Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Problem z przyjaciółką i przyjaźnią...

Sissa11 - Pią 10 Lis, 2006 22:49
Temat postu: Problem z przyjaciółką i przyjaźnią...
Hey! Mam poroblem... Moja przyjaciółka jest w sanatorium... Ja w tym czasie zaprzyjaźniłam się z Gabrysią... i stwierdziłam różnicę. Gabi powiem wszystko na luzie a Magdzi nie za bardzo... Głównie są to sprawy związane z dojrzewaniem.Bardzo chcę tą przyjaźń umocinić... W związku z tym stwierdziłam,ze urządzimy sobie piżama party w dwie osby jak rodzice się zgodzą... A teraz nie wiem jak powiedzieć jej wiele rzeczy... Na przykład to że się masturbuję...
Znacie jakieś sposoby na powiedzenie tego? Czynacie jakiś fajny planik pizama party?
Słupek - Pią 10 Lis, 2006 22:55
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
A teraz nie wiem jak powiedzieć jej wiele rzeczy... Na przykład to że się masturbuję...

Po co? Odczuwasz jakąś satysfakcję ze zwierzania się ze spraw intymnych?
Sissa11 - Pią 10 Lis, 2006 23:02
Temat postu:
Chodzi o to,ze ona pytała,czy jest cośczego bym jej nie powiedziała..I skłamałam...A w ogóle nie powinnyśmy mieć tajemnic!
Laki - Pią 10 Lis, 2006 23:44
Temat postu:
Jakie to dzieciuchowate.....powiedz, że się masturbujesz i będzie git. Na pewno przyjaciółka będzie w niebo wzięta.
Monik - Sob 11 Lis, 2006 10:21
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
A wogóle nie powinnyśmy mieć tajemnic!

A dlaczego? Nawet w przyjaźni można mieć czasem swoje tajemnice... I to nie będzie jakieś oszustwo czy coś. A jeśli ona tego nie zrozumie, to niestety chyba nie jest tą najodpowiedniejszą - sory.
Czarna - Sob 11 Lis, 2006 14:41
Temat postu:
Dla mnie to idiotyzm. W przyjaxni nie powinno sie miec tajemnic czyli musze wszystko mowic w jakiej pozycji, co robilam i kiedy z chlopakiem? Są sprawy osobiste czy intymne ktore zostawia sie tylko dla siebie.
Nikita - Sob 11 Lis, 2006 20:12
Temat postu:
Właśnie - swoją sferą intymną akurat dzielić się nie musisz, nawet z przyjaciółką.
To Twoja intymna sprawa i możesz to zachować dla siebie ; )
Czarna - Sob 11 Lis, 2006 20:15
Temat postu:
Niektorzy mowia, ze np. mama to jej najwiekszy przyjaciel. Podejdziesz do mamy i powiesz - mamo co noc sie gwalce sama ze soba.

Powiesz?
Słupek - Sob 11 Lis, 2006 20:28
Temat postu:
Dh Czarna napisał/a:
sie gwalce sama ze soba

Uważasz że do masturbacji pasuje określenie samogwałt? Zawsze wydawało mi się, że jest całkiem dobrowolna.
Nikita - Sob 11 Lis, 2006 20:33
Temat postu:
No właśnie - przecież to jest dobrowolne, czyli nie wbrew własnej woli.
A nam katechetka mówi, że to samogwałt...
Laki - Sob 11 Lis, 2006 22:36
Temat postu:
Cytat:
A nam katechetka mówi, że to samogwałt...

PWN:
masturbacja zaspokajanie popędu płciowego przez drażnienie własnych narządów płciowych; samogwałt, onanizm, ipsacja
Słupek - Sob 11 Lis, 2006 22:40
Temat postu:
Laki, wiemy, że taka nazwa obowiązuje i występuje w słownikach. Pytanie tylko, czy jest zasadna i dobrze opisuje tę czynność?
Laki - Sob 11 Lis, 2006 22:45
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Pytanie tylko, czy jest zasadna i dobrze opisuje tę czynność?

Powinni to inaczej sprecyzować...
Monik - Sob 11 Lis, 2006 22:53
Temat postu:
Laki napisał/a:
Powinni to inaczej sprecyzować...

No więc sądzisz że to to czy nie? Bo z tych dwóch Twoich postów wynika co innego ; )
Czarna - Sob 11 Lis, 2006 23:45
Temat postu:
To jest nazwa jako, ze robimy cos ze swoim cialem czego nie powinnismy w sensie, ze nasze cialo powinno byc pobudzane przez inna osobe a nie nas samych, moze stad "samogwalt"? Smile
Blanka - Nie 12 Lis, 2006 00:06
Temat postu:
Mów, se co chcesz komu hccesz tlyko uważaj, żeby później nie żałować. Przyjaźń nie zawsze jest ta sama...albo inaczej. Przyjaźń zawsze jest inna.
Słupek - Nie 12 Lis, 2006 00:17
Temat postu:
Dh Czarna napisał/a:
czego nie powinnismy

Dlaczego?
Czarna - Nie 12 Lis, 2006 11:24
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Dlaczego?

Ludzie w jakimś sensie są zwierzetami. Jestesmy stworzeni po to by "produkowac" nas jak najwiecej a samogwalt do tego nei prowadzi natomiast seks z druga osoba tak Smile
Słupek - Nie 12 Lis, 2006 11:45
Temat postu:
Dh Czarna napisał/a:
Ludzie w jakimś sensie są zwierzetami.

Poczytaj o szympansach bonobo.

