Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Blog 27 :lol:

Martula - Pon 28 Lis, 2005 14:41
Temat postu: Blog 27 :lol:
Taaaak...Blog 27 ma nową piosenkę i płytę...Tytuł płyty to <LOL>
Widział ktoś teledysk??Ja już 4 razy Laughing te ich ciuchy mnie przerażają xD
Na interi można sobie zobaczyć przygodowania do teledysku Razz Adres: http://muzyka.interia.pl/info/infid/688275
Hey boy xDDD Kurde niech mi to z czachy czym prędzej wyleci.
Tola ma brata :O Rolling Eyes Laughing fajnie się wypowiada Laughing Tam w przygotowaniu są jego 2 wypowiedzi xD Ala ma krzywy ryj Razz Tola wygina śmiało ciało w dresie ( Laughing )
Temat nie ma na zasadzie skłócenia fanów i antyfanów Blogu 27.Wyrażamy tu swoje opinie ^^ Stróż prawa normalnie ^__^

[ Dodano: Pon 28 Lis, 2005 16:06 ]
dzięki za opsypanie komętarzami...

Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 16:56
Temat postu: Re: Hey Boy-Blog 27
Martula napisał/a:
[color=black]Ala ma krzywy ryj Razz

mhm.

blog27 niecierpie, nienawidze, dla mnie to wielkie pozerki a ich muzyka jest tak debilna jak 'muzyka' ewy sonnet.
aczkolwiek co kto lubi.
Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 17:50
Temat postu:
Dla mnie też takie sobie =/ Nie wiem, te dziewczyny hmmm , jakby starały się przemienić w 18 - latki =P ... To moja opinia

P.S - A one są z Polski, ?
Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 18:10
Temat postu:
Tak, z Warszawy.
opętana - Pon 28 Lis, 2005 18:15
Temat postu:
małe gówniary, co nie umieją spiewac po angielsku...e w ogole nie mają talentu ; ]
Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 18:33
Temat postu:
pozerki :/ mysla ze jak maja 13 lat to takie są"DoRoSłE sŁłŁiIt dZiEFcYnKi =) =D" -.- a ci chlopcy w teledysku ucharakeryzowani na good charlotte.szczyt =.=
pff nikt mi nie powie ze same to osiągneły ;/
opętana - Pon 28 Lis, 2005 18:41
Temat postu:
zwyczajnie to wszystko przez bogatów rodziców... Wink
Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 18:48
Temat postu:
Najbardziej dobija mnie w nich ich 'punkowy' image... chamstwo i zarozumialstwo [a przynajmniej takie odnioslam wrazenie czytaja z nimi wywiad].
Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 18:56
Temat postu:
pfu..jak brodka -.-
rozpuszczone gówniary bogatych rodziców
one szpanują podczas gdy jedne dzieci jedzą tą samą bułke 3 razy
a one są takie punkowe..ah..buntowniczki hahaha mysla ze kupią avrilowy krawat i są puuuunk!
Boze :/..
TomcioMag - Pon 28 Lis, 2005 19:02
Temat postu:
beznadzieja....
DarkAngel - Pon 28 Lis, 2005 19:15
Temat postu:
Straszne.Ja odbieram je jako puste laleczki próbójące wmówić światu swoją buntującą naturę. I te wypowiedzi. Szczególnie tej brunetki Toli chyba. Takie puste i wogóle jakby były niewiadomo kim.Jak czytałam ich odpowiedzi na czateri z czatu to aż było śmieszne... Brak słów poprostu.
Anonymous - Pon 28 Lis, 2005 20:03
Temat postu:
Gabra - tyle, ze Brodka potrafi spiewac i ma glos, a one [niestety] nie.
Ona89 - Pon 28 Lis, 2005 20:31
Temat postu:
I w dodatku śpiewaja nieswoje piosenki... chodzi mi o uh lalala, czy jak to tam sie zwie Rolling Eyes
Martula - Wto 29 Lis, 2005 11:09
Temat postu:
Kiedyś miałam jeszcze zdjęcie ich ściągawki do piosenki Uh lala xD
Wypowiedzi z czateri-Brak mi słów poprostu...
Nie wiem ja już chyba mam lepszy głos od nich xD
Jak znajdę to zdjęcie to zapodam

Anonymous - Wto 29 Lis, 2005 15:53
Temat postu:
ile one właściwie maja lat?
Shaunri - Wto 29 Lis, 2005 16:05
Temat postu:
kradziejka - 13...

Nie widzę w nich nic interesującego... Jak większość "blogów" są dnem... ; )
Anonymous - Wto 29 Lis, 2005 16:52
Temat postu:
Nienawidze
Anonymous - Wto 29 Lis, 2005 17:46
Temat postu:
opętana napisał/a:
małe gówniary, co nie umieją spiewac po angielsku...e w ogole nie mają talentu ; ]

akurat angielski jest bardzo dobry
a klip przygotowany w amerykanskim stylu, ani troche nie odbiega od produkcji zagranicznych, mowcie co chcecie.
no ale to jednak tylko 13stki grajace dla swoich rowiesniczek...
widze w tym jednak pozytywne zjawisko - kolejny etap wchodzenia kaliforni do naszego szarego panstewka.
Martula - Sro 30 Lis, 2005 09:10
Temat postu:
Ant0n napisał/a:

Tak?
Wątpię...Woda sodowa im do głowy uderzyła...
Kurde zdjęcia nie maaammmmm xD
Blog o Blogu27 xD: http://blog27.blog.onet.pl/

altruista - Sro 30 Lis, 2005 12:48
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
akurat angielski jest bardzo dobry

fakt
Ant0n napisał/a:
a klip przygotowany w amerykanskim stylu, ani troche nie odbiega od produkcji zagranicznych, mowcie co chcecie.

fakt
Ant0n napisał/a:

fakt
Ant0n napisał/a:
widze w tym jednak pozytywne zjawisko - kolejny etap wchodzenia kaliforni do naszego szarego panstewka.

a ja widze w tym kolejne popgwiazdki, nie ma sie czym ekscytowac. Jak chca, to niech sobie graja.

