Moda, Uroda, Wygląd - kosmetyki Blanka - Nie 03 Sie, 2003 18:51 Temat postu: kosmetyki
jakiej marki produkty kosmetyczne najchetniej uzywacie? Blanka - Nie 03 Sie, 2003 19:25 Temat postu:
ja uwielbiam dove
staram sie nazbierac na wszystkie produkty z tej seri
jesli ktos wie jakie sa wszystkie kosmetyki tej firmy to prosze wyslac mi post w tym temacie Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 11:04 Temat postu:
Ja uwielbiam Carrol (czy jak to się pisze), często decyduje się na kosmetyki z tej firmy, ale avonem nie pogardze Gościówa - Pon 04 Sie, 2003 12:05 Temat postu: kosmetyki
JA zaglosowalam na inne bo kupuje kosmetyki roznych firm...nie mam ulubionej Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 13:50 Temat postu:
Ja na nic ale Ostanio Garniera kupuje ale to nie jest żadna dla mnie można powiedzieć przyjaciółka Karolina Załęgowska - Pią 08 Sie, 2003 15:52 Temat postu:
A ja zagłosowałam Avon bo to moja ulubiona firma kosmetyków uwielbiam sie malować stroić i takie tam... Anonymous - Czw 18 Wrz, 2003 16:11 Temat postu:
Ja tam lubię Avon Anonymous - Pią 19 Wrz, 2003 14:33 Temat postu:
Kupuję co jest Zwracam uwagę na to, żeby nie były za drogie, a zwłaszcza jeśli chodzi o kredki, żeby nie miały zbyt twardego drewienka. Ostatnio kupiłam sobie taką z plastikowym... Temperowanie to koszmar Gościówa - Pią 19 Wrz, 2003 19:22 Temat postu:
Nene napisał/a:
Kupuję co jest Zwracam uwagę na to, żeby nie były za drogie, a zwłaszcza jeśli chodzi o kredki, żeby nie miały zbyt twardego drewienka. Ostatnio kupiłam sobie taką z plastikowym... Temperowanie to koszmar
Nie używam kredek do oczu, ale kiedyś dodana była do gazety (tez plastikowa) - zgadzam się temperowanie takich to koszmar.
Równiez nie mam ulubionej firmy i patrze przedewszystkim na cene. Kamix - Pią 19 Wrz, 2003 22:37 Temat postu:
Cytat:
Kupuję co jest Zwracam uwagę na to, żeby nie były za drogie
Zgadzam sie lubie niedrogie dezodoranty i fajne ulubiony perfum to : whisky,
STR, adidas Anya - Pon 22 Wrz, 2003 22:40 Temat postu:
[quote="Kamix"]
Cytat:
ulubione perfumy
sory że tak poprawiam P Anonymous - Pon 22 Gru, 2003 15:37 Temat postu:
Ja najchętniej kosmetyków z serii "NASTOLATKI" firmy Kolastyna codi - Pon 22 Gru, 2003 16:50 Temat postu:
ja najczęściej kupuje adidasa i rexsony mroweczka - Pon 22 Gru, 2003 21:57 Temat postu:
A ja będę orginalna i powiem, że...
Nie Używam
Nie no znaczy zadnych: kredek, perfum...
Ale jak mam jakąś kulkę(zeby sie nie pocić) to mam z Avonu. Kaniusia - Czw 25 Gru, 2003 14:58 Temat postu:
Ja tak jak mroweczka czyli wogule nie urzywam, Paulka - Pon 07 Cze, 2004 18:51 Temat postu:
Ja tam lubie wszystkie, ale najbardziej to chyba Dove, Nivea, Nastolatki i <20 (poniżej 20 lat )Są fajne i nie mam po nich uczulenia, bo mi się to często zdarza. Mama mówi że jestem jeszcze za młoda na kosmetyki, ale peeling albo jakiś żel do mycia twarzy zniesie Głosowałam na NIVEa a wy... ? Martyna - Czw 10 Cze, 2004 13:16 Temat postu:
Ja lubię nivea i avon CHOMICZKAAA - Sob 12 Cze, 2004 13:32 Temat postu:
Nie wiem jak mróweczka i Kaniusia mogą nie używać kosmetyków.Ja bym bez nich zgineła:korektory,toniki,kremy,dezodoranty,lakier,błyszczyki.Ja lubie belle,oriflame,avon,adidas,kenzo.Niestety tych firm nie ma wyszczegulniony(oprócz adidasa),więć musze zagłosować na to ostatnie Anonymous - Pon 09 Sie, 2004 15:19 Temat postu:
Ja jestem zamłoda na kosmetyki. Ale używam toniku,antyperspirantu i dezodorantu. Myślę, że to taka podstawa ;). A co do malowania się... Hmmy... Jeszcze się nie maluje, ale mam wieelką słabość do błyszczyków :) Naomi - Pon 09 Sie, 2004 15:23 Temat postu:
To u góry to ja napisałam. Tylko zapomniałam się zalogować. Chcę żebyście dużo o mnie wiedzieli