frigg napisał/a: |
hyhy ja nie wiedzilam co to jest takiego ale spojrzalam na link i takie cos robiony juz jaka ja chodzilam do podstawowki (czyli jakies 11-12 lat temu) z tym ze wtedy robilo sie to ze sznurowadel - nie bylo jescze takich kabelkow i to zamawianych przez internet...ja nie robilam bo nie ma cierpliwosci to takie [cenzura] ![]() a i kiedys robilo sie takie brazoneltki z muliny - zawiazywalo sie supelki z rzonokolorowej muliny - tez wszyscy to nosili i robili, i tak samo kombinacji bylo bardzo duzo |
dorota93 napisał/a: |
Heh.... Ja tego nie mam w mojej ,,koffanej'' budzie :-( |
Gabra napisał/a: |
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. Apache/1.3.33 Server at www.filofun.pl Port 80 to mi sie wyswietla ciagle ![]() |
AmazonkAA napisał/a: | ||
no to sproboj zapoczatkowac ta mode ![]() |
No sorka ale gdzie takie rzeczy mozna kupić .... |
Miracle napisał/a: |
Taki jeden kabelek kosztuje 20-40 groszy(zalezy od dlugosci) i mozna takie cos kupic w sklepie z artykulami szkolnymi albo w Auchan,tesco itp. |
zwariowana_jedenastka napisał/a: |
A ile rodzajów potraficie zrobić?? Bo ja 7 i teraz mi sie to na nowo spodobało, bo koleżanka uczy mnie kolejnych, a sama nauczyłam sie robić 6 zwierzątek :myszke,tygryska,kotka,ptaka, świnke i słonia ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chesterka napisał/a: |
![]() Dzisiaj widziałam filofun w Empiku..... byleby nikt ze szkoły tego nie kupił.... |
kradziejka napisał/a: |
masz coś? dzisiaj na matematyce myślałam że z krzesła spadne. otóż przychodzi kobieta [nauczycielka] na matematykę siada na krześle dyktuje zadania i wyciąga co? kabelki i zaczyna sobie legalnie pleść wzorki... i co sie okazało? rano na 1 lekcji dziewczynki z 1 klasy ją nauczyły pokazaly jak miała okienko to poszła se kupić i teraz plecie na dyżuże plecie a wbrew pozorom nie jest studentką 50 lat ma:D |
Mam pytanko.... Jak zrobić żeby w breloczku na samym początku nie było takiego supełka tylko jakiś normalny zaczep na kółeczko od breloczków ?? |
Jest jeszcze u nas taki synek z 5klasy ktory to robi i potem sprzedaje. |
Jest jeszcze u nas taki synek z 5klasy ktory to robi i potem sprzedaje. |
Gabra napisał/a: |
nasza baba od bioli mowi ze to 'pytki'
conajmniej rotfl |
mamba napisał/a: |
U mnie w szkole wszyscy młodzi starzy robią te plecionki. Ja umiem chyba 10 różnch wzorów. Jak ktoś się chce nauczyć zapraszam na tą stronę
Ja się nauczyłam kilka wzorów z tej strony ![]() |
AmazonkAA napisał/a: |
u mnie tez juz tego nie ma, zmylo sie tak szybko, jak sie pojawilo |