliwym glosem zeby miec mniej wiecej cichy baryton,a gdy sie zapomne to szkoda mowic.. |
Najbardziej wkur*iajace w tym jest to,ze gdy chce zarwac do tutejszych dziewczyn to sie mnie boja mimo iz gdy pokazuje sie z zarostem to pol szkoly idzie na mnie... |
Wlasnie mowie ze gdy zostawiam zarost to polowa szkoly idzie na mnie,tylko wystraszam ich potwornym glosem,no chyba ze "piskliwie" mowie ![]() |
Zdjecie czy nagranie?
A jesli chodzi o zarost to pisalem ze wyprobowywalem dzisiaj golenie sie z pianka,wiec jutro co najwyzej troche szaro mi bedzie ![]() |
Jak chcesz to moge przeczkac caly tydzien,ale musialbym z kadz wykombinowac sprzet do pstrykania,bo tu h*ja znajde. |
Aparat brat rozj*bal,a znajac tutejsza mentalnosc,to musialby sie cud zdarzyc zeby ktos cos pozyczyl.Spytam sie sasiadow jutro po szkole (rano wszyscy spia),jesli bede mial to pstrykne i moge i tutaj przeslac,z reszta co mi tam...Mozecie sie smiac,kiedys sami takimi niedzwiedziami sie staniecie ![]() |