Gabra napisał/a:
rozpuszczone gówniary bogatych rodziców

zazdrosc
Gabra napisał/a:
pff nikt mi nie powie ze same to osiągneły ;/

wiecej zazdrosci
Gabra napisał/a:
one szpanują podczas gdy jedne dzieci jedzą tą samą bułke 3 razy

3 razy ten sam posilek to potrafia 'jesc' chyba tylko wielblady.

stotka napisał/a:
Najbardziej dobija mnie w nich ich 'punkowy' image...

Popatrz po sobie i swoich rowiesnikach - punk jest aktualnie cholernie modny. Punk jest modny -> powstaja zespoly na miare modnych punkowcow. Prawa rynku.
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 12:56
Temat postu:
altruisto - fakt, nie przecze, ze punk jest modny. jednak moze mi sie nie podobac, prawda? na siebie nie mam co patrzec, nie ulegam modzie, przynajmniej nie tej.
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 13:07
Temat postu:
to nie jest punk
to zupełnie nowy trend - alternatywa
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 13:41
Temat postu:
w stanach to normalne ze wykonawcy popowi sie wzoruja na pop-punkowcow, tym bardziej, ze te dwa gatunki dzieli niewidzialna granica ciezka do okreslenia.

ja licze na to ze te 13,14stki ktore sluchaja blog27, za rok siegna po green daya, blinka czy simple plana, za 2 po jakies no use for a name, zeby za 3-4 sluchac nofxa rancida czy hawthorne heights Cool (tak, oczywiscie)

zastanawia mnie tylko skad sie wzial ich menedzer. musi byc z zagranicy, niemozliwe zeby tak je ubrac (truckerki!) i nagrac taki klip z polskim doswiadczeniem.
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 15:27
Temat postu:
altruista:
dla ciebie wszystko co mowie jest z zazdrości
nie zazdroszcze im tego jak są wychowane i rozpuszczone przez rodziców
stotka:
brodka ma glos ale woda sodowa jej uderzyla do glowy :/ niestety ;/
Martula - Sro 30 Lis, 2005 16:54
Temat postu:
Ant0n:
One się same ubierają Laughing
Ich menedzer nie wiem kto nim jest xD Ani z jakiego kraju pochodzi...
W 13 jest moda z Blog27 Surprised kupiłam tak z ciekawości...I co zobaczyłam?
Ale i Tole w ciuszkach własnej roboty...
Ej?Te włosy na teledysku to chyba robione lakierem do ,,sopelków" nie?

Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 17:46
Temat postu:
napewno same nie zajmuja sie swoim imidzem, nie wierz bravo ;)
Martula - Sro 30 Lis, 2005 19:24
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
napewno same nie zajmuja sie swoim imidzem, nie wierz bravo Wink
Jak pisało w 13 że Ala i Tola same projektują swoje ,,ciuchy"
A menadzera nie znam...Nie widziałam na oczy...

Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 19:35
Temat postu:
hihi naiwna
Martula - Sro 30 Lis, 2005 20:36
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
hihi naiwna
Nie wierzysz masz:
Cytat:
Dziewczyny mają po 13 lat.
Interesują się modą, same projektują
swoje stroje.
Same im to powiedziały..
Ona89 - Sro 30 Lis, 2005 20:38
Temat postu:
A ja im wierzę, że same projektują swoje stroje. Może, gdyby tego nie robiły to nie wygladałyby tak okropnie.
kasia0001 - Sro 30 Lis, 2005 21:15
Temat postu:
po 13... (oglądałam hity na czasie... masakra)
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 21:18
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
A ja im wierzę, że same projektują swoje stroje. Może, gdyby tego nie robiły to nie wygladałyby tak okropnie.

otoz to!
nie ma to jak polaczenie dresow i futra.
niektore ciuchy maja fajne, musze przyznac... ale jak je polacza, to pozal sie boze.
kasia0001 - Sro 30 Lis, 2005 21:33
Temat postu: Re: Hey Boy-Blog 27
Martula napisał/a:
Taaaak...Blog 27 ma nową piosenkę i płytę...Tytuł płyty to <LOL>
Widział ktoś teledysk??Ja już 4 razy Laughing te ich ciuchy mnie przerażają xD
Na interi można sobie zobaczyć przygodowania do teledysku Razz Adres: http://muzyka.interia.pl/info/infid/688275
Hey boy xDDD Kurde niech mi to z czachy czym prędzej wyleci.
Tola ma brata :O Rolling Eyes Laughing fajnie się wypowiada Laughing Tam w przygotowaniu są jego 2 wypowiedzi xD Ala ma krzywy ryj Razz Tola wygina śmiało ciało w dresie ( Laughing )
Temat nie ma na zasadzie skłócenia fanów i antyfanów Blogu 27.Wyrażamy tu swoje opinie ^^ Stróż prawa normalnie ^__^

