Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - Filofun

Miracle - Pią 14 Sty, 2005 18:50
Temat postu: Filofun
Czy u was w szkole jest rowniez moda na filofun(splatanie kolorowych drucikow)???U mnie pojawila sie niedawno i prawie cala szkola robi kolorowe plecionki.Mi na poczatku jak to zobaczylam sie to nie podobalo i uwazalam ze to jets jakas kompletna bzdura a teraz sama sobie kupilam filofun i takie robie i szczerze mowiac podoba mi sie to.Jestem ciekawa czy u was w szkole tez panuje taka moda i co o tym sadzicie???

Jesli nie wiecie co to jest filofun albo chcielibyscie zobaczyc stronke z roznymi wzorami wchodzccie na www.filofun.pl Mr. Green
Kinga - Pią 14 Sty, 2005 18:53
Temat postu:
Nie u mnie nie ma czegoś takiego i raczej nie było biggrin
Elun - Pią 14 Sty, 2005 19:00
Temat postu:
u mnie w klasie takie rzeczy robimy. Ja sie wkrecialm dopiero pare dni temu, a jedna moja kolezanka to takie zaczepiste wzorki potrafi zrobic.
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 19:04
Temat postu:
U mnie to jest już od początku roku modne. Jak to pierwszy raz robiłam to bardzo mi się podobało, teraz jest juz to troche nudne... Ale ogólnie manie oceniam na 4+ Very Happy
zazulita - Pią 14 Sty, 2005 19:11
Temat postu:
U mnie w szkole ta moda pojawiła się w tym roku szkolnym. Często sie widzi jak dziewczyny siedzną na przerwach na korytarzach robią z tego naprawde super rzeczy. Ja też bardzo się chcę tego nauczyć, ale narazie nie mam na to czasu Crying or Very sad

Pozdrawiam Very Happy
frigg - Pią 14 Sty, 2005 19:11
Temat postu:
hyhy ja nie wiedzilam co to jest takiego ale spojrzalam na link i takie cos robiony juz jaka ja chodzilam do podstawowki (czyli jakies 11-12 lat temu) z tym ze wtedy robilo sie to ze sznurowadel - nie bylo jescze takich kabelkow i to zamawianych przez internet...ja nie robilam bo nie ma cierpliwosci to takie [cenzura] Smile
a i kiedys robilo sie takie brazoneltki z muliny - zawiazywalo sie supelki z rzonokolorowej muliny - tez wszyscy to nosili i robili, i tak samo kombinacji bylo bardzo duzo
Noid - Pią 14 Sty, 2005 19:14
Temat postu:
U mnie w szkole tego nigdy nie było, nie ma i nie zapowiada się żeby takie coś było.
Miracle - Pią 14 Sty, 2005 19:22
Temat postu:
frigg napisał/a:
hyhy ja nie wiedzilam co to jest takiego ale spojrzalam na link i takie cos robiony juz jaka ja chodzilam do podstawowki (czyli jakies 11-12 lat temu) z tym ze wtedy robilo sie to ze sznurowadel - nie bylo jescze takich kabelkow i to zamawianych przez internet...ja nie robilam bo nie ma cierpliwosci to takie [cenzura] Smile
a i kiedys robilo sie takie brazoneltki z muliny - zawiazywalo sie supelki z rzonokolorowej muliny - tez wszyscy to nosili i robili, i tak samo kombinacji bylo bardzo duzo

U nas w szkole mulina przestala byc popularna gdzies 2-3 lata temu chociaz dalej robie takie bransoletki.To bardzo fajnie wycisza i przedewszystkim uczy cierpliwosci Mr. Green
Anonymous - Pią 14 Sty, 2005 19:41
Temat postu:
frigg bransoletki z muliny rządzą
sama mam [liczy] 8 na rękach:)