Dh Czarna napisał/a:
Jestesmy stworzeni po to by "produkowac" nas jak najwiecej a samogwalt do tego nei prowadzi natomiast seks z druga osoba tak

To może seks w prezerwatywie nazwijmy kondomogwałt? A homoseksualizm pederastiogwałt?
Czarna - Nie 12 Lis, 2006 11:48
Temat postu:
Nazywaj sobei to jak chcesz Smile
Marcia10 - Nie 12 Lis, 2006 13:29
Temat postu:
Ale wy jestescie - zamiast pomoc potrzebujacej dziewczynie to wy zupelnie zbaczacie z tematu.
Sissa, wiesz jesli czujesz sie na silach i myslisz ze ta dziewczyna moze byc twoja przyjaciolka "od serca" to wyjaw jej swoje sekrety (jesli chcesz), ale jesli nie to trzymaj to w sobie.
Nikita - Nie 12 Lis, 2006 13:38
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Ale wy jestescie - zamiast pomoc potrzebujacej dziewczynie to wy zupelnie zbaczacie z tematu.

Ech, napisaliśmy jej na początku, że może tak i tak.
I tak cały czas jest mowa o masturbacji...
Marcia10 - Nie 12 Lis, 2006 13:41
Temat postu:
NO niestety..Najlepiej wydzielic off-topa

Narazie nie ma takiej potrzeby, chyba że inni bardzo chcą?
Shaunri - Pon 13 Lis, 2006 17:18
Temat postu:
W przyjaźni prawda jest taka, że wszystkie tajemnice, które potrzebujesz powiedzieć wychodzą same - Nawet ich mówić nie trzeba. Jeśli się zastanawiasz - Daruj sobie.
Sissa11 - Pon 13 Lis, 2006 19:19
Temat postu:
Ja mam problem .... a wwogóle zna ktoś jakiś fajny planik pizama party? np.rużne rzeczy,"zabawy" gra w butelkę aż żeby powiedzieć bez oporu tajmnice.
Słupek - Pon 13 Lis, 2006 19:29
Temat postu:
Krowa i dwa kieliszki.
Sissa11 - Pon 13 Lis, 2006 19:48
Temat postu:
Bardzo śmieszne Słupku.
Monik - Pon 13 Lis, 2006 20:38
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
Bardzo śmieszne Słupku.

Owszem :] Śmieszne :]

"Piżama party"... Nie wiem dlaczego, ale jak to czytam to usta mi się same śmieją...
Laki - Pon 13 Lis, 2006 20:41
Temat postu:
Monik napisał/a:
Piżama party

I pewnie z ciągnącym się yy.... na końcu. Mr. Green
Czarna - Pon 13 Lis, 2006 23:26
Temat postu:
Proponuje abys wypozyczyla film o kubusiu puchatku i kiedy on bedzie wkladal raczke po miod to Ty powiedz, ze tez tak robisz co noc tylko ze wkladasz lapke gdzie indziej i czy twoja "przyjaciolka" moze Ci pozyczyc podpaske bo nie masz jeszcze okresu, boisz sie powiedziec o tym mamie a przeciez juz niedlugo bedziesz miec ten okres....

Ps. buahahha biggrin
Ja14 - Czw 16 Lis, 2006 15:14
Temat postu:
Wszystko to jest bardzo śmieszne wiecie? Wasze komentarze są bez sensu.Śmiejecie się z jej, że tak to nazwę nałogu, a jakoś nie macie pretensji do ludzi, którzy palą. To jej nałóg i ona nie może się od tego odzwyczaić
Nikita - Czw 16 Lis, 2006 15:30
Temat postu:
Buhahaha.
Słupek - Czw 16 Lis, 2006 17:34
Temat postu:
Ja14> Ale o co chodzi? Nie pomyliłaś tematów, aby?
Sissa11 - Pią 17 Lis, 2006 19:39
Temat postu:
mogę,bo to nałóg nie jest.Przestałam sie masturbować. I nie będę.A moze mi ktos doradzi jakiś fany planik?Bo jeszcze jej muszę pare rzeczy powiedzieć.
Słupek - Pią 17 Lis, 2006 20:36
Temat postu:
Przede wszystkim nie rzuć się na nią z powodu hamowanej chuci.
Sissa11 - Pią 17 Lis, 2006 20:52
Temat postu:
cooo?! Question Chęci do masturbacji?Nieeeeeeee...
Nikita - Pią 17 Lis, 2006 20:55
Temat postu:
Śpiewam te słowa w rytm reggae muzyki.
Ja14 - Pią 17 Lis, 2006 21:22
Temat postu:
piszesz, że nie wiesz jak jej to powiedzieć, a potem, że JUŻ SIĘ NIE MASTURBUJESZ.

Nikita- Zapodaj na lalala jak to leci <lol>
Sissa11 - Sob 18 Lis, 2006 08:45
Temat postu:
No bo przestałam i potraktuję to tak jakbym nigdy tego nie robiła...
Monik - Sob 18 Lis, 2006 10:55
Temat postu:
Ja14 napisał/a:
Zapodaj na lalala jak to leci

La la la.

A z tym piżama party... <śmiech> Kupcie jakieś chipsy, popcorn, czekoladę, oglądnijcie sobie film, najlepiej komedię, to nie będzie potem grobowego nastroju, a jak przyjdzie czas na spanie to gadajcie do rana ;>
Czarna - Nie 19 Lis, 2006 23:35
Temat postu:
Przestalas to robic zeby nie musiec jej mowic?biggrin
Sissa11 - Sob 25 Lis, 2006 21:05
Temat postu:
Nie tylko.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group