[ Dodano: Pon 28 Lis, 2005 16:06 ]
dzięki za opsypanie komętarzami...
a podaj mi link do tego teledysku a nie do przygotowań... chętnie bym zobaczyła
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 21:52
Temat postu:
kanal muzyczny: viva PL... leci niemalze co chwile;/
chyba ze nie masz...
kasia0001 - Sro 30 Lis, 2005 21:55
Temat postu:
no właśnie nie mam... =/ kiedyś tam miałam ale niestety już nie mam bo satelita sie zepsula =(
Anonymous - Sro 30 Lis, 2005 22:15
Temat postu:
kurde na 100% nie zamowily sobie truckerek :D
Martula - Czw 01 Gru, 2005 11:05
Temat postu:
kasia0001 napisał/a:
no właśnie nie mam... =/ kiedyś tam miałam ale niestety już nie mam bo satelita sie zepsula =(
Jeszcze w niecie nie ma ich teledysku całego...Są tylko przygotowania...
Anonymous - Czw 01 Gru, 2005 13:14
Temat postu:
mam prośbe na interii dałem komentarz i nie wiem czy sie pojawi znacie adminów...dlatego jakby ktoś go zauważył to prosze o przesłanie mi bo nie chce mi sie przypominac co dokładnie napisałem ale uwierzcie ze to poezja
tytuł kometa "Ale jaja waćpanny maja"
Martula - Czw 01 Gru, 2005 17:14
Temat postu:
Tsej napisał/a:
mam prośbe na interii dałem komentarz i nie wiem czy sie pojawi znacie adminów...dlatego jakby ktoś go zauważył to prosze o przesłanie mi bo nie chce mi sie przypominac co dokładnie napisałem ale uwierzcie ze to poezja
Poszukam Smile

Edit: MAM!!!!!!!!!JEEEEEEEEEE!!!!! Laughing Oj ostro xD ładuje mi sięęęee...Ala ma chyba dziurę między zębami Razz Ona ma prześwit xDD kurdeeeeeee
Nie chce mi się załadować...Dam później xD
[/quote]
Anonymous - Czw 01 Gru, 2005 17:17
Temat postu:
Tsej napisał/a:

Ale jaja waćpanny mają
Tsej /01.12.2005 12:58/ he he dobre tekst na poły zerżnięty, więc czysty brak inwencji...co za tym idzie zaangażowanie jest "plastikowe" czyli sztuczne, teledysk obejrzałem czystym przypadkiem i zdrowo sie ubawiłem bo przypomniał mi sie "Captain Jack" a ja w na jednym ujeciu zobaczyłem dzióre między zębami to spadłem z krzesła, co już dobiło mnie do reszty to tarzajaca sie po ziemi skóra i kości jakiejś małaolaty
co najgrosze z jakiegos powodu kamera stanowczo unika ujęć twarzy(poza tej jednen z nierównymi zębami) ...
Martula - Czw 01 Gru, 2005 17:19
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
Tsej napisał/a:

Ale jaja waćpanny mają
Tsej /01.12.2005 12:58/ he he dobre tekst na poły zerżnięty, więc czysty brak inwencji...co za tym idzie zaangażowanie jest "plastikowe" czyli sztuczne, teledysk obejrzałem czystym przypadkiem i zdrowo sie ubawiłem bo przypomniał mi sie "Captain Jack" a ja w na jednym ujeciu zobaczyłem dzióre między zębami to spadłem z krzesła, co już dobiło mnie do reszty to tarzajaca sie po ziemi skóra i kości jakiejś małaolaty
co najgrosze z jakiegos powodu kamera stanowczo unika ujęć twarzy(poza tej jednen z nierównymi zębami) ...
Laughing wyprzedziłaś mnie kradziejko Razz
Anonymous - Czw 01 Gru, 2005 19:09
Temat postu:
dzięki.....jak już jest tu i tam to nie zginie biggrin
hmm tam był ciąg dalszy...:<
kasia0001 - Czw 01 Gru, 2005 19:11
Temat postu:
Zakończył sie właśnie czat z Nimi.. Widzieliście jakie były przynudzone?
Martula - Czw 01 Gru, 2005 19:23
Temat postu:
Tsej napisał/a:
dzięki.....jak już jest tu i tam to nie zginie biggrin
hmm tam był ciąg dalszy...:<
Nie było... Rolling Eyes
Anonymous - Czw 01 Gru, 2005 19:57
Temat postu:
ekhem, martulo to ze to twój temat nie znaczy ze masz na kazdy post odpisywac, komentując to czymś co jest jasne i ogólnie wiadome...
Martula - Pią 02 Gru, 2005 14:24
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
ekhem, martulo to ze to twój temat nie znaczy ze masz na kazdy post odpisywac, komentując to czymś co jest jasne i ogólnie wiadome...
chyba mnie nie zrozumiałaś Rolling Eyes

