Pomoc w lekcjach - Komputery pytalska - Pią 08 Gru, 2006 18:05 Temat postu: Komputery
Hej wszystkim. Mam pytanie do tych, którzy znają się na komputerach. A wiec wczoraj przybył do mnie mój ,,kochany" młodszy kuzynek i do monitora komputera przyłożył magnez<lol> teraZ mam taką wielką czerwoną plamę jak włącze komputer. Czy ktoś wie czy coś można zrobić żeby to zniknęło? Z góry tnx za odpowiedzi Monik - Pią 08 Gru, 2006 18:17 Temat postu:
pytalska napisał/a:
A wiec wczoraj przybył do mnie mój ,,kochany" młodszy kuzynek i do monitora komputera przyłożył magnez<lol> teraZ mam taką wielką czerwoną plamę jak włącze komputer.
Wiem, że to dziecinne i trochę chamskie, ale ja poskarżyłabym się rodzicom kuzyna ^^ Swoją drogą... Mam bardzo upierdliwą kuzynkę : / pytalska - Pią 08 Gru, 2006 18:51 Temat postu:
ehh.. to nic nie daje.. On jest młodszy i nie wie co robi.. a jak rodzice się dowiedzą to...<samo dno> kasia0001 - Pią 08 Gru, 2006 19:05 Temat postu:
nie przydarzyła mi się jeszcze taka sytuacja.. więc nie za bardzo pomogę heh xD
//Poprawiłam wyraz "sytuacja".Shaunri - Pią 08 Gru, 2006 20:18 Temat postu:
O Jezu... Nie znam się za bardzo na tym całym nowoczesnym ustrojstwie, ale z czego kojarzę to raczej nic nie poradzisz - Nieco zejdzie, a potem wymienisz monitor : ) twix - Nie 17 Gru, 2006 10:47 Temat postu:
Moim zdaniem rozmagnesował ci monitor i będzie trzeba oddać go do naprawy.Jeśli monitor masz na gwarancji to przysługuje ci bezpłatna naprawa.