Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Czerwone rajstopy

Holly - Nie 10 Lut, 2008 20:35
Temat postu: Czerwone rajstopy
Miałam dziś na sobie czerwone rajstopy. Dwa samochody zatrąbiły kiedy przejeżdżały obok, a mały chłopiec chyba nazwał mnie ku***ą, jeśli było to do mnie. Wzięli mnie za dzi**ę? Czy czerwone rajstopy coś symbolizują?
CHoCoLaTE - Nie 10 Lut, 2008 20:52
Temat postu:
Co za psychiczni ludzie żyją na tym świecie ;(
Według mnie czerwone są normalne jak niebieskie, różowe itp.
Anonymous - Pon 11 Lut, 2008 17:45
Temat postu:
Czerwone rajstopki dla chętnych suczek... Zależy co do tego ubierzesz, nie jak jakaś łatwa bicz.
Magwill - Pon 11 Lut, 2008 18:33
Temat postu:
Przecież wiesz jacy są chłopcy i mężczyźni, zobaczą coś takiego to już im się kojarzy z seksem, a baby to już takie są Smile
Holly - Wto 12 Lut, 2008 15:59
Temat postu:
No bermudy miałam czarne. Ja pierdziele ludzie to naprawde dziwni są. Wkurzają mnie takie przesąddy. Jak np że w piątki na czerwono ubierają się lesbijki algo gej ma kolczyk w którymś tam uchu. Żal...
Anonymous - Wto 12 Lut, 2008 16:48
Temat postu:
Lesbijki i geje - kolczyki w prawym uchu...
Czerwone ciuchy w piątek - dzi***
Shaunri - Wto 12 Lut, 2008 19:09
Temat postu:
Lesbijki i geje - kolczyki w prawym uchu...

: D
Magwill - Wto 12 Lut, 2008 19:49
Temat postu:
Ludzie tacy są, w ogóle ja też mam tego dosyć, że ciągle im coś przeszkadza, o to gej, o to lesbijka..... Mad
opętana - Wto 12 Lut, 2008 21:00
Temat postu:
właśnie sie dowiedziałam, że jestem lesbijką, ehh...
jakie to smutne
smoczek250 - Wto 12 Lut, 2008 21:25
Temat postu:
Cytat:
jakie to smutne

a co wy macie do nich? bo każdy tak pisze jakby to nie człowiek był!
Żyjemy w wolnym kraju. KONSTYTUCJA i PRAWA CZŁOWIEKA im pozwalają na takie rzeczy i trzeba to uszanować - niekoniecznie zgadzać ale mają prawo.

(na marginesie: Aby zaraz ktoś se nie pomyślał... Jestem "normalny" ;> )
Słupek - Wto 12 Lut, 2008 21:30
Temat postu:
Co to za fetysz ta tolerancja? Dziwne to to.
smoczek250 - Wto 12 Lut, 2008 21:45
Temat postu:
Nie o tylko prawa człowieka poście sie uczepili "jak mucha gówna"

(Tera to to moje ulubione powiedzenie Razz)
nasty_girl - Sro 13 Lut, 2008 09:59
Temat postu:
Chyba za bardzo myślicie, że z tymi ciuchami może być coś nie tak. Chodząc ubrana na czerwono nigdy się z czymś takim nie spotkałam.
Holly - Sro 13 Lut, 2008 12:23
Temat postu:
smoczek250 Ja do niech nic nie mam. Nie rozumiem czemu wyskoczyłeś z tą tolerancją. Przecierz mówiliśmy tylko takich głupich szczegułach jak np kolczyk w prawym uchu i o tym, że społeczeństwo odbiera to za przejaw homoseksualizmu. To jest chore nie uważasz?
opętana - Sro 13 Lut, 2008 15:58
Temat postu:
smoczek250 napisał/a:
Cytat:
jakie to smutne

a co wy macie do nich? bo każdy tak pisze jakby to nie człowiek był!
Żyjemy w wolnym kraju. KONSTYTUCJA i PRAWA CZŁOWIEKA im pozwalają na takie rzeczy i trzeba to uszanować - niekoniecznie zgadzać ale mają prawo.

(na marginesie: Aby zaraz ktoś se nie pomyślał... Jestem "normalny" ;> )

tak, nie jestem tolerancyjna jesli chodzi właśnie o to, wiec..
smoczek250 - Sro 13 Lut, 2008 16:33
Temat postu:
Holly napisał/a:
smoczek250 Ja do niech nic nie mam. Nie rozumiem czemu wyskoczyłeś z tą tolerancją. Przecierz mówiliśmy tylko takich głupich szczegułach jak np kolczyk w prawym uchu i o tym, że społeczeństwo odbiera to za przejaw homoseksualizmu. To jest chore nie uważasz?

no bo piszecie to tak jakby to ludzie nie byli... tak jakoś bardzo dziwnie.
Holly - Sro 13 Lut, 2008 16:57
Temat postu:
Hmmm ja nie odniosłam takiego wrażenia. Według mnie nikt tak o nich nie pisał. Dziwne są tylko te przesądy
opętana - Sro 13 Lut, 2008 20:51
Temat postu:
smoczek250 napisał/a:
Holly napisał/a:

no bo piszecie to tak jakby to ludzie nie byli... tak jakoś bardzo dziwnie.

dla jednych są, dla drugich nie, cóż więcej tu mówić
Anonymous - Sob 16 Lut, 2008 19:55
Temat postu:
Shaunri, z czego rżniesz
Shaunri - Nie 17 Lut, 2008 22:01
Temat postu:
W momencie w którym to czytałem przypomniały mi się wszystkie osoby które z nam, a które noszą kolczyk w prawym uchu, od, tyle : )
smoczek250 - Pon 18 Lut, 2008 14:31
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
W momencie w którym to czytałem przypomniały mi się wszystkie osoby które z nam, a które noszą kolczyk w prawym uchu, od, tyle : )

Niedawno w szkole było to modne... i też nosili w prawym uchu;) I też teraz się od śmiechu pozbierać nie mogee.
Shaunri - Pon 18 Lut, 2008 14:34
Temat postu:
A jak ktoś ma kolczyk w prawym uchu i zonę : )?

Krypto-gej! : )
Surykatka - Pon 29 Cze, 2009 09:58
Temat postu:
Ja kiedyś miałam na sobie czerwone rajstopy i kumpela tak: O, czerwone rajstopy... A ja nie wiedziałam o co chodzi. Teraz wiem. Ale to beznadziejne. Przecież to normalne rajstopy. Ludzie mają jakieś głupie skojarzenia...
Maziak - Czw 02 Lip, 2009 10:00
Temat postu:
To są tylko głupie przesądy, może dlatego że kolor czerwony, jeśli jest jeszcze taki dający po oczach kojarzy się ludziom z dziwnymi rzeczami, choć przyznam czasem panna śmiesznie wygląda mając czerwone rajstopki i panterkę do tego xD
Osobiście ja uważam że jeżeli się odpowiednio do tego ciuchy dobierze jest ok.

A co do tego kolczyka, gejów itd. to nie uznaję takich przesądów, bo są to tylko głupie przesądy xD
Tremere - Pią 03 Lip, 2009 13:26
Temat postu:
tak na pewno geje specjalnie kluja sobie prawo ucho. wiekszosc gejow w ogole nie ma kolczykow w uszach a jak ma to w obu albo w lewym ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group