DarkAngel - Pią 02 Gru, 2005 14:31
Temat postu:
Taaa...Czat był daremny.Odpowiadały na tyle ciekawyc pytań... Weszłam tak z ciekawości i od razu wyszłam bo byłam znudzona.Jedna odpowiedź trwała 5min.
Martula - Pią 02 Gru, 2005 14:33
Temat postu:
DarkAngel napisał/a:
Taaa...Czat był daremny.Odpowiadały na tyle ciekawyc pytań... Weszłam tak z ciekawości i od razu wyszłam bo byłam znudzona.Jedna odpowiedź trwała 5min.
<otwiera bardzooo szeroko oczy> Rolling Eyes wiedziałam że tak będzieeeee... Laughing
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 16:42
Temat postu:
Gabra napisał/a:
stotka:
brodka ma glos ale woda sodowa jej uderzyla do glowy :/ niestety ;/

nie twierdze ze tak nie jest. jednak nie odbila jej przez rodzicow, ktorzy ufundowali jej plyte, bo na to sama zapracowala. ;]
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 16:45
Temat postu:
tak,glos ma dobry i nim zdobyla sławe.to jest pewne ale slawa i sukces do glowy jej uderzyly ;d
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 17:29
Temat postu:
nie przecze.Wink
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 18:38
Temat postu:
Głos mają straszny.
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 20:35
Temat postu:
Glłosy maja dziecinne, sczegolnie Tola, ubior mi sie nie podobna, no tam niektore ciuchy to bym nalozyla ale w zyciu tych dresowatych spodni hehe. Teledyski są dobre. piosenki zerzniete... ale coz poradzic, jakos musza zacza, ale niektorzy pisza juz w tym wieku teksty Twisted Evil
ogolem nie za bardzo... wnerwia mnie to, ze Tola tak bardzo sie wywyzsza. Mysle, ze ta Ala jest od niej mniej dziecinna.
I zgnilam sobie z ich wywiado "podbija Świat" ... co za pewnosc buhehe, aj bym sie tak bala mowic. Moze w srod malolatek i przedszkolaków to i podbija...\
co innego taka Amy diamond, ile ona chyba 11 lat, nie dosc, ze madra, glos ma swietny, mocny i donosny. Jej moge posłuchać, chociaz tez jeszcze dziecko, ale z jakim glosem.

A co do Brodki... moim zdaniem nie ma dobrego glosu, zawsze jakis, al jak spiewala na zywo to niezle falszowala.
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 21:29
Temat postu:
co do Amy - masz racje, Aga. ma swietny glos, nie robi z siebie doroslejszej buntofniczej mrocznej nastolatki [jak w/w panie;)]...
Anonymous - Sob 03 Gru, 2005 23:51
Temat postu:
ale wiadomo ze jest cos takiego jak syntezatory glosu :>...
pewnie panie z b27 se fundnęly ;]
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 02:18
Temat postu:
Przecież one mają gorszy głos niż ja po maratonie wódczanym!
An!oł3k - Nie 04 Gru, 2005 12:20
Temat postu:
Dziewczyny z Blog 27 to takie paniusie. Jak słuchałam wywiadu z nimi to takie głupie odppwiedzi waliły Laughing a w szczególności ta, która ma jasne blond włosy(nie wiem jak się zwie)
A co do Amy Diamont to ona ma 13 lat!! Brodka nie śpiewa wcale tak źle chyba, już o wiele gorsza Mandaryna jest, o lude ona to do d**y jest.

Sorry mała pomyłka ta z ciemniejszymi włosami głupia jakaś jest, taka za pewna siebie;/
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 12:31
Temat postu:
nie porównuj Brodki z komputerem [Mandaryna].
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 12:39
Temat postu:
Amy Diamond ma 13 lat? wygląda na mniej, no ale przynajmniej woda sodowa nie udeza jej do głowy:) i moze z niej wyrosnąc swietna piosenkarka.
No tak porownywanie do Mandaryny raczej nie ma sensu hehe, ale dla mnie brodka ma pospolty glos... nic nadzwyczajnego.
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 15:18
Temat postu:
Brodka akurat śpiewa świetnie i ma talent, przejście całego idola to nie byle gratka ktoś kto nie umie śpiewać musi być genialnym showmenem jak ten z drugiej edycji...Brodka głos ma swietny...

no cóź ale co poradzić że spiewa *...* piosenki....i w dodatku po polsku
Martula - Nie 04 Gru, 2005 15:32
Temat postu:
Tsej napisał/a:
Brodka akurat śpiewa świetnie i ma talent, przejście całego idola to nie byle gratka ktoś kto nie umie śpiewać musi być genialnym showmenem jak ten z drugiej edycji...Brodka głos ma swietny...

Ja Brodki nie lubię... Neutral Nie podoba mi się jak śpiewa itp.
Zresztą to temat o Blog 27 a nie Brodce czy innych...

Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 17:50
Temat postu:
Martula napisał/a:
Tsej napisał/a:

Ja Brodki nie lubię... Neutral Nie podoba mi się jak śpiewa itp.
Zresztą to temat o Blog 27 a nie Brodce czy innych...

