Martula napisał/a: |
[color=black]Ala ma krzywy ryj ![]() |
opętana napisał/a: |
małe gówniary, co nie umieją spiewac po angielsku...e w ogole nie mają talentu ; ] |
Ant0n napisał/a: |
no ale to jednak tylko 13stki grajace dla swoich rowiesniczek... |
akurat angielski jest bardzo dobry |
a klip przygotowany w amerykanskim stylu, ani troche nie odbiega od produkcji zagranicznych, mowcie co chcecie. |
no ale to jednak tylko 13stki grajace dla swoich rowiesniczek... |
widze w tym jednak pozytywne zjawisko - kolejny etap wchodzenia kaliforni do naszego szarego panstewka. |
Gabra napisał/a: |
rozpuszczone gówniary bogatych rodziców |
pff nikt mi nie powie ze same to osiągneły ;/ |
one szpanują podczas gdy jedne dzieci jedzą tą samą bułke 3 razy |
stotka napisał/a: |
Najbardziej dobija mnie w nich ich 'punkowy' image... |
napewno same nie zajmuja sie swoim imidzem, nie wierz bravo ![]() |
hihi naiwna |
Cytat: |
Dziewczyny mają po 13 lat.
Interesują się modą, same projektują swoje stroje. |
Ona89 napisał/a: |
A ja im wierzę, że same projektują swoje stroje. Może, gdyby tego nie robiły to nie wygladałyby tak okropnie. |
Taaaak...Blog 27 ma nową piosenkę i płytę...Tytuł płyty to <LOL>
Widział ktoś teledysk??Ja już 4 razy ![]() Na interi można sobie zobaczyć przygodowania do teledysku ![]() Hey boy xDDD Kurde niech mi to z czachy czym prędzej wyleci. Tola ma brata :O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temat nie ma na zasadzie skłócenia fanów i antyfanów Blogu 27.Wyrażamy tu swoje opinie ^^ Stróż prawa normalnie ^__^ [ Dodano: Pon 28 Lis, 2005 16:06 ] dzięki za opsypanie komętarzami... |
kasia0001 napisał/a: |
no właśnie nie mam... =/ kiedyś tam miałam ale niestety już nie mam bo satelita sie zepsula =( |
Tsej napisał/a: |
mam prośbe na interii dałem komentarz i nie wiem czy sie pojawi znacie adminów...dlatego jakby ktoś go zauważył to prosze o przesłanie mi bo nie chce mi sie przypominac co dokładnie napisałem ale uwierzcie ze to poezja
tytuł kometa "Ale jaja waćpanny maja" |
mam prośbe na interii dałem komentarz i nie wiem czy sie pojawi znacie adminów...dlatego jakby ktoś go zauważył to prosze o przesłanie mi bo nie chce mi sie przypominac co dokładnie napisałem ale uwierzcie ze to poezja
tytuł kometa "Ale jaja waćpanny maja" |
kradziejka napisał/a: | ||
Ale jaja waćpanny mają Tsej /01.12.2005 12:58/ he he dobre tekst na poły zerżnięty, więc czysty brak inwencji...co za tym idzie zaangażowanie jest "plastikowe" czyli sztuczne, teledysk obejrzałem czystym przypadkiem i zdrowo sie ubawiłem bo przypomniał mi sie "Captain Jack" a ja w na jednym ujeciu zobaczyłem dzióre między zębami to spadłem z krzesła, co już dobiło mnie do reszty to tarzajaca sie po ziemi skóra i kości jakiejś małaolaty co najgrosze z jakiegos powodu kamera stanowczo unika ujęć twarzy(poza tej jednen z nierównymi zębami) ... |
dzięki.....jak już jest tu i tam to nie zginie ![]() hmm tam był ciąg dalszy...:< |
kradziejka napisał/a: |
ekhem, martulo to ze to twój temat nie znaczy ze masz na kazdy post odpisywac, komentując to czymś co jest jasne i ogólnie wiadome... |
DarkAngel napisał/a: |
Taaa...Czat był daremny.Odpowiadały na tyle ciekawyc pytań... Weszłam tak z ciekawości i od razu wyszłam bo byłam znudzona.Jedna odpowiedź trwała 5min. |
stotka:
brodka ma glos ale woda sodowa jej uderzyla do glowy :/ niestety ;/ |
Brodka akurat śpiewa świetnie i ma talent, przejście całego idola to nie byle gratka ktoś kto nie umie śpiewać musi być genialnym showmenem jak ten z drugiej edycji...Brodka głos ma swietny...
