Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Bilans 14-latka

maniek1996000 - Pią 23 Paź, 2009 18:48
Temat postu: Bilans 14-latka
Siema ;] Niedługo będę miał bilans 14-latka ;/ Podobno sprawdzają na nim dojrzałość płciową x/ Czyli będą mi macać kurusia ... ?? I co mam zrobić jak kuruś na to zareaguje xD ?? Pomóżcie ;P
Luke_Skywalker - Pią 23 Paź, 2009 22:40
Temat postu:
Jak miałem 11lastka to zajzała w gatki i tyle a przyłacam sie do pytania bo to umnie nza rok i1 miesiąc
SIMON300195 - Pią 23 Paź, 2009 22:59
Temat postu:
to zależy od lekarki (lekarza) jakiego ma... ^ ^
BYło tyle tematów gdzieś że jedni mówili ze zagladała jedni ze nie zaglądała

Najlepiej spytać starszych kolegów ktorzy już to mieli (w tym przypadku kl. 2 i 3)
Shaunri - Sob 24 Paź, 2009 09:39
Temat postu:
Będziesz tak zestresowany, że Twój penis nawet nie drgnie.

A poza tym nikt macać Cię nie będzie - przynajmniej nie w sposób który Ty sobie wyobrażasz. Dotyk lekarski to coś całkiem innego niż dotyk spragnionej miłości partnerki, pamiętaj.
scyzoryk - Sob 24 Paź, 2009 10:13
Temat postu:
bilans 14latka mialem wczoraj i wogole lekarz nie ogladal tej czesci ciala... Very Happy a nawet jezeli z toba bedzie inaczej to gwarantuje ze nie zareaguje bo to wyglada calkiem inaczej Smile
maniek1996000 - Sob 24 Paź, 2009 10:21
Temat postu:
To fajnie dzieki za pomoc ;] Nie wiem od czego to zależy ale na kartach jakie mieliśmy do wypełnienia na ten bilans było w dziale "Do wypełnienia przez lekarze" dojrzałość płciowa ale może nie bedą na to patrzeć x/ Mam jeszcze małe pytanko czy tam trzeba wejść z mamą ?? ;/ Razz
SIMON300195 - Sob 24 Paź, 2009 12:32
Temat postu:
maniek1996000 napisał/a:
To fajnie dzieki za pomoc ;] Nie wiem od czego to zależy ale na kartach jakie mieliśmy do wypełnienia na ten bilans było w dziale "Do wypełnienia przez lekarze" dojrzałość płciowa ale może nie bedą na to patrzeć x/ Mam jeszcze małe pytanko czy tam trzeba wejść z mamą ?? ;/ Razz

No trzeba tam wejść z rodzicami... ;/
Luke_Skywalker - Sob 24 Paź, 2009 23:34
Temat postu:
To powiedz zeby wyszła i tyle
KaMciaA - Pon 26 Paź, 2009 12:22
Temat postu:
do 18 roku życia do lekarza dziecko powinno przychodzić z rodzicem . ; ]
a po 18 już możesz sam , bo za siebie odpowiadasz już . ;D
maniek1996000 - Czw 29 Paź, 2009 20:05
Temat postu:
Surprised o nieeeeeeeeee ale bedzie wiesz jak mnie zobaczy nago x/ xP ;/
Anonymous - Czw 29 Paź, 2009 21:32
Temat postu:
A właśnie, takowoż jak założyciel tematu (chyba) jestem w 1 gimn, i też dostaliśmy kartki, gdzie będą sprawdzać dojrzałość...czy coś takiego...u dziewczyn, na czym to może polegać?
Pytanie o miesiączkę, to oczywiste, coś poza tym? Badanie ginekologiczne?
KaMciaA - Czw 29 Paź, 2009 21:56
Temat postu:
maniek - ale co ci to szkodzi przecież mama cię urodziła i nie jeden raz cię widziała nago , no nie rób z tego tragedii błagam cię . biggrin
Riaga-to chyba coś nowego z tym sprawdzaniu dojrzałości raczej nie powinny być badania ginekologiczne . Jak ja byłam na bilansie to moja lekarka wyleciała na wstępie z pytaniem czy jestem w ciąży . ; o i miałam szczerze odpowiedzieć , a na pewno będą pytać o pierwszą miesiączkę no u mnie to jest łatwo bo dostałam kiedy miałam 12 lat 31 grudnia akurat w sylwka . ;d
Akacja12 - Czw 29 Paź, 2009 22:00
Temat postu:
Spokojnie, nie będzie żadnych badań ginekologicznych Smile normalne badanie jakbyś była przeziębiona i była u lekarza i tyle Smile
Dandżer - Nie 01 Lis, 2009 16:17
Temat postu:
Będą cię obmacywać.
smoczek250 - Nie 01 Lis, 2009 20:15
Temat postu:
Ehh... ale mi to będzie tam zaglądać. Jak dobrze pamiętam to mi po prostu wsadziła rękę w gadki i już... ale nie jestem pewien, dawno było.

I raczej, na pewno... wam nie stanie - nie martwcie się... będziecie się raczej jej bać, a dokładniej będziecie zdruzgotani że jakaś kobieta was ogląda - całkowicie bez sensu.
swierk84 - Sob 21 Lis, 2009 18:05
Temat postu:
Przepraszam jesli odkopie temat,ale w naszym kraju nigdy niewiadomo.Kiedys bylem u napalonej na mnie lekarce,i mnie obmacywala i obmacywala.
Jak w innym temacie ostatnio moj czlonek przybral na dlugosci,wiec mam pytanie-Jak moze zareagowac lekarka,jak bede mial 14 lat,i o ile penis mi o tyle nie urosnie?
Oczywiscie oprocz tego ze bedzie zaskoczona Smile
Shaunri - Sob 21 Lis, 2009 18:36
Temat postu:
Nijak, a jak ma zareagować? Spokojnie świerku, cały świat nie kręci się wokół Twojego penisa, a Pani lekarka codziennie widuje tony penisów : )
swierk84 - Sob 21 Lis, 2009 21:25
Temat postu:
Ok,a wracajac do tej napalonej lekarki,to tak zaczynala obciagac mojego penisa jakby chciala..mnie dopowadzic do orgazmu,dopiero mama sie spytala co robi,powiedziala ze bada,ale samym dotykiem czulem ze to nie bylo zwykle badanie.Z reszta to bylo kiedys,teraz pewnie by tak nie zrobila Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Tremere - Pon 23 Lis, 2009 08:36
Temat postu:
wydawalo ci sie, mi tez za 1 razem u ginekologa wydawalo sie ze to podejrzane co robi, no ale lekarz to lekarz i nie sadze ze pozwolilaby sobie na cos takiego, raz ze w obecnosci twojej mamy a dwa ze ty masz 13 lat. ;p

aha, ps - obciaganie to popularna nazwa seksu oralnego wiec moze wyrazaj sie konkretniej?
swierk84 - Pon 23 Lis, 2009 08:47
Temat postu:
Wtedy nie mialem 13 lat tylko 10/11,wiem co to obicaganie,ale skoro lekarze tak moga to niech moga...Jesli wykrocza mi z czyms to ja tez Mr. Green
trej5947424 - Wto 08 Gru, 2009 16:15
Temat postu:
nie wiem mi Jakaś dziewczyna mówi sicognij spodnie i majtki to ja jej powiedziałem same se sdejmuj naprawde

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group