Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - zapytanie

Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 22:03
Temat postu: zapytanie
No bo więc dzisiaj taka jedna z mojej szkoły (znam ją z widzenia) zaczęła gadać ze mną na gg. Po chwili napisała, że chce ze mną chodzić. A że znam już takie występki, porównałem jej ip z ip'em pewnej osoby, która robi se takie jaja.. i wyszło że to nie jaja. Powiedziałem jej, by przeszła się 3 razy koło poczty, na którą mam wgląd (mieszkam koło niej). Patrze - przeszła. Poddałem się i powiedziałem że mogę z nią chodzić "na próbę". Patrze na jej konto na epulsie, a tu pisze - k.c (i tu moje stare zdjęcie). Poprosiłem by to usunęła, grzecznie usunęła (kurde, k.c zostało ;]). Co dalej pytam się was, bo jestem w takim króliczym dole (baardzo dużym).
Tremere - Pon 06 Lip, 2009 23:06
Temat postu:
no super nastepnym razem jak ktos do mnie podejdzie i powie 'mala chodz na numer' to pojde dla zasady... czujesz cos do niej? znasz ja dobrze? wiec nawet chodzenie to w tym momencie za duze slowo.
Anonymous - Wto 07 Lip, 2009 12:26
Temat postu:
Tremere napisał/a:
no super nastepnym razem jak ktos do mnie podejdzie i powie 'mala chodz na numer' to pojde dla zasady... czujesz cos do niej? znasz ja dobrze? wiec nawet chodzenie to w tym momencie za duze slowo.

No właśnie dlatego się was pytam co zrobić. Bo nie chcę, by mi coś koło oka przeszło ;].
joasia90 - Wto 07 Lip, 2009 12:35
Temat postu:
Ile wy macie lat? 10?
Anonymous - Wto 07 Lip, 2009 13:32
Temat postu:
teraz idziemy do 6 klasy.
SIMON300195 - Wto 07 Lip, 2009 14:26
Temat postu:
Chippy napisał/a:

a mówiłeś że idziesz już do 1 klasy gim...Więc jak to jest???
Tremere - Wto 07 Lip, 2009 14:31
Temat postu:
Chippy napisał/a:

no ale wydawalo mi sie ze jestes troche dojrzalszy wiesz. jak juz mowilam takie chodzenie to nawet za duze slowo na wasza... relacje? znajomosc? (zwiazek tez odpada) w ogole jak dobrze ja znasz zeby op 1 rozmowie na gadu godzic sie na *chodzenie*
quara99 - Wto 07 Lip, 2009 17:25
Temat postu:
ojoj. Po pierwsze, czy wy się znacie tak dobrze, żeby w ogóle być przyjaciółmi (bo o związku to już nie ma mowy)...?
Luke_Skywalker - Czw 23 Lip, 2009 08:47
Temat postu:
w 6klasie że mną wszsykie na gg gadają wienc nie pytaj się
quara99 - Czw 23 Lip, 2009 18:29
Temat postu:
Luke_Skywalker napisał/a:
w 6klasie że mną wszsykie na gg gadają wienc nie pytaj się

ekhmm....to nie jest pytanie do ciebie...?
Luke_Skywalker - Pią 24 Lip, 2009 13:47
Temat postu:
do było do Chippy!
Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 16:44
Temat postu:
dobra wiesz co ja myślę o takim "chodzeniu"....rozumiem fajnie bo sie komuś podobasz....ale po co "chodzić " z kimś kogo zupełnie nie znasz....taka "zabawa" po pewnym czasie zrobi się uciążliwa....spytaj jej się dlaczego chce z tobą być ...bo chce nazywać kogoś " swojim chłopakiem"...nie ma sensu być z zupełnie obcą osobą sama juz to przerabiałam...znasz ją z widzenia...moim skromnym zdaniem powinno się chodzić z kimś kogo się kocha albo przynajmniej lubi a wszytko może z czasem samo przyjść...powinieneś jej powiedzieć że to niema sensu bo się w ogóle nie znacie i że może najpierw powinnyście sie lepiej poznać a nie pakować się w chodzenie....okej rozumiem że to fajnie powiedzieć że to jest twoja dziewczyna ....że super że się komus podobasz ale to się zacznie robić męczące...wiesz juz lepiej "chodzić" z kims kogo sie przynajmniej zna ( nie tylko z widzenia ) i się lubi ....już nie będę truła o miłości ale takie "chodzenie" jest że tak powiem najfajniejsze....a jeszcze lepiej jeśli ten ktos jest twoim przyjacielem i świetnie cię rozumie i relacje nie kończą się tylko na chodzeniu za rączkę i chwaleniu się innym to moja dziewczyna ...
Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 19:24
Temat postu:
Już tydzień temu to zakończyłem ;]
quara99 - Pią 24 Lip, 2009 20:23
Temat postu:
no nareszcie! tylko czekałam na te słowa ;]
Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 21:00
Temat postu:
Taaa... Po prostu wolę być samotny ;]
Anonymous - Sob 25 Lip, 2009 10:49
Temat postu:
a to co napisałam też tak na przyszłość....
quara99 - Sob 25 Lip, 2009 14:01
Temat postu:
Chippy napisał/a:

ja narazie też ;]
Tremere - Sob 25 Lip, 2009 20:25
Temat postu:
a mi zegar biologiczny tyka coraz szybciej =/
Shaunri - Sob 25 Lip, 2009 20:27
Temat postu:
Czas na rodzinę : )?
Tremere - Sob 25 Lip, 2009 21:14
Temat postu:
to moze za duze slowo, ale przynajmniej stalego faceta. z drugiej strony zal mi pracy bo ja uwielbiam.
Shaunri - Sob 25 Lip, 2009 21:58
Temat postu:
A co ma praca do mężczyzny? Wybacz że nie rozumiem, ale przyzwyczaiłem się już, że w XXI wieku kobieta nauczyła się łączyć pracę z rodziną.
wopio - Wto 04 Sie, 2009 14:14
Temat postu:
Chippy napisał/a:

Nie Ziemowicie po prostu cię żadna nie chcę przecież dziewczyny w szkolę się tobą brzydzą i twoich kichaniem
Anonymous - Wto 04 Sie, 2009 15:20
Temat postu:
<facepalm> patrz na siebie, to że pokemony się do ciebie ślinią nie znaczy że jesteś macho.

[ Dodano: Wto 04 Sie, 2009 14:21 ]
Cytat:
A właśnie, że nie. A skąd ty mnie znasz ja cie na oczy nie widzialem człowieku.

chyba jednak mnie znasz ;].

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group