Gocha - Nie 04 Gru, 2005 18:49
Temat postu:
Moich dwóch kolegów występowało w teledysku "Uh lal lal". Jeden mi powiedział że one wogule fałszują i spiewają z plavbacku tak jak mandaryna!! Pozdro dla antyfanów Blog 27!!
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 19:43
Temat postu:
hehe niezle, musieli tam chyba wate w uszachnois. a tak wogle mozesz mi podac ich numery gg hehe tylko chlopcy byly fajni w tym cyrku Wink
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 19:55
Temat postu:
to byl skejt park.
Anonymous - Nie 04 Gru, 2005 22:10
Temat postu:
wiem Razz ale ogółem mówiąc
Anonymous - Pon 05 Gru, 2005 13:28
Temat postu:
skejt park...w obu skaczą i wyprawiają figle jakieś clowny z zadużymi spodniami
Gocha - Pon 05 Gru, 2005 19:05
Temat postu:
Jeden to taki rudowłosy( kiedys miał dredy, ale tuż przed teledyskiem ścioł) i widac jakby brązowe, to na niego na końcu pada butelka i robi taką fajną mine i odchodzi!! Ma na imię Borys i grał jescze w 2 reklamach petików i snikersa( jego twarz była na opakowaniach).Spoko koleś na początku ale to egoista i nie radze sie z nim spotykać!! Chodził z moimi dwoma przyjaciółkami i obie znim zerwały bo miały go dość ale nadal się kolegujemy z nim i nawet był u mnie na imprezie!! Jak cos mogłabym zdobyć gg i numer telefonu ale niesety jest już zajety!! Jak chcecie moge wam więcej o nim napisac!!
Kinga - Pon 05 Gru, 2005 19:07
Temat postu:
Eee nie chcemy ?
Tremere - Pon 05 Gru, 2005 19:08
Temat postu:
Zarozumiałe siksy, które myślą, że zrobią super karierę w show-biznesie. Wbiłabym takie na tępy, naoliwiony kołek.
A jak czytałam logi z Czaterii to w pewnym momencie nie wiedziałam czy one sa tam dla samych siebie, czy dla ludzi? Razz
Grr.
Anonymous - Pon 05 Gru, 2005 19:35
Temat postu:
HeH ... A tam pod koniec tego ich drugiego teledysku jest taki moment co one włażą na tą '' scenę '' i śpiewają , i któraś z nich ( chyba ta z ciemniejszymi włosami ) tak jakoś dziwnie jęczy w którymś tam momencie ... Znaczy jęczy to jakieś nie bardzo dobrane słowo , ale hmmm ...
opętana - Pon 05 Gru, 2005 21:55
Temat postu:
one od początku do końca jęczą Wink
Anonymous - Wto 06 Gru, 2005 20:31
Temat postu:
Tsej napisał/a:
skejt park...w obu skaczą i wyprawiają figle jakieś clowny z zadużymi spodniami

czemu tak bardzo sobie ublizasz?
Anonymous - Wto 06 Gru, 2005 20:32
Temat postu:
Anton- Tsej ci raczej nie odpisze, bo został zablokowany.
Martula - Sro 07 Gru, 2005 15:54
Temat postu:
Ta co jęczy to Tola...I to jest pod koniec piosenki(Hey Boy)
Co do tych paszkietów(Uh la la la) do dziękujemy ale raczej nie skorzystamy.Bleee nie podobają mi się oni...Heh...Widziałam ładniejszych...
Rolling Eyes

Anonymous - Sro 07 Gru, 2005 22:45
Temat postu:
Z tego co mówisz Gocha toniezly ten gosc... widac, ze sodówka uderza do głowy..
a z tym jeczeniem to racja, duzo tego, ale ta Tola bardziej jeczy.
Anonymous - Czw 08 Gru, 2005 12:39
Temat postu:
Normalnie co za obeznanie czy mis ie zdaje czy je wszyscy lubią tutaj ^^ jeszcze zacznijcie mówić po nazwisku
A co do tych panienek to kumpel robi o nich strone i szuka materiałów. Jak ktoś coś ma to moze tutaj podesłać
Gocha - Czw 08 Gru, 2005 19:39
Temat postu:
Wczoraj go spotkałam na koncercie Happysadu w Stodole i oczywiscie spytał sie czy mam ognia!! Cholera on nadal pali!! ZA uh la la la podobno dostał 100 złotych, za snikersa jakies 4000 a za petitki jakies 1000 i oczywiscie wszystko wydał na szlugi i imprezy!! Sodówka uderzył mu i to nieźle!! Ale go nawet lubie troche mnie kiedyś wkurzał ale jak z nim mniej przebywam to jest spoko!!
Kinga - Czw 08 Gru, 2005 19:41
Temat postu:
Mhm ... po co ty to piszesz ?
codi - Czw 08 Gru, 2005 19:50
Temat postu:
Mushahahaha.
Gocha się zamkneła we własnym świecie xD.
Anonymous - Czw 08 Gru, 2005 20:46
Temat postu:
Ariamehr napisał/a:
Anton- Tsej ci raczej nie odpisze, bo został zablokowany.

bystrzaku, to bylo pytanie retoryczne!
Gocha - Pią 09 Gru, 2005 17:17
Temat postu:
myślałam ze was to za ciekawi!! Ale jak nie to już nic na jego temat nie bede pisać!! Macie racje zamknełam się w swoim świecie, ale nim jest TEATR!!
Tremere - Pią 09 Gru, 2005 18:25
Temat postu:
www.blog27.pl

