Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - nie wiem jaki dac temat...

Aga002 - Czw 12 Paź, 2006 22:00
Temat postu: nie wiem jaki dac temat...
Mam 13 lat i moja przyjaciolka tez. Od 4 klasy chodzimy razem do klasy bo sie poznalysmy na podworku. W podstawówce zawsze więcej chłopaków bujało się we mnie. Ale dobra mniejsza z tym. No i ona zaczęła szybciej dojrzewać. Ma już biust i w ogóle. Ja jeszcze nie. Sad No i teraz chodzimy do 1 gimnazjum. Ona ciągle mi mówi, że ten chłopak się na nią gapi, to znowu inny i tak ciągle. Paru się w niej zabujało. We mnie chyba nikt. Nie wiem. No i mi się wydaje, że w tym wieku chłopacy lecą na biust itp. Cały czas się jej tam gapią. I chyba na to najbardziej zwracają uwagę. Mad Wkurza mnie to, bo czuje się jak małe dziecko, bo nie mam biustu. Confused I ta moja friend mówi, że jej nie obchodzi jej biust, nie chce go "eksponować" jak inne lalunie w szkole. Wiecie dekolty itp. Ale ona nosi obcisłe bluzki, o których mówiła, że ich nie założy, bo są za obcisłe i za bardzo się opinają na biuście. Czy nie znajdę chłopaka dopóki nie urośnie mi biust? Neutral I głupio się trochę czuję przy tej mojej friend jeśli tak każdy coś powie o jej piersiach czy się spojrzy. Chodzi o chłopaków. Bo boję się, że powiedzą np. "a ty to decha" czy coś. Poradźcie mi na temat całej sprawy, bo to dla mnie ważne. Z góry thX Mr. Green
Inversja - Czw 12 Paź, 2006 22:16
Temat postu:
ehhh myślisz że cały świat obraca się wokół piersi? (dobra co dla nie których może tak... xD) no ale wiesz nie wbijaj sobie broń ci panie boże do głowy że nie znajdziesz chłopaka przez to że masz mały biust. jak mówią każda potwora znajdzie swego adoratora ; )
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 14:24
Temat postu:
chodzi o to ze prawie wcale go nie mam. ale to nie tamat o dojrzewaniu. problem jest w moim pierwszym poscie.
nasty_girl - Pią 13 Paź, 2006 14:27
Temat postu:
masz 13 lat.. nie każda 13 latka ma biust o miseczce d.. niedługo to 10 latki będą płakać że są płaskie..
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 14:42
Temat postu:
nie widzisz ze to nie tamat o wielkosci biustu tylko o czyms podobnym :\ przeczytaj dokladnie moj problem...
nasty_girl - Pią 13 Paź, 2006 14:46
Temat postu:
no ale jednak sporą część twojego postu zajmował problem z biustem, więc nikt, kto pisał na temat biustu nie wymyślił sobie problemu z nikąd!

zresztą jak tak patrze na to co nawypisywałaś to problemem przewodnim jest biust.
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 14:56
Temat postu:
no ale problem z biustem "dotyczy" chlopakow. poradzcie na temat mojego problemu z pierwszego postu Sad
nasty_girl - Pią 13 Paź, 2006 15:40
Temat postu:
ale kiedy zrozumiesz, że w tym wieku to normalne, nie powinnas się tym przejmować.. biust z czasem urośnie, a że ma to ze sobą coś wspólnego jest tylko twoim urojeniem
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 15:50
Temat postu:
wcale nie...widze w szkole ze chlopacy patrza tylko na te dziewczyny co maja juz cos pod bluzkami...
nasty_girl - Pią 13 Paź, 2006 15:53
Temat postu:
bo w tym wieku nie mają nic w głowie.. a to nie znaczy, że to wina tego czy masz duży biust czy mały.
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 16:16
Temat postu:
nie wiem w ogole po co chlopakom to :\ przeciez i tak nie dotkna Neutral co oni sobie mysla? inna sprawa jesli dziewczyna jest w twoim wieku Nasty_Girl i starsza
Shaunri - Pią 13 Paź, 2006 16:59
Temat postu:
Okej, cieszę się dziewczyny że sobie pogadałyście, ale warto by było gdyby ktoś "z jajami" się wypowiedział... Tak dla kontrastu.

