Dzieci OnLine

O Forum - Przestępcy

Tim - Pon 04 Sie, 2003 16:38
Temat postu: Przestępcy
Witam Exclamation
Dokonałem strasznego odkrycia niżej wymienione osoby miały konflikt z prawem Czy nie wolno już ufać nikomu Question Surprised

Admini
1.ToJa
2.Deg

nie tylko oni wpadli

1.Weronika
2.yenk

I co wy na to dla mnie to szok Surprised Surprised Surprised

Nie wybrałem osób które lubie lub nie chciałem sie troche pobawić i sprawdzić waszą reakcje
yenk - Pon 04 Sie, 2003 16:50
Temat postu:
czytałem to już w dzisiejszej prasie...

PS: Stary, dobry kawał z tym aresztowaniem... nudne sie to już robi...
ToJa - Pon 04 Sie, 2003 17:11
Temat postu:
Ja też, ale niestety... W pudle Confused
Tim - Pon 04 Sie, 2003 17:25
Temat postu:
Trzeba przyznać że zaletą polskich więzień jest stały dostęp do neta Wink
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 17:38
Temat postu:
No cóż chyba w innym pudle siedzicie, bo ja sama nie wiem gdzie jestem i nie wiem jakim cudem nie zauważyli mojego kompa ze starego TV i ziemniaka, gdzię któremu mam dostęp do internetu, bo takto to mam zakaz na całe życie.http://elfka.nenar.aresztowany.com/k/hack.php?m=Zadupie[/url]
ToJa - Pon 04 Sie, 2003 18:00
Temat postu:
Wiesz co Tim? Ja lubię żarty i nigdy (mam nadzieję) nie obrażam się za to. Ale ten żart z degiem uważam za wyjątkowo niesmaczny!
deg - Pon 04 Sie, 2003 18:17
Temat postu:
Stare

Problem w tym, że wśród nas są prawdziwi przestępcy łamiący nasze polskie prawo.
Tim - Pon 04 Sie, 2003 18:44
Temat postu:
Deg jakieś aluzie czy coś Question już na żartach sie nie znacie a dałem ten zarzut aresztowania bo nie chciałem żeby sie powtarzało Razz
ToJa - Pon 04 Sie, 2003 18:53
Temat postu:
A nie uważasz, że żartem też można komuś wyrządzić krzywdę czy choćby zrobić przykrość. Czasami to, co żartem jest między rówieśnikami jest niewłaściwe w stosunku do dorosłych.
Tim - Pon 04 Sie, 2003 19:35
Temat postu:
A ja tam akurat cały czas myśle czy ktoś jest dorosły czy nie zapomniałem ze deg jest ;P o matko wielką awanture robicie Razz
ToJa - Pon 04 Sie, 2003 20:38
Temat postu:
He he he to nazywasz awanturą? Ten żart to Ci się akurat udał biggrin
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 20:41
Temat postu:
ja wam zaraz zrobie
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 20:45
Temat postu:
[url]http://Nene.Geren Hope.aresztowany.com/k/lap.php?m=
[/url] Nene biedulko
Tim - Pon 04 Sie, 2003 21:12
Temat postu:
Coś ci chyba nie wyszło
Gościówa - Pon 04 Sie, 2003 21:18
Temat postu: areszt
Weroniko znam tą strone i sądze że ona jest fajana ale prymitywna i nikt chyba się na to nie nabierze.
deg - Czw 07 Sie, 2003 20:32
Temat postu:
Tim napisał/a:
Deg jakieś aluzie czy coś Question już na żartach sie nie znacie a dałem ten zarzut aresztowania bo nie chciałem żeby sie powtarzało Razz

Pewnie, że aluzje. Razz
Usiłuję Wam wszystkim uświadomić, że zamieszczanie cudzych utworów, MP3 itp na swoich stronach to przestępstwo i osoby, które to robią są przestępcami. To naprawdę poważna sprawa - trzeba szanować wzajemnie swoją własność.

A tak BTW, to w żadnym stopniu nie obraziłem się tym aresztowany.com. Nie jestem jeszcze aż takim sztywniakiem Wink
Tim - Pią 08 Sie, 2003 12:53
Temat postu:
Heh ciesze sie deg że masz w domu żaluzje biggrin a ty napewno nie masz ani jednej pirackiej gry czy też mp3 Razz
deg - Czw 14 Sie, 2003 18:38
Temat postu:
Mam dwie gry (Settlers Smile) - obydwie legalne.
Całość mojego oprogramowania jest legalne - Windows, Office itp,
100% moich kompaktów muzycznych (i starych kaset) to oryginały
100% moich filmów na DVD to oryginały
MP3 mam tylko jedną i to... khm... nielegalną. Ale tylko dlatego, że dostałem ją od pewnej niesamowitej Forumowiczki i ta MP3 jest dla mnie bardzo ważna, a oryginału płyty nie potrafię znaleźć w sklepach.

Zdziwiony, co?
Tim - Czw 14 Sie, 2003 19:24
Temat postu:
No wow ja też mam dużo orginalnych gier i 2 filmy reszta to piraty jakieś 5 Giga muzy Cool i 40 filmów nie dużo ale wina mam orginal Rambo ale milenium a używam xp biggrin
Narvana - Czw 14 Sie, 2003 21:06
Temat postu: heihe
ehhh..przestępcyy..jestescie!!!!!! nie no zartuje ja tez mam troche przegranych plytek...ehh...chyba z 7...
Iśka - Pon 18 Sie, 2003 10:20
Temat postu:
A co do tamtej strony to:

Fuuuuujjjj !!!! Ale prymitywna !!! Confused

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group