Cytat: |
A co do tego, że to nie ostatni facet - jasne. W tym wieku jednak wszystko się bierze śmiertelnie poważnie, rzuca głową do przodu i niesamowicie angażuje, jakby to był/a ten/ta jedyny/a. Kilka doświadczeń dopiero uczy dystansu. Widocznie tego potrzeba. |
odrazu o wszystko...o oceny bo do nich tez wychowawca miał dużo zastrzezeń , o to ze za późno wracaam do domu..i ze wogole to przez niego pewnie te oceny są takie a nie inne bo on też się kiepsko uczy itp;/ |
On chciał z nimi porozmawiać ale ja mu zabroniłam... |
bo sobie wyobrażam co by było gdyby do mnie przyszedł, pewnie by go nawet nie wpuścili |
to mój problem...będzie co ma być i chyba tylko tak naprawde ja wiem co czuje i co sie dzieje w moim domu i w głowie moich starszych
Widocznie nikt nie potrafi nam pomóc |
Shaunri napisał/a: |
Nikav - Oj, zdziwiłbyś się, of course - Można założyć że o wszystkich znajomych wszytko wiesz, ale po prostu są rzeczy których nikomu się nie mówi. Takie... Osobiste sekrety : ) |
Shaunri napisał/a: |
Jakoś, jeśli mnie pamięć nie myli (Chociaż może myli) to ja tam nic na poważnie nie brałem, młody byłem to się świetnie bawiłem : P |
nasty_girl napisał/a: |
ale między związkiem, a poważnym związkiem też może być różnica, i 12 latki, które sprowadzają to do trzymania się za ręke też tworzą swego rodzaju związek, pozatym, skreślasz to, ze względu na wiek, a skąd możesz wiedzieć jak się to skończy? |
Toż to istna hipokryzja, szczególnie że za dwa lata powie to samo o związku w wieku lat 16-u. |
wszystko traktuje sie (zazwyczaj, nie zawsze) [cenzura] powaznie:) |
Tremere napisał/a: |
zwiazek bez seksu to nie zwiazek. |