Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy on na mnie leci?

cornelia.j.m - Sob 26 Maj, 2007 22:28
Temat postu: Czy on na mnie leci?
Nie bylo tematu
opętana - Sob 26 Maj, 2007 22:37
Temat postu:
może jest po prostu miły, jako kolega?
Słupek - Sob 26 Maj, 2007 23:31
Temat postu:
cornelia.j.m napisał/a:
Ostatnio powiedzialam mu ze podoba mi sie jego niebieska bluzka, powiedzial ze zalozy specjalnie dla mnnie

cornelia.j.m napisał/a:
kumpele mowia ze ja napewno mu sie podobam skoro ubral dla mnie bluzke

A skąd niby wiedział, że Ci się spodoba, zanim ją założył?
AŚKA - Nie 27 Maj, 2007 09:08
Temat postu:
Słupek napisał/a:
cornelia.j.m napisał/a:
Ostatnio powiedzialam mu ze podoba mi sie jego niebieska bluzka, powiedzial ze zalozy specjalnie dla mnnie

cornelia.j.m napisał/a:
kumpele mowia ze ja napewno mu sie podobam skoro ubral dla mnie bluzke

wydaje mi się, że on założył tę bluzę (mężczyźni w bluzkach nie chodzą!), ona powiedziała, że jej się podoba i później założył jeszcze raz specjalnie dla niej... Smile

wszystko jest możliwe Smile jeśli nawet tylko Cię bardzo lubi to jest już dobry znak Smile próbuj spędzać z nim duużoo czasu, wracajcie razem ze szkoły, rozmawiajcie na przerwach... Smile czekaj - może Cię gdzieś zaprosi Smile a jeśli nie - to sama zrób pierwszy krok Smile jeśli nie cgcesz zapraszać go na randkę to np. poproś go o pomoc Smile np. dowiedz się czy jest dobry z matematyki i powiedz, że czegoś nie rozumiesz i czy mógłby Ci kiedyś po lekcjach wytłumaczyć... Smile możesz również dowiedzieć się czym się interesuje, zdobyć jakieś informacje na ten temat, a potem w czasie rozmowy zabłysnąć biggrin zdąbędziesz dodatkowego dużego plusa Smile

powodzenia Smile
cornelia.j.m - Nie 27 Maj, 2007 09:51
Temat postu:
Słupek' napisał/a:

Bo ja powiedzialam mu na gg ze bardzo mi sie podoba jego bluzka a on powiedzila ze zalozy ja specjlanie dla mnie i zalozyl biggrin

Poza tym ja jestem baaaardzo niesmiala i czekam na jego krok. W szkole mowimy sobie czesc i sie usmiechamy do siebie jak sie widzimy ale jeszcze na zywo z nim nie gadalam tylko na gg.
Memi - Nie 27 Maj, 2007 10:05
Temat postu:
No to na co czekasz dziewczyno? Zagadaj z nim na przerwie, przeciez Cie nie zje. :- D
cornelia.j.m - Nie 27 Maj, 2007 10:32
Temat postu:
Hehe gdyby to bylo takie łatwe i gdyby na jego widok nie uginaly mi sie nogi Razz Ale jak myslicie czy ja mu sie podobam patrzac na jego zachowanie wobec mnie? biggrinbiggrin
opętana - Nie 27 Maj, 2007 11:10
Temat postu:
a mi sie wydaje po prostu, ze sobie za duzo wyobrażasz
Marcia10 - Nie 27 Maj, 2007 13:14
Temat postu:
a mi sie wydaje ze jak zwykle opetana przesadzasz. Dziewczyna sie cieszy ze znalazla fajnego chlopaka a ty ja dolujesz.
Cornelia, tez mialam kiedys takie cos... podobne. Zdobadz sie na odwage i zapytaj go na przerwie:Siemka, co slychac? albo O ktorej konczysz lekcje?. Moze.. "Dzisiaj upalny dzien, prawda?" Zagaduj tak, moze keidys sie spotkacie na lody albo nie wiem...

