Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Co zrobić?

Bodziek - Pią 01 Maj, 2009 17:36
Temat postu: Co zrobić?
Pomóżcie!
Najadłem sie gałki muszkatołowej, i mam [cenzura]ą banie ;( .
Boje sie, że starzy mnie wyczają. Co robić?!??!
Shaunri - Pią 01 Maj, 2009 17:39
Temat postu:
Jakbyś się najadł Gałki Muszkatołowej to byś tu do nas nie pisał.

Jednak niech Ci będzie - chcesz rady? Idź spać. Prześpij dzisiaj, prześpisz jutro i będzie ok.
krystian603 - Pią 01 Maj, 2009 20:01
Temat postu:
A co oznacza że najadł się gałki muszkatołowej???
Shaunri - Pią 01 Maj, 2009 20:53
Temat postu:
Gałka muszkatołowa to taki narkotyk dla dzieciaków - łatwo dostępna, legalna i nikt o zdrowych zmysłach nigdy w życiu nikomu by jej nie polecił.
Anonymous - Pią 01 Maj, 2009 22:22
Temat postu:
Który w dodatku tylko psuje - naprawdę, w przeciwieństwie do marihuany faza nie ma nic fajnego, ba, jest nawet obrzydliwa.
swierk84 - Sob 02 Maj, 2009 01:51
Temat postu:
krystian603 napisał/a:
A co oznacza że najadł się gałki muszkatołowej???

Pewnie sie ponawpierniczal tych "orzechow" jak to nazywam,bo taki mniej wiecej to ma ksztalt.
Bym sie spytal-Skad tos wzial?Czy byles swiadom skuktow?
Przespij sie najlepiej,pij wode,nie stresuj sie,nie mysl ze rodzice moga cie przylapac,wszystko spoko bedzie Wink
Bodziek - Sob 02 Maj, 2009 07:20
Temat postu:
Dzieki za rady, lecz wstałem, i chodze 'chwiejnym' krokiem.
Wyczaili mnie...
Shaunri - Sob 02 Maj, 2009 09:15
Temat postu:
Za błędy się płaci. Tyle w tym temacie.
nasty_girl - Sob 02 Maj, 2009 11:27
Temat postu:
Widzę, jestem mało obeznana w sposobach alternatywnych biggrin Co się dzieje po gałce muszkatołowej? LOL:D
Shaunri - Sob 02 Maj, 2009 11:46
Temat postu:
nasty - Mało to stron internetowych gdzie można się takich rzeczy dowiedzieć? Nie zaczynajmy tutaj dyskusji co jakie efekty daje : )
swierk84 - Nie 03 Maj, 2009 02:28
Temat postu:
Sam kiedys kosztowalem te galki cos tam Smile
SIMON300195 - Nie 03 Maj, 2009 17:17
Temat postu:
napisz zharniuy to bo czytam inne strony to tego nic nie rozumiem....

[ Dodano: Nie 03 Maj, 2009 16:18 ]
ale błędy popełniłem.... SORRY schaunri Embarassed
Shaunri - Nie 03 Maj, 2009 17:55
Temat postu:
Aaaa, że niby to zharniuy to ma być mój nick, tak : )? Dobre : )

Co tu dużo pisać? Nic przyjemnego, wszystko zależy od dawki i osoby. Od prostej utraty kontaktu ze światem, do kompletnych halucynacji włącznie - wszystko połączone z ogromną sennością (można spać nawet do 20h) i bardzo średnim samopoczuciem.

Naprawdę nic wartego uwagi. Pomijam fakt, że w smaku jest tak szczurzo paskudne, iż sprawdzianem psychiki jest samo wypicie tego.
Anonymous - Nie 03 Maj, 2009 18:24
Temat postu:
Taki off-topic - mi się wydaje, czy gałka muszkatołowa to taka przyprawa do ciast? Kiedyś czytałam przepisy na placki, i było o gałce. Więc jak to jest?
Shaunri - Nie 03 Maj, 2009 18:52
Temat postu:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ga%C5%82ka_muszkato%C5%82owa

Cytuję:

"Gałka muszkatołowa to nasiona muszkatołowca korzennego, [...] Przyprawa ceniona ze względów smakowych oraz zdrowotnych, [...] spożyta w ilości 5-15 gramów ma działanie psychoaktywne"

Wszystko jest kwestią ilości - taka ciekawostka - odpowiednio przygotowana skórka od banana może również mieć działanie psychoaktywne : )

Narkotyki są wszędzie : )
Słupek - Nie 03 Maj, 2009 18:57
Temat postu:
Zdelegalizować banany!
nasty_girl - Nie 03 Maj, 2009 19:45
Temat postu:
I nie będzie niczego..
krystian603 - Nie 03 Maj, 2009 21:34
Temat postu:
Moi rodzice nawet nie wiedzieli że można się naćpać gałką muszkatołową mama dodaje ją przecież do placków. Gdybym się najadł to by myśleli że się opiłem. Ja kiedyś przed świętami zjadłem całą paczkę maku i nic mi nie było xD
swierk84 - Nie 03 Maj, 2009 22:52
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ga%C5%82ka_muszkato%C5%82owa

Cytuję:

"Gałka muszkatołowa to nasiona muszkatołowca korzennego, [...] Przyprawa ceniona ze względów smakowych oraz zdrowotnych, [...] spożyta w ilości 5-15 gramów ma działanie psychoaktywne"

Wszystko jest kwestią ilości - taka ciekawostka - odpowiednio przygotowana skórka od banana może również mieć działanie psychoaktywne : )

Narkotyki są wszędzie : )

Slyszalem o tym (psychoaktywne dzialanie skory banana),z reszta arabowie z dzielnicy tutaj mi kiedys chcieli dac pociagnac (specjalnej zaschnietej skory banana),moze o to im chodzilo Smile
SIMON300195 - Pon 04 Maj, 2009 16:26
Temat postu:
swierk84 napisał/a:

Slyszalem o tym (psychoaktywne dzialanie skory banana),z reszta arabowie z dzielnicy tutaj mi kiedys chcieli dac pociagnac (specjalnej zaschnietej skory banana),moze o to im chodzilo Smile

....chcieli ciebie uśpić ukrać cenne części ciała Rolling Eyes

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group