Nikita napisał/a: |
Zapytajcie się jej czy nie uważa, że w pewnych momentach przesadza... |
MaDz!A napisał/a: |
ale ty udzielasz super porad...wszystkich wysmiewasz... |
MaDz!A napisał/a: | ||
nie wiem bo zaczelam sie z nia kolegowac od 6 klasy
nie chcemy jej urazic... |
Cytat: |
czy coś kryje się za tym nadmiernym lubieniem dziewczyn? |
chodzi wlasnie o to ze nie wiem! dlatego chce zobaczyc co wy uwazacie na ten temat. |
MaDz!A napisał/a: |
juz byles ignorowany ale zmienilam bo bylam ciekawa jakie glupoty znow napiszesz |
Słupek napisał/a: | ||
Głupie pytanie, głupia odpowiedź. Co to za różnica czy jest hetero, homo czy bi? |
Słupek napisał/a: |
Niestety nie, nie mam kolorowych skarpetek.
|
dlatego chce zobaczyc co wy uwazacie na ten temat. |
Marcia10 napisał/a: |
trzymaja sie za reke.... |
przytulaja sie |
ciagle siadaja sobie na kolanach |
Nikita napisał/a: |
Ostatnio z emocji chwyciłam przypadkiem koleżanke za cycki i ona krzyczy, że ja zboczona i w ogóle, ech nie znają się na żartach ; p |
W gimnazjum jeśli dobrze kojarzę (13-15?) też jest odpowiedzialność prawna... ; ) |
Laki napisał/a: |
A o ile wiem do tego wieku jest się pedofilem(jak masz 15+lat)i uprawiasz stosunek z osoba młodsza(>15lat) |
nasty_girl napisał/a: |
takie gadanie, mogą, nie mogą, jeśli się kochają, to kto im tego zabroni? dziewczyna pójdzie do sądu, że spała z chłopakiem przed 15? |
a co do pierwszej pomocy, to ciekawe która by się dała obmacać nauczycielowi? |
nasty_girl napisał/a: |
a my z koleżanką demonstrowałyśmy ;p |
Czarna napisał/a: |
A siadanie na kolana? jak nie ma miejsca to trzeba znalesc sie na kolanach |
Shaunri napisał/a: |
Nie zaczynaj rozmowy i nie prowokuj ; ) - Powiedziałem, zdanie zmienisz (Co znaczy że będziesz mieć inne niż to które masz teraz ; ) ) jak będziesz miała dzieci. Swojej córce nie pozwolisz decydować o seksie czy też nie w wieku lat 10-16 - Byłabyś przerażona perspektywą posiadania wnuczka. Zbyt przerażona, owszem, ale to po prostu fakt. |
Akacja12 napisał/a: |
Obrzydzenie co do kolezanek ? To tez ciekawe. |
Czarna napisał/a: |
Tak jakos mnie tknelo na stare tematy i zobaczylam ten.
Jakies 3 lata temu jak zaczela sie moja glupia przygododa i wchodzenie w wiek gimnazjalny pierwszy raz widzialam dwie laski... nie lesbijki ale... no coz widzialam trzy dziewczyny ktore namietnie sie calowaly i nie powiem wtedy odmowilam ( bylby to moj pierwszy pocalunek - dlatego ) ale potem cos tam mnie ciagnelo by sprobowac. Potem stworzylam bardzo fajna grupe ludzi i na powitanie i pozegnanie zawsze sie cmokalismy w usta. Ja z moja najwieksza przyjaciolka chodzilam zawsze za raczke ( jak para ) do poki ktos nas nie nazwal lesbijkami a ze ten ktos mial u nas wielki autorytet wiec juz wiecej tak nie chodzilismy. Obecnie jak jest? Mhh od razu zaznaczam, ze nie uwazam sie za lesbijke i nia nie jestem ( mam chlopaka w koncu, kocham go i uprawiam z nim seks co sprawia mi wielka przyjemnosc - pss. nie chwale sie a jedynie pokazuje, ze pociaga mnie plec przeciwna ) a jednak... calowalam sie namietnie z moja przyjaciolka i szczerze uwazamy juz to za normalne, czasem zlapiemy sie za dlonbie ale to zazwyczaj jak nie mozemy isc obok siebie a zeby sie nie zgubic to sie trzymamy, dajemy sobie buziaki na powitanie i pozegnanie w usta. Oprocz tego namietnego calowania to wiekszosc moich znajomych dziewczyn tak robi:) A siadanie na kolana? jak nie ma miejsca to trzeba znalesc sie na kolanach ![]() |