no cóź ale co poradzić że spiewa *...* piosenki....i w dodatku po polsku |
Martula napisał/a: | ||
![]() Zresztą to temat o Blog 27 a nie Brodce czy innych... |
skejt park...w obu skaczą i wyprawiają figle jakieś clowny z zadużymi spodniami |
Ariamehr napisał/a: |
Anton- Tsej ci raczej nie odpisze, bo został zablokowany. |
![]() ![]() ![]() |
stotka napisał/a: | ||
może dlatego, że nie śpiewasz w Blogu27. z drugiej strony - chciałabyś być tak *dziwna* jak one i tak się ubierać? |
Martula napisał/a: | ||||
![]() Bleee ich strona jest do kituuuu!!!!!! UUUUU!Cieńkie bolki xDDd |
kradziejka napisał/a: | ||||||
zdaje sie ze juz była jedna rozmowa o spamowaniu... |
DarkAngel napisał/a: |
kurację lekami-plastry,bandarze,woda utleniona i gaziki(obrażenia po spadaniu kilkakronie z krzesła i turlaniu się po ziemi ![]() |
kradziejka napisał/a: | ||
nie zebym sie czepiala no skąd, ale to są środki opatrunkowe:P |
Weziwijcie karetkeeeeeeeeeeeeee!
Ludzie xDD Helow maj best frendz xDD Posłucham jeszcze raz bo nie mogeeeeee ![]() ![]() ![]() |
Ant0n napisał/a: | ||
robisz wieksze bledy w swoim ojczystym jezyku, niz one w obcym.. |
Cytat: |
...które tu wchodzą i za nami nie przepadają nie muszą tracić na nas czasu. Wydaje mi się, że nie chodzi im o podzielenie się swoją opinią z innymi, ale o wyżycie się i dołożenie komuś. Jak już nas krytykujecie i piszecie jakie jesteśmy głupie, to napiszcie coś pozytywnego np. kto dla Was jest fajny. No, ale nie musicie wchodzić na nasz blog, jeżeli macie takie zdanie. Od tego jest antyblog.
|
zastanawia mnie tylko skad sie wzial ich menedzer. musi byc z zagranicy, niemozliwe zeby tak je ubrac (truckerki!) i nagrac taki klip z polskim doswiadczeniem. |
elfkaNenar napisał/a: |
Ciekawe czy wystąpią w Eurowizji dla juniorów . . . |
Marcia10 napisał/a: |
Kurcze, i pomyslec ze ja jakies 5-6 miesiecy temu nie moglam sie oderwac od ich muzyki...bosh...to jest okropne! A co do ciuchow to mam ciekawostke: kiedys, w 5-10-15 ogladalam wywiad z nimi zaraz przed wystepem i (chyba) Tola mowila: Nasze ciuchy kujemy w lumpeksach i nie wstydzimy sie tego". Mnie po protu zatkalo. A ich ruchy? Boze...Juz nie mowie o piosenkach...SZOK
Biedna Polska. Dlaczego Polska?[/quote No pewnie ciuchy z lupexu już ci wierz ![]() ![]() ![]() POGĘŁO CIĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie myślcie sobie że je lubię |
Ona89 napisał/a: |
I w dodatku śpiewaja nieswoje piosenki... chodzi mi o uh lalala, czy jak to tam sie zwie ![]() |
Marcia10 napisał/a: |
Jak nie ich to czyja? Ja jeszcze nie slyszlam jej wczesniej |
Ikusia napisał/a: |
No to jak leci te Who I" am ??
Bo nie kapusta |