Dzieci OnLine

Psychologia - MAm doła

Anonymous - Nie 15 Lut, 2009 18:17
Temat postu: MAm doła
ja juz rozumiem dlaczego łukasz sie do mnie nie odzywa ..BO WYGLĄDAM JAK WYGLĄDAM..czyli okropnie....figura nawt może byc 35 kg 162 wzrostu al e twarz to tragedia Bląd włosy ,zielone oczy ,uszy nawt OK,ale czytajcie dalej...wory pod oczmy Nos że lepiej nie muwic i PRYSZCZE!!!!!! pryszcze na całej gembie oczywiscie używam pudru ale to pomaga jak pomaga Koleżanki mówią że pszesadzam ale co ja lustra niemam i mówią że nie jst żle gadają tak żeby się podlizac MAM DOSĆ nieawidze siebie bo wyglądam jak PROSZE NIEWYSMIEJCIE MNIE

a w woli wyjesnień pisze tez na profilu Ananda ale go niechce uzywac gdyz jest zapisane pod moje prawdziwe imie i ktoś znajomy mugł by tu wejsc a potem mnie wysmiać w szkole..czasem lepiej pożalic sie sie tym których sie nie zna bo widamo że oni ciebie nie znają i nawet jesli wysmieja to tak nie boli...
violetLily - Nie 15 Lut, 2009 18:25
Temat postu:
Ale dlaczego masz tak niską samoocenę? Skąd to ci się wzieło? Ktoś ci dokuczał, czy cóś? To nie ma sensu. A jeżeli chodzi o problemy skórne to wybierz się do dermatologa. Ten powinien poradzić cos na te twoje pryszcze. No i więcej wiary w siebie oraz wyższej samooceny! ; ]
Anonymous - Nie 15 Lut, 2009 18:32
Temat postu:
wyślij tu swoje zdjęcie, zobaczymy czy taka jesteś jak piszesz, ale to prawie niemożliwe. Nie dramatyzuj, to forum zna mało kto (chyba że przed powstaniem warszawskim Smile).
violetLily - Nie 15 Lut, 2009 18:34
Temat postu:
Chippy nie wykorzystywaj dziewczyny ; )) . Powinna mieć o wiele wyższą samoocenę, bez względu na wygląd. Aaa.. Zapomniałam wcześniej napisać - doła każdy ma : D . Nikogo to nie ominie w życiu : P
Anonymous - Nie 15 Lut, 2009 18:42
Temat postu:
Ależ ja nie wykorzystuję ;p. Ja miałem doła jak mi się kolega do Niemiec wyprowadził, ale tylko 2 miesiące, bo patrzcie jaki ja "rzywy" jestem Smile
violetLily - Nie 15 Lut, 2009 18:50
Temat postu:
Heh : ) Ja mam doła 'krótkotrwałego', ale za to często powtarzającego się : (
Anonymous - Nie 15 Lut, 2009 18:55
Temat postu:
ok dodała bym zdjecie tylko wyglaam strasznie dzicinnie jak na 13 lat i nto było rok temu robioneA i niek ktos mi powie jak sie zdjeci wlkeja bo ja jestem tutaj noaa i zielona

[ Dodano: Nie 15 Lut, 2009 17:56 ]
jutro dodam jak ktos napisze jak
Anonymous - Nie 15 Lut, 2009 19:00
Temat postu:
http://fototube.pl/
Shaunri - Nie 15 Lut, 2009 19:10
Temat postu:
Jeez, ludzie, spokojnie. Nie ma żadnej potrzeby wklejania zdjęć i pytania o to jak kto wygląda.

Myszka - Prawda jest niestety dosyć brutalna, ale chyba lepsza brutalna prawda niż kłamstwo, które i tak nie pomoże. Każdy wygląda jak wygląda, nie ma równych ludzi na świecie. Jedne kobiety są "ładniejsze", inne nieco mniej. Zdaję sobie sprawę że pewnikiem ludzie dookoła nie dają Ci zapomnieć o swojej urodzie, co napędza całą tą spiralę niskiej samooceny, ale generalnie wszystko jest kwestią zaakceptowania siebie.

Ktoś mi powie że to pusty slogan - no i cóż z tego? Na takie problemy nie ma złotej rady. Po prostu musisz znaleźć sobie inne priorytety w życiu, skupić się na czymś innym, gdzie indziej szukać życiowych marzeń, bo podejscie "O Boże, ale Ja jestem okropna" do niczego nie prowadzi.

Każdego czasem dopada zimowa melancholia, nikt nic na to nie poradzi. Pociesz się może że jest ogrom ludzi którzy mają gorzej? Czasami to też pomaga : )