a co do tematu to w podstawówce pewnie takie coś treaz jest za moich czasów nie było
a teraz? na przerwach się tylko uczy
Elly - Pią 14 Sty, 2005 19:58
Temat postu:
U mniw w szkole to jest (wkońcu to ta sama buda co miracle ) Nawet fajne to jest ostatni sama zaczełam to robić ... Mr. Green
Miracle - Pią 14 Sty, 2005 22:08
Temat postu:
Jak se tak siedzialam i robilam se filofunki to tata wszedl do pokoju i to zobazcyl powiedzilal ze kiedys tez sie tak robilo tylko ze nie bylo takich drucikow i mi pokazal kilka zajefajnych wzorkow jak skoncze moj to sprobpoje zrobic taki jaki mi pokazal Mr. Green
Elly - Pią 14 Sty, 2005 22:15
Temat postu:
A moj tata jak zobaczyl te żyłki leżące na moim biórku to poprostu wzio sel pare i zrobił chyba z 4 te wzorki ... ja narazie umie tylko 2
panienka_wierzba - Sob 15 Sty, 2005 10:32
Temat postu:
u nas hm.. pare osob ma jakies z tego druciki i tyle
a bransoletki z muliny są super =] uwielbiam takie ^^
BaSiA__ToSiA - Sob 15 Sty, 2005 15:00
Temat postu:
u nas w szkole ta moda jeszcze nie weszła.....ale moze wejdzie Smile
nie bardzo wiem ja sie to robi jak to wygląda itd. itp.
Question
Miracle - Sob 15 Sty, 2005 15:40
Temat postu:
Tu macie link www.filofun.pl tam wszystko pisze.Taki jeden kabelek kosztuje 20-40 groszy(zalezy od dlugosci) i mozna takie cos kupic w sklepie z artykulami szkolnymi albo w Auchan,tesco itp.
Chesterka - Sob 15 Sty, 2005 16:55
Temat postu:
A u nas czegoś takiego nie ma i raczej wątpię żeby było. A co do muliny to niektórzy mają bransoletki itd. Ja mam parę Very Happy
Elun - Sob 15 Sty, 2005 20:47
Temat postu:
eno Elly, fajna ta strona Smile normalnie nei wiedzialam, ze mozna takie wzorki robic Smile
Miracle - Nie 16 Sty, 2005 10:03
Temat postu:
Miracle Exclamation Exclamation Exclamation Ale tak na serio to fajna ja z niej sie nauczylam robic kilka wzorkow a te brozki i zwierzatka zostawie raczej dla bardziej zaawansowanych Mr. Green
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 15:02
Temat postu:
U mnie tego nie ma... wątpie zeby gimnazjalistow to kreciło heh... no ale przyznam ze nawet fajne Mr. Green
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 15:43
Temat postu:
to sie z Niemiec sprowadziło.Moja psiapsiola zaczeła to pleść,jest super.A ja teraz rozgryzam jak moje kolezanki z żyłki i koralików robiły ZWIERZAKI..
Miracle - Nie 16 Sty, 2005 15:54
Temat postu:
Aga12 to gimnazjalistow tez kreci i to nawet chyba wiecej niz podstawowe:-)

Gabra na tej stronce www.filofun.pl sa zwierzatka itp.
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 16:59
Temat postu:
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/1.3.33 Server at www.filofun.pl Port 80

to mi sie wyswietla ciagle Sad
nidhogg - Nie 16 Sty, 2005 20:00
Temat postu:
tez tak mialam, ale w koncu poszlo, widac sie wyzerowal limit transferu Wink

nom tak jak frigg pisala 'za naszych czasow' takie cosie sie robilo ze sznuruwek, albo jak ktos mial szpitalne przejsia to z rurek od kroplowek...
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 20:07
Temat postu:
Heh.... Ja tego nie mam w mojej ,,koffanej'' budzie :-(
Elun - Nie 16 Sty, 2005 20:30
Temat postu:
dorota93 napisał/a:

no to sproboj zapoczatkowac ta mode Wink
Miracle - Nie 16 Sty, 2005 20:46
Temat postu:
Gabra napisał/a:
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
Apache/1.3.33 Server at www.filofun.pl Port 80

to mi sie wyswietla ciagle Sad

Mi tez na poczatku ale teraz jest ok Very Happy
Naomi - Wto 18 Sty, 2005 16:02
Temat postu:
U mnie nie ma czegoś takiego..."" Ale moja koleżanka- Polka, która mieszka w Belgii przywiozła coś takiego... Ja poprostu nie mam cierpliwości...&^%$
Anonymous - Wto 18 Sty, 2005 17:04
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
dorota93 napisał/a:

no to sproboj zapoczatkowac ta mode Wink

No sorka ale gdzie takie rzeczy mozna kupić ....
Noid - Wto 18 Sty, 2005 17:11
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
No sorka ale gdzie takie rzeczy mozna kupić ....