Powodzenia@
P.S.Ile ty masz lat i ile on?
cornelia.j.m - Nie 27 Maj, 2007 14:28
Temat postu:
mamy po 17 lat, a moze spytac go czy nasza znajomosc ogranicza sie do gg?
Marcia10 - Nie 27 Maj, 2007 14:29
Temat postu:
uhm, dobry pomysl. Na serio masz na imie Cornelia czy jakos inaczej? Spytaj, mysle ze odpisze ze chcialby sie spotkac, to nie odmawiaj biggrin
cornelia.j.m - Nie 27 Maj, 2007 14:36
Temat postu:
nie niemam tak na imie;p napewno nie odmowie ale w jaki sposob sie go zapytac czy sie ogranicza nasza znaomosc tylko do gg, i jak delikatne dac mu znac ze mi sie podoba?
Marcia10 - Nie 27 Maj, 2007 14:38
Temat postu:
Takei cos: (rozmowa gg)
-Hej
-Hej
-Co slychac?
-Blablabla jego gadanie. A u ciebie/
- A nic ciekawego, poza tym ze mam do ciebie sprawe.
- Jaka?
- Nasza znajomosc ma sie ograniczac tylko do gg?
I dalej zdaj sie na intuicje.
Monik - Nie 27 Maj, 2007 14:39
Temat postu:
Macie po 17 lat? I takie podchody? Shocked
Może czas się ośmielić w tym wieku i pogadać na żywo? O_o
Spodziewałam się, że to podstawówka czy coś... To u mnie w 5 klasie sp w porównaniu do tego jest lepiej O_o
Nie no, zaskoczył mnie ten wiek...
cornelia.j.m - Nie 27 Maj, 2007 14:40
Temat postu:
boje sie co napisze, a jak dac mu znac ze mi sie podoba
Marcia10 - Nie 27 Maj, 2007 14:40
Temat postu:
Ja tez myslalam ze jakas 2 klasa czy cos kolo 10 latek...
cornelia.j.m - Nie 27 Maj, 2007 14:41
Temat postu:
Monik, a moze ja jestem bardzo niesmiala?....on chyba tez
Marcia10 - Nie 27 Maj, 2007 14:41
Temat postu:
Nie boj sie niczego. Powoli, ale tak dysretnie zeby zrozumial. nie wal prosto z mostu podobasz mi sei tylko np. Podobaja mi sie te buty co dzisiaj miales w szkole.. i spodnie tez...ogolnie mi sie podobasz.
cornelia.j.m - Nie 27 Maj, 2007 14:48
Temat postu:
mozesz mi dac swoj nr gg pogadamy Smile o tym
Marcia10 - Nie 27 Maj, 2007 14:49
Temat postu:
ok spox mam pod moim postem kliknj na sloneczko albo na napis "gg"
Słupek - Nie 27 Maj, 2007 15:09
Temat postu:
cornelia.j.m napisał/a:
mamy po 17 lat, a moze spytac go czy nasza znajomosc ogranicza sie do gg?

I pytasz o poradę dzieci z podstawówki? Turlu, turlu...
Czarna - Nie 27 Maj, 2007 17:07
Temat postu:
aaaaaa, pomocy!!!!!!!

Co za wstyd !!!!!!

majac 17lat nie umiec odezwac sie do kogos w rzeczywistosci?
Dziewczyno wypierdziel kompa przez okno i zacznij zyc !!!!!!
cornelia.j.m - Pon 28 Maj, 2007 16:13
Temat postu:
Nie kazdy ejst taki smaly jak ty czarna:/ po jakiego grzyba sie udzielasz jak nie dajesz porad?
AŚKA - Pon 28 Maj, 2007 17:49
Temat postu:
cornelia.j.m napisał/a:
Nie kazdy ejst taki smaly jak ty czarna:/ po jakiego grzyba sie udzielasz jak nie dajesz porad?

zgadzam się - syty nigdy głodnego nie zrozumie... Smile
ja, Cornelio, rozumiem Cię Smile ale wydaje mi się, że mu się podobasz i macie się ku sobie Smile życzę powodzenia biggrin
Czarna - Pon 28 Maj, 2007 20:26
Temat postu:
Rozumiem was lepiej niz myslicie. Sama kiedys bylam bardzo niesmiala osoba i balam sie podejsc do nowych osob ale czas sie otworzyc! Ja to zrobilam pare lat temu. Życie jest za krotkie by sie bac ludzi wiec bierz kiece i leć do niego !
Nikita - Wto 29 Maj, 2007 14:01
Temat postu:
Widzę, że dla autorki tematu ta dyskusja jest już skończona, a więc wątek zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group