Dzieci OnLine

O Forum - Więcej dla chłopców!!!

Druh Paweł - Sob 02 Sie, 2003 13:21
Temat postu: Więcej dla chłopców!!!
Zauważyłem, że na forum jest niewielu chłopców. I tak sobie myślę, że było by ich więcej gdyby stworzyć For właśnie dla nich gdzie mogliby pisać o piłce nożnej, samochodach, modelarstwie, wędkarstwie i wszystkim innym, co interesuje chłopców.
Może by tak kącik harcerski. Dlaczego? No cóż na stronie Związku Harcerstwa Polskiego (http://www.zhp.org.pl/) jest forum, ale przeznaczone raczej dla instruktorów (http://www.forum.zhp.org.pl/). Tu mogliby pisać młodsi harcerze. Pomyślcie nad tym.

Paweł
Tim - Nie 03 Sie, 2003 10:25
Temat postu:
Mi na tym forum nic nie brakuje Wink
ToJa - Nie 03 Sie, 2003 10:56
Temat postu:
To chyba nie, dlatego jest mniej chłopców, że nie ma for. Nie wiem, dlaczego ale chłopcy bardzo szybko się obrażają. Jeśli wszystko jest po ich myśli to jest fajnie. Ale jeśli inni mają inne zdanie to klapa. Obrażają się i to na amen. Poza tym są chyba bardziej nieśmiali. Wpadają na forum Trudne pytania, zadają szybkie pytanko i w nogi. Nawet nie rejestrują się, bo często nie zamierzają wracać.
Zresztą Ci, co są już na forum i chcą jakieś nowe forum to je robiłam. Do tej pory nie było "zapotrzebowania" na takie fora. Będą pewnie świecić pustkami. A w wakacje to już na pewno. Ludzie porozjeżdżali się.
Ale może się mylę. Piszcie, co o tym myślicie. Mogę zrobić kategorię np. Hobby Pasje i w niej fora takie jak Wędkarstwo, Modelarstwo, Sport, Motoryzacja i inne. Harcerstwo i Zuchy też można tam dorzucić.
Czy można to uznać za hobby czy pasję życiową?
yenk - Nie 03 Sie, 2003 14:41
Temat postu:
ToJa napisał/a:
To chyba nie, dlatego jest mniej chłopców, że nie ma for. Nie wiem, dlaczego ale chłopcy bardzo szybko się obrażają. Jeśli wszystko jest po ich myśli to jest fajnie. Ale jeśli inni mają inne zdanie to klapa. Obrażają się i to na amen. Poza tym są chyba bardziej nieśmiali. Wpadają na forum Trudne pytania, zadają szybkie pytanko i w nogi. Nawet nie rejestrują się, bo często nie zamierzają wracać.

Co Ty wogóle gadasz??? Wstrzymam sie od dalszej wypowiedzi, ale uważałem Cię za mądrą osobę, która nigdy nie powie takich pierdół. Chłopcy nie są nieśmiali. Bardziej nieśmiałe są dziewczyny...
ToJa - Nie 03 Sie, 2003 14:48
Temat postu:
To sprawdź sobie ile postów piszą chłopcy. Nie mają problemów? A może umieją dać sobie radę w każdej sytuacji sami? A inne fora?
Wobec tego zazdroszczę...
Znasz to? "Gdzie te chłopy?"
Tim - Nie 03 Sie, 2003 15:16
Temat postu:
yenk napisał/a:
ToJa napisał/a:

Co Ty wogóle gadasz??? Wstrzymam sie od dalszej wypowiedzi, ale uważałem Cię za mądrą osobę, która nigdy nie powie takich pierdół. Chłopcy nie są nieśmiali. Bardziej nieśmiałe są dziewczyny...

