| BaSiA__ToSiA napisał/a: |
| slyszalam ze jesli ktos jest homo to on/ona moze sie leczyc |
| Słupek napisał/a: |
| W gimnazjum otwarcie pokazują swoją orientację? Ryzykan |
| Cytat: |
| aha i skoro COOPER zalozyl ten temat i chce tylko odpowiedzi chlopakow to moze sam jest gejem a nie chce sie przynzac. przeciez to nic wstydliwego. w mojej szkole jest paru gejow. |
| MaDz!A napisał/a: |
| jeden z nich chodzi jak gej |
| czesze sie jak gej |
| pofarbowal wlosy (nie ma nic wspolnego do geja) |
| ubiera sie jak gej |
| na koniec przyznal sie ze jest gejem |
| to pewnie nie miałbym wielkich problemów z wmówieniem Ci, że jestem homo. |
| Bo tak wam wpojono w dzieciństwie, że dziewczyny mogą sobie pozwolić na więcej czułości względem siebie niż chłopcy. I teraz podświadomie w to wierzycie. |
| Nic nikomu nie wpajano. To podswiadomie tak dzialamy, czytalem kiedys taki ciekawy artykul... |
| "slyszalam ze jesli ktos jest homo to on/ona moze sie leczyc" Homoseksualizm droga Basiu-Tosiu nie jest chorobą i organizacja zrzeszająca psychiatrów amerykańskich uznaje próby jego leczenia za nie_etyczne
Blejdi, na dzień dzisiejszy Polskie Prawo nie zezwala na adopcję dzieci przez osoby tej samej płci. Podsumowując, czepiacie się czegoś o czym nie macie zielonego pojęcia, pogadać możemy jak się doedukujecie. Pozdrawiam scv, jedyny odważny gej na tym forum |
| Laki napisał/a: |
| Caly oboz oszukiwalem przez 2tyg. ze jestem gay'em. |
| i uwierzyli? biggrin |
| ^ a chlopacy i dziewczyny jak sie do ciebie zachowywali?? |
| Laki napisał/a: |
| A jak, wydalo sie jak dziewczny na dysce zaczely do mnie gadac, abym podszedl do takiego jednego przystojniaka, a on byl gay'em, czyli jednak nie trudno jest oczukiwac ludzi, a wiec nie wszystkim wieszczie... |
| że homoseksualizm nie jest orientacją/chorobą/zboczeniem, a modą, jakąś oznaką bzdurnego młodzieńczego buntu, który kiedyś delikwentowi przejdzie |
| SZATAN666 napisał/a: |
| Jakiś tydzień temu mieliśmy napisać wypracowanie o odmienności innych osób. Więc ja oczywiście napisałem o orientacji seksualnej. Z wypracowania dostałem 6-, więc nie moze być złe Ludzie różnią się od siebie wieloma rzeczami, takimi jak zainteresowania czy styl ubioru ale także orientacją seksualną. Uważam, że dyskryminuje się pary homoseksualne. Zabrania się takich małżeństw i adopcji dzieci takim osobom. Każdy wie, że były kilka razy organizowane tzw. "parazy równości", czyli sposób protestu osób z inną orientacją niż heteroseksualna. Czy wytykamy osoby z innym kolorem oczu niż np. niebieski? Moim zdaniem miłość to uczucie, które mogą okazywać zarówno mężczyźni do kobiet jak i osoby tej samej płci do siebie. Myślę, że ważniejsze jest to co jest "w środku" każdego człowieka a nie to jak wygląda czy do jakich osób czuje pociąg seksualny. Mam nadzieje, że w przyszłości osoby z inną orientacją niż heteroseksualna będą mieli takie same prawa jak reszta społeczeństwa. Oto moje skromne wypracowanie ^^ |
| Nie wiem dlaczego są oni odrzucani przez m.in. kościół, który nawołuje do miłości do bliźniego. Chore... |
| 26 Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. 27 Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. 28 A ponieważ nie uznali za słuszne zachować prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak że czynili to, co się nie godzi. |
| Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą, |
| Tremere napisał/a: |
| ale po co mam argumentowac cos co dla was nie istnieje? |
| wiesz czym jest braterstwo, wiez emocjonalna ze swoim narodem? |
| o konfliktach militarnych nie bedziemy rozmawiac |
| dlatego nie wierze ze rabini gwalca dzieci rownie jurnie jak ksieza. |
| Tiaaa, niewygodne dane zamieść pod dywan. Bo w końcu Palestyńczyk to nie człowiek? |
| Jakubo napisał/a: |
| Hmm. Jak zobacze pare homo, cóż przeżyje. Jak będą za mną łazili, to im powiem kilka słów. |
| Shaunri napisał/a: |
| Mnie tknął : ) |