Tam na dole, po lewej jest taki telefon. Nakierujcie na niego... padniecie.
Kinga - Pią 09 Gru, 2005 18:28
Temat postu:
One maja taki niezwykly jak ja to okreslam ... akcent afro-amerykanski :DDD
Anonymous - Pią 09 Gru, 2005 18:37
Temat postu:
!
ja bym powiedzial ze raczej rosyjski
Anonymous - Pią 09 Gru, 2005 18:54
Temat postu:
niech mnie ktos podniesie z podlogi.
codi - Pią 09 Gru, 2005 19:37
Temat postu:
Owned rządzi.
Tremere - Pią 09 Gru, 2005 23:39
Temat postu:
Heloł maj fRendz! Ogólnie spoko ;P
kasia0001 - Sob 10 Gru, 2005 09:28
Temat postu:
normalnie jak sie słucha sie ich piosenki u la la la i sie nie ogląda teledysku to sie zdaje jakby małe dzieci tą piosenkę śpiewały... LoOooL ..a co do tego telefonu na dole ich strony to bez kitu z tego brecha jest... polewka.. buahaha.. dzieci dobrały sie do telefonu i sie cieszą
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 12:22
Temat postu:
buhahhahha, tarza sie po podłodze. ne mnie dobijają.
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 13:20
Temat postu:
"tola! i ala! ihihihihih"
= ="
DarkAngel - Sob 10 Gru, 2005 17:46
Temat postu:
<po15min od usłyszenia nadal turla się po ziemi i brecha>

To mnie poprostu rozwaliło... Przez nie będę miała za chwile widoczne zmarszczki mimiczne jak się nie przestanę śmiać...
Martula - Sob 10 Gru, 2005 18:20
Temat postu:
Weziwijcie karetkeeeeeeeeeeeeee!
Ludzie xDD
Helow maj best frendz xDD
Posłucham jeszcze raz bo nie mogeeeeee
Laughing a ile komętów Surprised ja nigdy tylu nie miałam Surprised

Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 19:00
Temat postu:
Martula napisał/a:

może dlatego, że nie śpiewasz w Blogu27.
z drugiej strony - chciałabyś być tak *dziwna* jak one i tak się ubierać?
Martula - Sob 10 Gru, 2005 19:07
Temat postu:
stotka napisał/a:
Martula napisał/a:

weś nigdy Laughing
Bleee ich strona jest do kituuuu!!!!!!
UUUUU!Cieńkie bolki xDDd

Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 19:17
Temat postu:
Martula napisał/a:
stotka napisał/a:
Martula napisał/a:

weś nigdy Laughing
UUUUU!Cieńkie bolki xDDd

zdaje sie ze juz była jedna rozmowa o spamowaniu...
Martula - Sob 10 Gru, 2005 19:34
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
Martula napisał/a:
stotka napisał/a:
Martula napisał/a:

weś nigdy Laughing
UUUUU!Cieńkie bolki xDDd

zdaje sie ze juz była jedna rozmowa o spamowaniu...
to juz ostatni raz... sorki...
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 19:37
Temat postu:
mam nadzieję, że ostatni. :>
DarkAngel - Sob 10 Gru, 2005 20:06
Temat postu:
Z nudów chciałam prześledzić sobie dokładnie teledysk do tego Hey coś tam i okazało się, że trza to ściągnąć i żeby można było to zrobić trza najpierw wysłać sms'a za 3zeta...<shizzz> . Powiedzaiałam kumpeli o tym telefonie i miała jeszcze gorsze wrażenia niż ja. Doszłyśmy do wniosku, że będzie trzeba zacząć kurację lekami-plastry,bandarze,woda utleniona i gaziki(obrażenia po spadaniu kilkakronie z krzesła i turlaniu się po ziemi Laughing ) już są trzeba jeszcze tylko dokupić deprim bo długo będę się z tego otrząsać.
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 20:17
Temat postu:
DarkAngel napisał/a:
kurację lekami-plastry,bandarze,woda utleniona i gaziki(obrażenia po spadaniu kilkakronie z krzesła i turlaniu się po ziemi Laughing ) już są trzeba jeszcze tylko dokupić deprim bo długo będę się z tego otrząsać.

nie zebym sie czepiala no skąd, ale to są środki opatrunkowe:P
DarkAngel - Sob 10 Gru, 2005 20:26
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
DarkAngel napisał/a:
kurację lekami-plastry,bandarze,woda utleniona i gaziki(obrażenia po spadaniu kilkakronie z krzesła i turlaniu się po ziemi Laughing ) już są trzeba jeszcze tylko dokupić deprim bo długo będę się z tego otrząsać.

nie zebym sie czepiala no skąd, ale to są środki opatrunkowe:P

Eeee co to za różnica:) Mały szczegół i tyle biggrin Chodziło mi o Deprim Razz
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 20:48
Temat postu:
tak, szczególik, zapewnie całkowicie nieistotny...
Rolling Eyes
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 22:37
Temat postu:
Martula napisał/a:
Ludzie xDD

robisz wieksze bledy w swoim ojczystym jezyku, niz one w obcym..
Martula - Sob 10 Gru, 2005 22:46
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
Martula napisał/a:
Ludzie xDD

robisz wieksze bledy w swoim ojczystym jezyku, niz one w obcym..
To się wytnie...