Zgadzam sie ale nie do końca to nie prawda ze chłopcy czy też dziewczyny są nieśmiali to zależy od osoby charakteru i tyle
ToJa - Nie 03 Sie, 2003 15:24
Temat postu:
He he jak na razie obecność 3 menów i jednej dziewczyny przeczy moim słowom. Tak, to na pewno zależy od charakteru człowieka.
Ale ta dyskusja idzie nie w tym kierunku. Yenk trochę ją przekierował Wink
Chodzi o stworzenie nowej kategorii i for. Na ten temat piszcie.
yenk - Pon 04 Sie, 2003 08:42
Temat postu:
ToJa napisał/a:
To sprawdź sobie ile postów piszą chłopcy. Nie mają problemów? A może umieją dać sobie radę w każdej sytuacji sami? A inne fora?
Wobec tego zazdroszczę...
Znasz to? "Gdzie te chłopy?"

Na tym forum piszą mniej chłopcy. Bo chłopcy nie interesują się sprawami dojrzewania. Dziewczyny wszystkim się podniecają.
Tim - Pon 04 Sie, 2003 08:53
Temat postu:
Czuje że wybuchnie tu 3 wojna światowa Laughing Laughing Laughing [ciach]
ToJa - Pon 04 Sie, 2003 08:59
Temat postu:
Na pewno jeśli nie zaczniecie pisać na temat! Wink
P.S
Miałeś rację yenk... I każdy następny post nie związany z tematem też zostanie usunięty.
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 10:58
Temat postu: Re: Więcej dla chłopców!!!
Paweł napisał/a:
Zauważyłem, że na forum jest niewielu chłopców. I tak sobie myślę, że było by ich więcej gdyby stworzyć For właśnie dla nich gdzie mogliby pisać o piłce nożnej, samochodach, modelarstwie, wędkarstwie i wszystkim innym, co interesuje chłopców.
Może by tak kącik harcerski. Dlaczego? No cóż na stronie Związku Harcerstwa Polskiego (http://www.zhp.org.pl/) jest forum, ale przeznaczone raczej dla instruktorów (http://www.forum.zhp.org.pl/). Tu mogliby pisać młodsi harcerze. Pomyślcie nad tym.

Paweł

Forum dla chłopców bez sensu... to tak jakby dziewczyny żądały forum dla dziewczyn, a jakoś nie ma takiej propozycji, a co do forum dla harcerzy to jestem za. Sama jestem jestem harcerką w ZHR od 3 lat.
ToJa - Pon 04 Sie, 2003 11:14
Temat postu:
Nie, to nie ma być forum tylko dla chłopców. Więcej for, które mogą chłopców zainteresować. Np. Fotografika, Filatelistyka czy Sport może interesować chłopców, ale i dziewczyny. To samo z ZHP. Przecież są tam chłopcy i dziewczyny. To nie będzie jakieś zamknięte forum przeznaczone tylko dla chłopców, na które dziewczyny nie będą mogły wchodzić.
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 11:18
Temat postu:
Np. Ja lubie Piłke Nożną i gram w nią a przezwisko : Dudek biggrin
yenk - Pon 04 Sie, 2003 14:24
Temat postu:
ToJa napisał/a:
Na pewno jeśli nie zaczniecie pisać na temat! Wink
P.S
Miałeś rację yenk... I każdy następny post nie związany z tematem też zostanie usunięty.

Hmm... przepraszam, ale ta cała gadka jest związana z tematem. Piszemy o chlopakach i dziewczynach, czemu dziewczyn jest tutaj więcej.
ToJa - Pon 04 Sie, 2003 15:14
Temat postu:
Widzę, że nie rozumiesz mnie yenk. Zacznę więc od początku.
[...] Piszcie, co o tym myślicie. Mogę zrobić kategorię np. Hobby Pasje i w niej fora takie jak Wędkarstwo, Modelarstwo, Sport, Motoryzacja i inne. Harcerstwo i Zuchy też można tam dorzucić [...]
To chyba jasne. Chodzi mi o stworzenie dodatkowych for. Pytam, co o tym sądzą użytkownicy. Jeśli nie ma zainteresowania to nie ma sensu robić nowych for żeby świeciły pustkami.
P.S
Oczywiście yenk skasowałm Twój następny post. Przeczytaj raz jeszcze, co napisał Paweł. Również chodziło o nowe fora a nie o nabijanie postów bezsensownymi gadkami. Nie masz ochoty wypowiedzieć się na temat (stworzenia nowych for i jakie to powinny być fora), to idź na Testy i tam sobie pisz.
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 17:39
Temat postu:
ToJa, a jeśli zrobisz forum dla harcerzy to oddzielne będzie dla ZHP i ZHR czy będą razem?
Druh Paweł - Pon 04 Sie, 2003 19:54
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
ToJa, a jeśli zrobisz forum dla harcerzy to oddzielne będzie dla ZHP i ZHR czy będą razem?