A jeśli chodzi o sedno problemu, czyli chłopaków - To nie przejmuj się i głowa do góry, świat jest pełen facetów którzy tylko na Ciebie czekają. Nie słuchaj też głupot że uroda jest najważniejsza - Szczególnie u kobiet liczy się głównie figura, która musi trzymać się w jakichś granicach normy. Reszta to kwestia gustu i miłostki Cię nie ominą, nie przejmuj się : )
Luke_Skywalker - Nie 29 Mar, 2009 18:31
Temat postu:
tesz mam doła już od 10lat i żyje
aku626 - Pon 30 Mar, 2009 14:39
Temat postu:
ta doła każdy kiedyś ma to nieuniknione a jak tak bardzo chcesz go sie pozbyc porozmawiaj z kimś ci bliskim
Kurz - Pon 06 Kwi, 2009 23:55
Temat postu:
Myszka napisał/a:
ja juz rozumiem dlaczego łukasz sie do mnie nie odzywa ..BO WYGLĄDAM JAK WYGLĄDAM..czyli okropnie....figura nawt może byc 35 kg 162 wzrostu al e twarz to tragedia Bląd włosy ,zielone oczy ,uszy nawt OK,ale czytajcie dalej...wory pod oczmy Nos że lepiej nie muwic i PRYSZCZE!!!!!! pryszcze na całej gembie oczywiscie używam pudru ale to pomaga jak pomaga Koleżanki mówią że pszesadzam ale co ja lustra niemam i mówią że nie jst żle gadają tak żeby się podlizac MAM DOSĆ nieawidze siebie bo wyglądam jak PROSZE NIEWYSMIEJCIE MNIE

Żle sie czujesz z pryszczami i worami pod oczami, to nie narzekaj tylko coś z tym zrób.
Na wory pod oczami to ci nie pomogę, ale Wujek Google, pewnie coś ci znajdzie:
http://www.google.com/search?client=opera&rls=pl&q=wory+pod+oczami+spos%C3%B3b&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Pryszcze:
1. Myj twarz rano, po szkole i wieczorem.
2. Jak masz takie paskudne czerwone syfy, to posmaruj je takim kremem, co sie nazywa Sudocrem albo maścią cynkową (najlepiej obficie na noc i cienko w dzień). Jeżeli nie zadziała to Trybiotyk.
3. Tonik antybakteryjny.
To działa. Smile
@siex - Wto 07 Kwi, 2009 18:08
Temat postu:
Zrozum one poprostu zazdroszcza ci urody. Pryszcze są normalne w okresie dojrzewania. Miną zobaczysz. Zacznij się malować jaknajpóźniej, to jeszcze pogarsza sprawe. Stosuj żele do mycia twarzy i kremy matujące. Sama mam Żel do codziennego mycia twarzy z Nivea i krem matujący. Mi naprawdę pomogło.
nasty_girl - Wto 07 Kwi, 2009 18:24
Temat postu:
E tam, oprócz malowania zależy od cery itd.. Ja się wcześnie zaczęłam malować, trądziku nigdy nie miałam, pryszcze sporadycznie.. wystarczy dobrze oczyszczać skórę. Jeśli jednak masz cerę ze skłonnościami, to wiele nie pomoże..
Shaunri - Wto 07 Kwi, 2009 19:26
Temat postu:
Jeśli masz cerę ze skłonnościami, to nic nie pomoże - Nie ukrywajmy, złotego leku na trądzik nie ma. Chyba tylko przyzwyczajenie.
nasty_girl - Wto 07 Kwi, 2009 19:45
Temat postu:
Hm.. myślę, że dobry dermatolog, odpowiednie peelingi wykonywane u specjalisty itd w dużym stopniu są w stanie pomóc.
Shaunri - Wto 07 Kwi, 2009 22:51
Temat postu:
No dobra, zachowania stricte gejowskie działają bardzo pozytywnie ; )
nasty_girl - Wto 07 Kwi, 2009 23:20
Temat postu:
Aaaa... nie no, oczywiście, takie cudeńka to dla kobiet Wink
Anonymous - Sro 08 Kwi, 2009 12:20
Temat postu:
To pisz z przeznaczeniem dla mężczyzny, ale może on skrywa inne "meritum" ? Smile
Anonymous - Sob 11 Kwi, 2009 23:09
Temat postu:
Eh... każdy miewa czasami doła, ja też (aż chcę pociąć nożyczkami mój brzuch Shocked )
Ale ciocia Riaga doradzi biggrin
- Blond włosy- na blondynki lecą faceci Cool
- Zielone oczy- też takie mam.... Smile

I co nie lubisz:
- Wory pod oczami: stosuj okłady z torebeczek od herbaty (polecam z zielonej herbaty, odmładza, dodaje chęci do życia i jest smaczna biggrin )
- Pryszcze - od niedawna mam ten sam problem. Powiem ci jedno: na to możesz stosować tylko kremy/żele/toniki do cery trądzikowej. Wiesz, takie typowe kosmetyki dla młodzieży.
I lepiej nie używaj pudru/korektora/fluidu bo twoja twarz nie będzie miała dostępu do słońca- a wtedy będzie gooooorzej.

A na zakończenie tej wypowiedzi powiem, że nic nie upiększa twarzy bardziej, niż uroczy, promienny uśmiech Very Happy
@siex - Pon 13 Kwi, 2009 16:54
Temat postu:
Trądzik to oznaki dojrzewania Smile
Polecam Nivea Bye Bye Spot - Sztyft.
Nivea Bye Bye Spot - Krem przeciw pryszczom na noc.
Ja sobie z nimi poradziłam, używam tylko produktów nivea.
Anonymous - Czw 23 Kwi, 2009 13:22
Temat postu:
oki dzięki za pomoc juz wyglodam lepie...co do cery problem prawie odszedł w zapomnienie
Anonymous - Wto 28 Kwi, 2009 20:53
Temat postu:
No widzisz? A mówili wszyscy, trochę pracy i gotowe Smile "Bez pracy nie ma kołaczy" biggrin
Pozdrawiam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group