Ps.Boże...To ich automatyczna sekretarka xD Laughing już ja mam fajniejszą(No znaczy miałam bo poczty głosowej już nie mam...)
Tremere - Sob 10 Gru, 2005 22:49
Temat postu:
http://republika.pl/tremere_lady/blog.gif
lol Razz
Anonymous - Sob 10 Gru, 2005 22:54
Temat postu:
przepraszam, one są puste, bardziej puste niż mój były i jeszcze bardziej puste. <ściana>

/btw. Tremere, mamy tego samego antyvira Wink
Anonymous - Nie 11 Gru, 2005 10:01
Temat postu:
Tego Kaspersky czy jak mu tam / miałam go Wink / hehe , ale one wyglądają. A ja na VIVIE oglądałam z nimi rozmowę, ktoś przewrócił ich płytę, która leżała na stała na stole, i ta z ciemnymi włosami zaczęła panikować, ale w ogóle zachowywała się jak LAFIRYNDA =///
Tremere - Nie 11 Gru, 2005 21:26
Temat postu:
Nie widziałam całego, tylko kawałek.
Możesz mi go zrecenzować? :>

btw. ta Ala [blond?] to całkiem fajna jest. Przede wszystkim skromna. ;] O tej drugiej chyba niczego mówiła nie będę... Razz
Anonymous - Pon 12 Gru, 2005 08:32
Temat postu:
No, no ... Ta Ala jest skromniejsza i to o wiele bardziej ( chyba ). No i tam do studia przyszedł ich gitarzysta, brat którejś tam, a Tola zaczęła bić brawo i wrzeszczeć coś w stylu '' To jest nasz gitarzysta '' , tylko tyle pamiętam, ale mówię, polewkę z tego miałam Laughing <LOL> =D
Anonymous - Pon 12 Gru, 2005 16:37
Temat postu:
się to ma lub nie.
ona tego nie ma.
Iśka - Wto 13 Gru, 2005 19:50
Temat postu:
Tej, ta Ala nawet ma troche oleju w głowie...
Cytat:
...które tu wchodzą i za nami nie przepadają nie muszą tracić na nas czasu. Wydaje mi się, że nie chodzi im o podzielenie się swoją opinią z innymi, ale o wyżycie się i dołożenie komuś. Jak już nas krytykujecie i piszecie jakie jesteśmy głupie, to napiszcie coś pozytywnego np. kto dla Was jest fajny. No, ale nie musicie wchodzić na nasz blog, jeżeli macie takie zdanie. Od tego jest antyblog.

(źródło: www.blog27.pl)

Zespołu nie cierpie... według mnie może i mają talent, ale za szybko chcą się wybić (zwłaszcza Tola). Nie myślą o tym, że lubia śpiewać, ale o tym, żeby zdoyć jak najszybciej, jak największą sławę.
No a piosenki są... ee... tragiczne.
Ale w sumie mnóstwo jest dzieciaków w ich wieku którympodobają się te .. rytmy O,o
Mogę im tylko życzyć powodzenia (bo wg mnie długo nie przetrwają na arenie)
Anonymous - Wto 13 Gru, 2005 23:40
Temat postu:
Zależy, jak im głos "ustawią", czy zmienią się na lepsze itp.
Martula - Sro 14 Gru, 2005 18:14
Temat postu:
Mają nową wiadomość na sekretarce Razz
Boże ale mają podnietę(LOL xD) że tyle komów dostają...
Ala rzeczywiście jest skromniejsza...Tola chce być zawsze wyżej.
Nie uda im się zespół...Zobaczycie Tola zrobi karierę solową! Laughing
Surprised Jakie notki... Shocked
Anonymous - Sro 14 Gru, 2005 18:32
Temat postu:
lada dzień, jak myślę,
będzie można zobaczyć
roznegliżowaną Tolę na rozkładance
Playboy'a lub CKM'u. ;]
Anonymous - Nie 18 Gru, 2005 16:09
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
zastanawia mnie tylko skad sie wzial ich menedzer. musi byc z zagranicy, niemozliwe zeby tak je ubrac (truckerki!) i nagrac taki klip z polskim doswiadczeniem.

ja wiem, dude!
dziewczyna czerpala natchnienie z brata, ktory udziela sie w kapeli kick me 43, ktora to udaje, ze gra w tle.
a ze ojciec jest wlascicielem wytworni...
Anonymous - Nie 18 Gru, 2005 20:46
Temat postu:
Ciekawe czy wystąpią w Eurowizji dla juniorów . . .
Anonymous - Nie 18 Gru, 2005 21:26
Temat postu:
jest cos takiego?
Anonymous - Nie 18 Gru, 2005 21:27
Temat postu:
No pewnie, ze jest
Martula - Pon 19 Gru, 2005 18:20
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Ciekawe czy wystąpią w Eurowizji dla juniorów . . .
Proszę nie! Laughing
A co to CKM'a się zgadzam Razz

Luthien - Wto 08 Sie, 2006 20:40
Temat postu:
nie bede sie wypowiadala.
one sa poprostu zalosne.
Marcia10 - Wto 08 Sie, 2006 21:01
Temat postu:
Kurcze, i pomyslec ze ja jakies 5-6 miesiecy temu nie moglam sie oderwac od ich muzyki...bosh...to jest okropne! A co do ciuchow to mam ciekawostke: kiedys, w 5-10-15 ogladalam wywiad z nimi zaraz przed wystepem i (chyba) Tola mowila: Nasze ciuchy kujemy w lumpeksach i nie wstydzimy sie tego". Mnie po protu zatkalo. A ich ruchy? Boze...Juz nie mowie o piosenkach...SZOK

Biedna Polska.