Bardzo się cieszę, że podjęliście temat. Szczególnie - For dla harcerzy. W tym przypadku miałem na myśli i harcerzy i harcerki.
Jeśli chodzi o odrębny For dla ZHP i ZHR to uważam, że to nie jest doby pomysł. Ja jestem instruktorem i działam w ZHP, ale zmam wielu harcerzy z ZHR i wcale mi nie przeszkadza, że należą do innej organizacji. Wręcz przeciwnie, jeśli jesteś wierna harcerskim ideałom to możesz nie należeć nigdzie a w głębi duszy będziesz harcerką.

Paweł
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 22:05
Temat postu:
Ja nie mam nic do ZHP, byłam na dwuch obozach z ZHP mój kuzyn jest przybocznym w ZHP i naprawde jestem zła na ten rozłam, bo niczym się nie różnimy tylko nazwą. Ale niestety wielokrotnie spotykałam się z hasłem przewodnim ZHR- Związek Harcersta Ruskiego.
Druh Paweł - Wto 05 Sie, 2003 11:16
Temat postu:
Niestety w wielu środowiskach nikt nie przejmuje Prawem Harcerskim.

1. Harcerz sumiennie spełnia swoje obowiązki wynikające z Przyrzeczenia Harcerskiego.
2. Na słowie harcerza polegaj jak na Zawiszy.
3. Harcerz jest pożyteczny i niesie pomoc bliźnim.
4. Harcerz w każdym widzi bliźniego, a za brata uważa każdego innego harcerza.
5. Harcerz postępuje po rycersku.
6. Harcerz miłuje przyrodę i stara się ją poznać.
7. Harcerz jest karny i posłuszny rodzicom i wszystkim swoim przełożonym.
8. Harcerz jest zawsze pogodny.
9. Harcerz jest oszczędny i ofiarny.
10. Harcerz jest czysty w myśli, w mowie i uczynkach; nie pali tytoniu i nie pije napojów alkoholowych.

Osoby, które wyszydzają ZHR nie są godne, aby nazywać się harcerzami. Jedna rada. Ignoruj takie zaczepki.

Paweł
Anonymous - Pon 11 Sie, 2003 11:16
Temat postu:
Czuje, że cię bardzo polubiłam.
cornelia - Pon 01 Wrz, 2003 13:09
Temat postu:
Tim napisał/a:
yenk napisał/a:
ToJa napisał/a:

Zgadzam sie ale nie do końca to nie prawda ze chłopcy czy też dziewczyny są nieśmiali to zależy od osoby charakteru i tyle
Racja Tim.
Racja ToJa ale nie wszyscy chłopcy są tacy nieśmiali
yenk niezupełnie racja
cornelia - Pon 01 Wrz, 2003 13:19
Temat postu:
Jestem jeszcze za młoda żeby być harcerką ale w przyszłości zostałabym z wielką chęcią
Anonymous - Pon 01 Wrz, 2003 14:42
Temat postu:
A ile jat masz cornrelia?
Druh Paweł - Pią 05 Wrz, 2003 11:02
Temat postu:
No właśnie, ile masz lat Cornelia?

Zapraszam Cię na forum "Harcerstwo"! Smile

Druh Paweł

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group