Radzę dokładniej przejżeć ten temat
Miracle napisał/a:
Taki jeden kabelek kosztuje 20-40 groszy(zalezy od dlugosci) i mozna takie cos kupic w sklepie z artykulami szkolnymi albo w Auchan,tesco itp.

Anonymous - Wto 18 Sty, 2005 19:41
Temat postu:
Wybaczcie mi nie wiedziałam ... Teraz będę przeglądac tematy ...

Wybaczycie ... Rolling Eyes
Chesterka - Sro 19 Sty, 2005 13:55
Temat postu:
Włąśnie widziałam tego reklamę. W niektórych kioskach podobno można to kupić.

Ja nie mam zamiaru początkować tej mody Wink
Anonymous - Sro 19 Sty, 2005 14:24
Temat postu:
Ale to jest dla małych diddlowskich dziewczynek Razz Takie perfidne fluorescencyjne. Bleh, ja na pewno nie będę tego wiązała. Confused
zazulita - Sro 19 Sty, 2005 14:28
Temat postu:
myślę, ze "małe diddlowskie" dziewczynki nie bedą umiały tego zrobić, bo to jest naprawde trudne!! Mr. Green

Pozdrawiam Razz
Miracle - Pią 21 Sty, 2005 09:12
Temat postu:
Calkowita zgoda z poprzedniczka.Tego napewno nie bede robic didllowskie dziewczynki bo tu najwazniejsza jest cierpliwosc.jesli juz by sie tym zajely to robilyby to takimi jak dla mnie oblesnymi odblaskowymi kolorami albo rozowymy i fioletowymi kabelkami.
nika - Pią 21 Sty, 2005 12:45
Temat postu:
Chodzę do tej samej szkoły co miracle i elly i szczeże mówiąc na początku to mnie to nudziło ale jak zobaczyłam dokładnie jak wygląda efekt końcowy sama sie skusiłam.Teraz zwracam na to uwagę np. gdy idzzie jakaą dziewczyna ulicą i ma filofun jako bryloczek od kluczy jakoś zwracam na to uwagę. Teraz mogę powiedzieć że naprawdę mnie to wciągło Wink
Anonymous - Pon 24 Sty, 2005 15:32
Temat postu:
mama kupiła mi juz filofunki ^^ byde zaplatac!
Anonymous - Pon 24 Sty, 2005 16:57
Temat postu:
A ile rodzajów potraficie zrobić?? Bo ja 7 i teraz mi sie to na nowo spodobało, bo koleżanka uczy mnie kolejnych, a sama nauczyłam sie robić 6 zwierzątek :myszke,tygryska,kotka,ptaka, świnke i słonia Porc Elephant Cat Albino
Anonymous - Pon 24 Sty, 2005 16:59
Temat postu:
zwariowana_jedenastka napisał/a:
A ile rodzajów potraficie zrobić?? Bo ja 7 i teraz mi sie to na nowo spodobało, bo koleżanka uczy mnie kolejnych, a sama nauczyłam sie robić 6 zwierzątek :myszke,tygryska,kotka,ptaka, świnke i słonia Porc Elephant Cat Albino

A mozna zrobic az 9 wiazan.I 9 tych kombinacji.
Anonymous - Pon 24 Sty, 2005 17:06
Temat postu:
Wiem Gabra ,kolesia mnie właśnie uczy tych 2 jeszcze Smile
mroweczka - Pon 24 Sty, 2005 21:20
Temat postu:
Słyszałam o tym chyba teraz w wielu miejscach jest taka moda w każdym razie do mnie nie doszło Smile
Mróweczka Kwiat
Elun - Pon 24 Sty, 2005 21:36
Temat postu:
ostatnio nawet zauwaylam, ze chlopacy sie w to wciagneli u mnie w szkole hehe Very Happy
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 12:40
Temat postu:
Chłopcy... Nigdy bym o tym nie poomyslała że oni Razz No ale ja postaram się żeby u mnie też to robili Razz
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 16:22
Temat postu:
No, u mnie w szkole, to chłopcy byli jednymi z pierwszych osób, które zaczęły modę na filofun Very Happy
Elly - Wto 25 Sty, 2005 16:29
Temat postu:
U mnie w szkole chlopcy najpierw gadal że to głupie i tak dalej , a potem sami troche zaplatali . Razz
zazulita - Wto 25 Sty, 2005 21:43
Temat postu:
U mnie chłopcy na razie jeszcze tego nie zaplatają, ale widzę z jaką ciekawością patrzą się na wyczyny dziewczyn. Czasem nawet się zdarza, że u kogoś "zamawiają" różne zwierzątka tłumacząc się, ze to dla młodszej siostry Wink

Pozdrawiam Wink
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 22:46
Temat postu:
Mam pytanko.... Jak zrobić żeby w breloczku na samym początku nie było takiego supełka tylko jakiś normalny zaczep na kółeczko od breloczków ??
Kicia91 - Nie 06 Lut, 2005 20:26
Temat postu:
U mnie nie ma tekiej mody... Wogóle ja pierwszy raz słysze o czyms takim.. tzn widziałam to w telewizji jak reklamowali ale nie wiedziałam do czego słuzy ale teraz juz wiem he he... A jesli chodzi o bransoletki z muliny to tez chyga nie ma za bardzo takiej mody u mnie w gim chociaz tez niektorzy to nosza he he...

PS: sprobuje zapoczatkowac filofu w mojej szkołce he he...
BamBI - Nie 06 Lut, 2005 20:28
Temat postu:
U mnie w szkole tak jak u Kici91 nie ma takiej mody. Zresztą niebyłoby czasu , bo najdłuższa przerwa w mojej sql to 10 minut
Anonymous - Wto 22 Lut, 2005 17:44
Temat postu:
U nas w szkole wrzucili kabelki do sklepiku szkolnego i wszyscy plotą.... A chłopacy nie chcą sie trudzić do zamawiają u dziewczyn od ok. 1zł do 2zł Razz Filofanowce górą Smile
Noid - Sro 23 Lut, 2005 12:57
Temat postu:
Niestety mylilem sie ;] Cos takiego pojawilo sie w sklepku szkolnym. Zwariowac mozna gdy stoi sie w kolejce, a tu przed Toba kilka dziewczyn kupuje po 60-70 tego czegos =/ Tragedia =/

P.S. Jakby co to przepraszam za brak polskich liter, ale korzystam z systemu, ktorego jeszcze nie spolszczylem =D
Anonymous - Czw 24 Lut, 2005 22:34
Temat postu:
U nasz jak zobaczysz dziewczyne bez takiego cuda to chyba cud Razz Niom może troche przesadzam ale tak jest Wink Tylko idą i plotą a nauczyciele kofiskują na lekcjach Razz
Girl Zone - Pią 25 Lut, 2005 13:23
Temat postu:
ja mam ferie i narazie nie mogę zapoczątkować tego cuda. Te kabelki są fajne. Ostatnio siedzę i zaplatam i mamuśka podchodzi di mnie i się pyta czy znam [m. zaplata]taki splot?
A ja niepowidomiona o zdolnościach mamusi, stoję... siedzę i przecieram oczy.
ale ogółem scoubi jest zawodowe. Pordro.
aska - Pią 25 Lut, 2005 14:28
Temat postu:
ja mam te filofuny ale teraz wszyscy je plotą , a ja nie lubie robić tego co inni (jestem antyspołeczne i indywidualna) ... zdobiłam dwie splątanki i koniec już mi sie znudziło .... bo wszyscy to robią ...
Miracle - Pon 28 Lut, 2005 19:48
Temat postu:
U nas nawet chlopcy to plota. Co wiecej nawet lepiej im to wychodzi i znaja fajniejsze wzory. Co do mnie to zaplotlam trzy i narazie nie plote. Nie mam na to czasu.
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 21:26
Temat postu:
A ja może i z chęcią to plotła ale nie ma gdzie tego kupić bo w sklepiku są takie miękkie i brzydkie (podruby Filofunu Wink ), a mieszkam w takiej wiosce gdzie tylko Kaufland mamy a tego tam nie sprzedają Confused
Chesterka - Pon 28 Lut, 2005 21:28
Temat postu:
Shocked ......

Dzisiaj widziałam filofun w Empiku..... byleby nikt ze szkoły tego nie kupił....
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 21:44
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Shocked ......

Dzisiaj widziałam filofun w Empiku..... byleby nikt ze szkoły tego nie kupił....

masz coś? dzisiaj na matematyce myślałam że z krzesła spadne. otóż przychodzi kobieta [nauczycielka] na matematykę siada na krześle dyktuje zadania i wyciąga co? kabelki i zaczyna sobie legalnie pleść wzorki... i co sie okazało? rano na 1 lekcji dziewczynki z 1 klasy ją nauczyły pokazaly jak miała okienko to poszła se kupić i teraz plecie na dyżuże plecie a wbrew pozorom nie jest studentką 50 lat ma:D
Chesterka - Pon 28 Lut, 2005 21:55
Temat postu:
Shocked <......bęc.......>
Miracle - Wto 01 Mar, 2005 16:49
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
masz coś? dzisiaj na matematyce myślałam że z krzesła spadne. otóż przychodzi kobieta [nauczycielka] na matematykę siada na krześle dyktuje zadania i wyciąga co? kabelki i zaczyna sobie legalnie pleść wzorki... i co sie okazało? rano na 1 lekcji dziewczynki z 1 klasy ją nauczyły pokazaly jak miała okienko to poszła se kupić i teraz plecie na dyżuże plecie a wbrew pozorom nie jest studentką 50 lat ma:D

To fajna masz naucycielke Mr. Green Nie ma co...
Noid - Wto 01 Mar, 2005 16:56
Temat postu:
U mnie jedna nauczycielka też plecie, a zaczęło się od tego, że na jakiejś lekcji jakiejś dziewczynie zabrała i ta obiecała, że jak jej odda to nauczy tą facetkę się tym obsługiwać =] No i nauczyła Mr. Green
Sztona - Sob 05 Mar, 2005 12:26
Temat postu:
dorota93 napisał/a:
Mam pytanko.... Jak zrobić żeby w breloczku na samym początku nie było takiego supełka tylko jakiś normalny zaczep na kółeczko od breloczków ??

Dorotko!
żeby nie było słupełka na początku to tak jak robisz bez słupełka (czyłi tak jak pleciesz kwadratowe.) tylko na ołówku.

Buzia

Sztona
Anonymous - Sob 05 Mar, 2005 20:45
Temat postu:
A u nas w szkole jedna z matematyczek plecie i.... idę sobie pewnego dnia po korytarzu, podchodzi do mnie i pyta jak sie zakańcze wiązanie żeby było ładnie, ja odpowiadam Wink Ale później mieliśmy zalewe z kumpelkami Wink

Dodane po chwili:
Sztona ja już to wiem Wink
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 14:36
Temat postu:
U mnie w klasie ostatnio to doszło szał jak nie wiem D: ja tez robie hehe ale powoli zaczyna mi sie to nudzic...