Dlaczego Polska?
Ikusia - Czw 10 Sie, 2006 19:51
Temat postu: Blog 27
NIE NIE NIE tylko nie one. <obrzydzenie>

[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 19:04 ]
[quote="Marcia10"]Kurcze, i pomyslec ze ja jakies 5-6 miesiecy temu nie moglam sie oderwac od ich muzyki...bosh...to jest okropne! A co do ciuchow to mam ciekawostke: kiedys, w 5-10-15 ogladalam wywiad z nimi zaraz przed wystepem i (chyba) Tola mowila: Nasze ciuchy kujemy w lumpeksach i nie wstydzimy sie tego". Mnie po protu zatkalo. A ich ruchy? Boze...Juz nie mowie o piosenkach...SZOK

Biedna Polska.

Dlaczego Polska?[/quote

No pewnie ciuchy z lupexu już ci wierz Exclamation . Wiem z pewnego żródła, że one same sobie projektują ciuszki. A poza tym kupiły by sobie ubrania z lumpexu na których napisane jest BLOG 27 Question Question
POGĘŁO CIĘ Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Ale nie myślcie sobie że je lubię
rotorvator - Pią 11 Sie, 2006 12:09
Temat postu:
a po co aż dwa tematy o b27, droga młodzieży? Rolling Eyes

Pewnie ktoś nie zauważył i założył drugi. Tamten już zablokoway. Wink
Marcia10 - Sob 12 Sie, 2006 20:00
Temat postu: Re: Blog 27
[quote="Ikusia"]NIE NIE NIE tylko nie one. <obrzydzenie>

[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 19:04 ]
Marcia10 napisał/a:
Kurcze, i pomyslec ze ja jakies 5-6 miesiecy temu nie moglam sie oderwac od ich muzyki...bosh...to jest okropne! A co do ciuchow to mam ciekawostke: kiedys, w 5-10-15 ogladalam wywiad z nimi zaraz przed wystepem i (chyba) Tola mowila: Nasze ciuchy kujemy w lumpeksach i nie wstydzimy sie tego". Mnie po protu zatkalo. A ich ruchy? Boze...Juz nie mowie o piosenkach...SZOK

Biedna Polska.

Dlaczego Polska?[/quote

No pewnie ciuchy z lupexu już ci wierz Exclamation . Wiem z pewnego żródła, że one same sobie projektują ciuszki. A poza tym kupiły by sobie ubrania z lumpexu na których napisane jest BLOG 27 Question Question
POGĘŁO CIĘ Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

Ale nie myślcie sobie że je lubię

Wiesz, same tak mowily w programie, a w ogole moglyby doszyc napisz, czy dodrukowac.

Co za problem, bosh.

i po co te znaki zapytania??
Shaunri - Sob 12 Sie, 2006 20:28
Temat postu:
rotorwator - "Droga młodzieży?" Kocham jak ktoś mając 17 lat się tak pięknie wywyższa, toż Ty prawie dorosła!
cornelia - Pon 28 Sie, 2006 10:29
Temat postu:
Ona89 napisał/a:
I w dodatku śpiewaja nieswoje piosenki... chodzi mi o uh lalala, czy jak to tam sie zwie Rolling Eyes

hey boy to tez nie ich piosenka who i am tak samo
Marcia10 - Pon 28 Sie, 2006 13:07
Temat postu:
Jak nie ich to czyja? Ja jeszcze nie slyszlam jej wczesniej
Inversja - Pon 28 Sie, 2006 19:59
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Jak nie ich to czyja? Ja jeszcze nie slyszlam jej wczesniej

uhlalala bylo hitem kilka dobrych lat temu.
Marcia10 - Sro 30 Sie, 2006 11:04
Temat postu:
Uhlalala slyszlam juz gdy mialam okolo 4 latek.

Ale ze znakiem zapytania pozostaja inne np. Hey boy i Who I'am
Ikusia - Czw 31 Sie, 2006 13:57
Temat postu: Blog 27
Who I' am
To jest ta piosenka co leci tak?
OH OH OH still dont know Ya ??
Marcia10 - Czw 31 Sie, 2006 16:01
Temat postu:
Nie, Who i'am tak nie leci jesli o to ci chdzi.
Nikita - Czw 31 Sie, 2006 18:57
Temat postu:
Dziwne, że nie lubisz Blog27, a znasz ich piosenki. Razz
opętana - Pią 01 Wrz, 2006 11:51
Temat postu:
bo kiedyś była ich wielką fanką ; >
Marcia10 - Pią 01 Wrz, 2006 12:14
Temat postu:
Kiedys. I nie wielka. Lubilam chyba dwie piosenki (hey boy i who i am). A teaz nie moge w to uwierzyc.
Ikusia - Pią 01 Wrz, 2006 12:27
Temat postu:
No to jak leci te Who I" am ??
Bo nie kapusta <nie czaje>
Nikita - Pią 01 Wrz, 2006 13:01
Temat postu:
Ikusia napisał/a:
No to jak leci te Who I" am ??
Bo nie kapusta

http://www.teksty.org/b/blog27/whoiam.php
Marcia10 - Pią 01 Wrz, 2006 14:10
Temat postu: