Czarna napisał/a: |
Mi to wyglada na pedofilie. Ktory 20letni mezczyzna chcialby 11nastolatke? |
Czarna napisał/a: |
Alu szczerze mowiac rozumiem Cie. Ale widzisz, ja tego nie mowie od tak o tylko z jakiegos doswiadczenia... Poprostu wiem, ze tacy faceci nie szukaja przyjaźni czy milosci skoro zaraz wyskakuja z pocalunkiem... ja znam mojego przyjaciela od trzech lat a dalej uwazamy, ze nic o sobie nie wiemy bo ciagle ktores zaskakuje drugiego. Moge sie oczywiscie mylic i moze sie to okazac super fajny chlopak ( ja na takiego niestety nie trafilam.... )zycze Ci tego z calego serca ale uwazaj... moze lepiej spotkac sie w jakims publicznym miejscu typu kawiarnia? Na spacerze wszystko moze sie wydarzyc... |
Aguś napisał/a: |
Hmm zaraz zaraz a co 20 letni chlopak robi w podstawówce w szkole? Z calym szacunkiem masz 11 lat jestes jeszcze dzieckiem on ma 20 cos mi tu nie pasuje |
Alka napisał/a: |
On w szkole pracuje i praktycznie tylko siedzi w sekretarjacie przed kompurerem. |
On niby ma 20 lat ale zahcowuje sie jakby miał 13. |
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść |
Memi napisał/a: |
W afekcie ludzie robią różne rzeczy, a inni wykorzystują to, więc naprawde sobie daruj, ten związek nie ma przyszłości. |
A on jest naprawde bardzo inteligentny i mądry więc nic głupiego mu do głowy nie powinno przyjść |
Alka napisał/a:
On jest od dziecka taki inteligentny i mądry bo jak mi oststnio pokazywał świadectwa to się okazało że był jednym z najlepszych uczniów w klasie a zachowanie co roku wzorowe |
Laki napisał/a: |
Jeżeli ktoś potrafi wkuć się do testu, to raczej nie jest inteligentny.. |
Cytat: |
Ale jeśli potem to jeszcze zapamięta, to jest. |
Laki napisał/a: |
Inteligentność inaczej się objawia/wyjawia. |
Laki napisał/a: | ||
Inteligentność inaczej się objawia/wyjawia. |
CHoCoLaTE napisał/a: |
Alka na ile lat ty wyglądasz, że chce cię 20-letni facet???
Masz już w ogóle biust? |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Dzieci w tym wieku są często naiwne. |
CHoCoLaTE napisał/a: |
No przeciez ty jestes naiwna będąc z tym kolesiem. Uwazaj zebys nie poszla zbyt szybko do lozka, bo moja kumpela tak miala, kiedy byla z takim "starym". Tyle ze ona miala 13 lat... |
Alka napisał/a: | ||
WYPRASZAM SOBIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Natalie Hetfield napisał/a: |
Przykro mi, ale może to kiedyś zrozumiesz, jak dorośniesz... |
CHoCoLaTE napisał/a: | ||
to mialo byc do mnie? |
*** napisał/a: |
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą. |
Aguś napisał/a: |
A wogole raczej nie mozlwie zebys w wieku 11 lat mila rozmiar stanika 75 B to tez sf |
i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą. |
witam wszystkich któży wypowiadali sie na tym temacie.Ja jestem tym chłopakiem o którym pisała Alicja.Nie jestem pedofilem albo zboczeńcem za którego mnie uważacie i nikt mnie tak nie bedzie nazywal.Jestem pożądnym chłopakiem i nie mam zamiaru isc z nastolatką do łóżka.Miałem kiedyś dziewczyne z którą całując sie nigdy sie nawet na łozko nie położyliśmy.A Ala nie jest głupia i naiwna za jaką ja uważacie.A jeśli chodzi o rozmiar stanika to moge to potwierdzic, co prawda sie na tym za mocno nie znam ale na to przynajmniej wyglada i nie raz słyszałem jak jej niektóre koleżanki non stop ja obgaduja z tego powodu bo jej zazdroszczą. |