Dorota.... zostawie twoja wypowiedz bez komentarza buhahah
zazulita - Nie 06 Mar, 2005 14:37
Temat postu:
Je też ostatnio zauważyłam, że u mnie w szkole nauczyciele zaczęli to pleść. To juz jest naprawde lekka przesada Rolling Eyes
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 22:53
Temat postu:
Hehehe nauczyciele też ludzie należy im sie coś od życia więc plotą Razz Takie fajne wzorki im wychodzą Razz
mroweczka - Pią 11 Mar, 2005 16:18
Temat postu:
To słuchajcie to^^. Moje koleżanki zaczely robić takie długopisy-filofuny ^^. O lol biggrin I dzisiaj jednego dostałąm biggrin Rózowo-pomarańczowego Razz biggrin Ja nie mogeee Mr. Green
Anonymous - Pią 11 Mar, 2005 16:26
Temat postu:
Heh ja też umiem długopisiki robić i właśnie jedego skończyłam: pomarańczowo-zielonego biggrin i jeszcze ostatnio robiłam ośmiornicę kalekę Razz
Anonymous - Wto 15 Mar, 2005 09:26
Temat postu:
Ja cie krece. Razz Wali mi na starosc. ^.^ Musze sobie zrobic cos z dlugopisem, bo jest caly czarny (nie ma to jak dac mi do lapy marker Razz) i sie na łapie odbija mojej. Wink
Trzeba sie wybrac do kiosku... Ah..
mroweczka - Wto 15 Mar, 2005 17:13
Temat postu:
Niee nie niee....Oddałam jej to bo nie mogłam na to patrzeć ^__^.
Chesterka - Sro 16 Mar, 2005 18:20
Temat postu:
Uwaga, uwaga.... Dzisiaj osobiście zobaczyłam dwie plecionki z filofun'ów na własne oczy przypięte do dwóch dziewczyn z moje klasy... jestem w szoku... doszł to do mojej szkoły.... O NIE! Shocked
panienka_wierzba - Sro 16 Mar, 2005 18:22
Temat postu:
u mnie w szkole pare osob ma, no ma trzeba przyznac
ale nikt nie robi na przerwach
nikt nie robi na lekcjach
czyli u nas to nei jest zadna mania ani nic, ale pare osob takie cos ma
Ari - Pią 18 Mar, 2005 21:14
Temat postu:
u mnie w szkole tez panowala taka moda, ale juz to coraz bardziej słabnie...no ile to mozna zaplatac plecionki ? i co z tym potem robic. ale ogolnie to jest fajne... Razz
Anonymous - Pią 18 Mar, 2005 22:18
Temat postu:
HURA Smile
U mnie w budzie juz prawie przeszła moda na filofun, a tak niedawno tak go chcialam mieć Wink Teraz na niego patrzeć nie mogę Rolling Eyes
Anonymous - Pią 18 Mar, 2005 22:21
Temat postu:
no u mnie też nareszcie przeszłą ta moda.... to już było nudne, gdzie popatrzysz-FILOFUN! bleahhh
BamBI - Sob 19 Mar, 2005 08:42
Temat postu:
U was moda na to przechodzi a u mnie dopiero przyszla. Plotą wszyscy nawet chłopaki (a to w koncu 2 gimn.) Umiem na razie tylko jeden wzorek kwadratowy. Wczoraj aż 2 zrobilam. A sklepy na tym sporą kase zarabiaja. Niby jedno po 10 gr, ale duzo osob to kupuje Rolling Eyes
Anonymous - Sob 19 Mar, 2005 10:30
Temat postu:
Jestem w gimnazjum i po filocośtam ani śladu. Ale muszę się tym pobawić z zamiarem znęcania się filocośtam na moim długopisie z MEN'a Smile (ministerstwa edukacji narodowej :> na taczkach z Łybacką Razz) Jako tako to nie widzę nic, chociać gdy wczoraj na histori bawiłam się dwoma nićmi (nawiasem mówiąc wydarłam je ze swojej koszulki i spodenek od wf'u) to kobita tak się na mnie patrzyła po czym spytała "To jest f...f...f...f... no wiesz?" a ja: "Nie, to są nici Smile". Czyli możliwe, że już jakieś znamiona tego są. Razz
panienka_wierzba - Sob 19 Mar, 2005 11:05
Temat postu:
u mnie wciaz nie ma, ale jak zobacze jak ktos to plecie to skrzywdze =/
Miracle - Sob 19 Mar, 2005 12:36
Temat postu:
U mnie ta moda jush na szczescie mija, ale tak nie do konca. W mlodszych klasach dalej to plota a w jednaj 3 klasie dziewczyny dostaly to na dzien kobiet zamiast kffiatuska!!!! Jest jeszcze u nas taki synek z 5klasy ktory to robi i potem sprzedaje.
BamBI - Sob 19 Mar, 2005 18:37
Temat postu:
Miracle napisał/a:
Jest jeszcze u nas taki synek z 5klasy ktory to robi i potem sprzedaje.

jest to jakis sposob na zarobienie kasy. może tez o tym pomyśle Razz
Anonymous - Sob 19 Mar, 2005 18:57
Temat postu:
Miracle napisał/a:
Jest jeszcze u nas taki synek z 5klasy ktory to robi i potem sprzedaje.
U nas prawie wszyscy to robią i sprzedają Wink Pierwsze w życiu zarobione pieniążki Wink Za zarobiłam na kabelkach 2 zety Wink
Chesterka - Sro 23 Mar, 2005 21:36
Temat postu:
haha nie zgadniecie co dostaliśmy dzisiaj z okazji świąt wielkanocy w szkole... Czekoladowe jajka i... DWA FILOFUNY!!!! Buehehe teraz to już przesada... wychowawczyni powiedziała: moja córka to plecie, więc pomyślałam, że wam też to się spodoba biggrin

My god... teraz siedzę i plotę.... nie sądziłam, ze do tego dojdzie... umiem już 3 sploty Razz [niech ktoś mnie uszczypnie]

lól
Gladiatorpl - Sro 23 Mar, 2005 21:44
Temat postu:
a u nas sie nie odbywaja lekcje, bo nauczyciele siedza i se plota Razz ło i co zatkalo ? Razz
A tak serio to pierwszy raz slysze o filofonachfunachlolach czy jak to tam sie zwie Razz
Anonymous - Sro 23 Mar, 2005 21:49
Temat postu:
nasza baba od bioli mowi ze to 'pytki'
conajmniej rotfl
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 23:43
Temat postu:
Gabra napisał/a:
nasza baba od bioli mowi ze to 'pytki'
conajmniej rotfl

pryyyyk ;]

gladiator - u mnie szkole zamkneli, bo dyro nic tylko siedzi na boisku i pletu, pletu, pletu dluuugi kabalek Razz

aaaa musze sobie te kabelki kupic i sie pobawic ;>
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 09:34
Temat postu:
U mnie w szkole wszyscy młodzi starzy robią te plecionki. Ja umiem chyba 10 różnch wzorów. Jak ktoś się chce nauczyć zapraszam na tą stronę
Ja się nauczyłam kilka wzorów z tej strony Mr. Green
opętana - Nie 10 Kwi, 2005 21:42
Temat postu:
Ja to z początku krytykowałam, az wszystkie dziewczyny miały mnie dosc Razz Ale potem chciałam spróbowac i sie dziwiły ze to robie muhahaha :> Była na to moda u mnie 2 miesiace temu. A teraz wygasa powoli.
ajeczka11 - Pon 11 Kwi, 2005 15:36
Temat postu:
a u mnie w szkole aż wrze od tego:P Kocham to pleść! Uważam ze to naj naj coś fajniejszego co moze być!!
Miracle - Pon 11 Kwi, 2005 16:01
Temat postu:
mamba napisał/a:
U mnie w szkole wszyscy młodzi starzy robią te plecionki. Ja umiem chyba 10 różnch wzorów. Jak ktoś się chce nauczyć zapraszam na tą stronę
Ja się nauczyłam kilka wzorów z tej strony Mr. Green

czytaj na przyszlosc cale tematy... ta stronka tu jest od dawna...
nasty_girl - Pon 11 Kwi, 2005 16:19
Temat postu:
u mnie bylo i na szczescie minelo nie podobalo mi sie to
Crakken - Sro 04 Maj, 2005 16:44
Temat postu:
tjah... było to, al minęło. I dobrze. głupie to było, prawie cały czas ktoś za to obrywał że robił. ja się nie dałem wmiezać i mi z tym dobrze.
Elun - Sro 04 Maj, 2005 18:25
Temat postu:
u mnie tez juz tego nie ma, zmylo sie tak szybko, jak sie pojawilo
Kinga - Sro 04 Maj, 2005 21:32
Temat postu:
A u mnie jest = = wlasnie od niedawna

Tragejszyn Razz laza plotą ... rozowo wokolo zazwyczaj jest Piknie nyuo ;P
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 21:34
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
u mnie tez juz tego nie ma, zmylo sie tak szybko, jak sie pojawilo
U mnie dokładnie to samo Wink
Papierowa Tęcza - Czw 05 Maj, 2005 09:54
Temat postu:
Jedna koleżanka przyniosła to do szkoły i jak z qmplami widzieliśmy jak to skręca i skręca, a inne dziewczyny przyglądają się z podziwem, to tak ryknęliśmy śmiechem, że później przez kilka następnych minut nie moglismy przestać się śmiać - są już dwa różowe druciki - co będzie dalej? xD - coraz bardziej żałosne te mody <rotfl>
Elun - Czw 05 Maj, 2005 10:04
Temat postu:
to chyba tylko moja szkola jest jakas inna, no chlopacy nie tylko nie nabijali sie z tego, a nawet niektorzy sami zaczeli to robic
Papierowa Tęcza - Czw 05 Maj, 2005 10:27
Temat postu:
fajną masz szkołę.... <gleba> ;P
Elun - Czw 05 Maj, 2005 10:31
Temat postu:
no fajna fajna, przynajmniej mozna tak powiedziec Razz
poza tym, ze codziennie poleci jakas szyba, lawka czy kwiatek z parapetu, to mozna powiedziec, ze jest OK hehe
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 14:58
Temat postu:
U nas na lekcjach to wlansie chlopaki robili <LOL ! >
Aneta65 - Czw 05 Maj, 2005 16:36
Temat postu:
u nas weszyscy chłopcy robią filofuna
maggie1992 - Czw 05 Maj, 2005 16:54
Temat postu:
u mnie to robia wszyscy podst. gimn a moi "drodzy" koledzy mówią ze to IZOLACJA Laughing
zazulita - Czw 05 Maj, 2005 19:42
Temat postu:
Zauważyłam, że u mnie w szkola ta moda POWOLI znika. Przynajmniej w gimnazjum juz nie plotą, ale w podstawówce jeszcze dużo osób siedzi z tym na przerwach. mysle, że po wakacjach wszyscy zapomną, że cos takiego kiedykolwiek istniało!
nasty_girl - Czw 05 Maj, 2005 19:48
Temat postu:
u mnie calkiem slad po tym zaginal.. juz zadko ktora osoba nosi pelno tych smieci przy plecaku nawet ;p
Anonymous - Nie 15 Maj, 2005 14:52
Temat postu:
U mnie sie wlasnie pojawiło. Rolling Eyes Nie no, jak narazie to nie ma wszedzie rozu, wiez mi to nie przeszkadza. Razz

// Jak moj tata byl w moim wikue (b. dawno temu), to klecili cos takiego (takie samo!) z kabli Mr. Green A moja mama robila niedawno cos takiego z nici... nyo
Shaleniec - Sro 18 Maj, 2005 07:34
Temat postu:
u mnie dalej robia =\ ale juz coraz mniej, cale szczescie
Anonymous - Sro 18 Maj, 2005 13:13
Temat postu:
Wycofali Filofun ze sklepów =]
Moda minęła...
Jjejejejejejejeje =]
opętana - Sro 18 Maj, 2005 16:03
Temat postu:
yeah ;p u nas w sklepiku szkolnym jeszcze to sprzedają ;| jak dla mnie to juz ten caly filofun to obciach ;p krótko... moda na to sie skonczyła i jestem hepi ;d
zazulita - Sro 18 Maj, 2005 17:06
Temat postu:
U mnie okazuje się, ze jeszcze nie mineła. W szkole znowu widzę ludzi z tym czymś. Moda się niestety odnowiła! Confused
Chesterka - Sro 18 Maj, 2005 18:14
Temat postu:
Ja codziennie widzę w sklepach nowe podróbki o nazwach typu 'Węgożyki' lub 'Kolorowe żyłki' :] Bleech...
Anonymous - Sro 18 Maj, 2005 18:27
Temat postu:
U mnie podrób pełno: Magic, Funki, bezfirmówki Razz
Ale pamiętajcie to nie daje efektu Henia xD

2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group