Aga -

1) Nie będę mówił "A, chłopacy to nie patrzą tylko na biust" bo i sam lubię kiedy jest na czym oko zawiesić - Mimo to słowa "w niej kilku się już zabujało" wzbudzają we mnie pusty śmiech. I co z tego że kilku się w niej zabujało? Skoro kochają tylko jej krowie wymiona, to jakie to ma znaczenie? Też byś tak chciała, żeby wszyscy lecieli tylko na to, co masz pod bluzką?

2) Hola, hola, co do "Chłopacy to lecą tylko na biust" - Też z drugiej strony się nie zgodzę. Czasy gimnazjum wspominam mile, było nawet na czym tu i ówdzie oko zawiesić, ale jeśli sobie przypominam, to wśród moich partnerek znalazłoby się parę z mniejszym biustem, i parę z większym - Jakoś nie widzę zależności.

3) przeciez i tak nie dotkna Neutral co oni sobie mysla? inna sprawa jesli dziewczyna jest w twoim wieku Nasty_Girl i starsza
Zdziwiłabyś się.

4) bo w tym wieku nie mają nic w głowie.. a to nie znaczy, że to wina tego czy masz duży biust czy mały.
Również byś się zdziwiła - Nie wiem czy rózróżniacie to, co dzieje się biednemu gimnazjaliście w spodniach, od tego co dzieje się w jego głowie - Standardowo to On dzieci już powienien robić, w naszym społeczeństwie zdany jest na patrzenie na piersi dziewczyn - A że to jest jedyne (Of course zależy od chłopaków) co ich może w przechodzącej dziewczynie podniecić - To patrzą. W głowie natomiast... To inna sprawa.
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 17:05
Temat postu:
dziex. ale mam pytanie - po co im patrzec na biust Neutral

[ Dodano: Pią 13 Paź, 2006 17:12 ]
i mam jeszcze szczescie z tym ze nikt mnie nigdy nie wyzywal od dech itd. tylko w 6 klasie kolega powiedzial "ta Aga to decha jest". i przyznam ze to nie jest mile. nie rozumiem dlaczego im przeszkadza ze dziewczyna jest decha, ze musza sie z niej wysmiewac. czy to takie smieszne...i mam nadzieje ze mnie nikt nigdy nie bedzie wyzywal. moja kumpele wyzywali. ma teraz 15 lat a wtedy miala 13 tak jak ja teraz.
i w zyciu nie chcialabym przezyc tego co ona Sad biedna :* no i musze przyznac ze na poczatku wrzesnia (wtedy dostalam ta brazowa wydzieline, chyba okres) biust mi sie bardziej zaokraglil po bokach Wink a okresu nie mam do dzis...boje sie ze dostane niespodziewanie...eee.... :\
joasia1990 - Pią 13 Paź, 2006 17:19
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
ale mam pytanie - po co im patrzec na biust

bo fajnie jest popatrzec sobie na cos ladnego. jak tobie sie cos podoba to tez na to patrzysz i nikt ci nie robi z tego powodu wyrzutow wiec ty tez im nie rob.
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 17:30
Temat postu:
dobra wiem ze chlopacy lubia sie gapisc na biust. ale co im da jesli widza go pod bluzka Shocked to jest chore, bo co innego nago xD

[ Dodano: Pią 13 Paź, 2006 17:31 ]
no i odpowiadajcie na moj pierwszy post i ten drugi od tego co teraz jest napisany Razz
nasty_girl - Pią 13 Paź, 2006 17:32
Temat postu:
tylko, że gówniarze z podstawówki, patrzą na biusty, bo dla nich to coś dziwnego, śmiesznego, ale jak nie ma go to jescze śmieszniejsze.. zresztą, i w moim wieku się zdarzają tacy, co jak by dopiero podstawówkę skończyli, więc czego ty po takich oczekujesz?
joasia1990 - Pią 13 Paź, 2006 17:44
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
ale co im da jesli widza go pod bluzka to jest chore, bo co innego nago xD

bo faceta czesciej podnieca to czego nie widac. jak cos jest zakryte, ale np. zarysowuje sie pod bluzka tak jak piersi, to wtedy wyobraza to sobie. ich to po prostu kreci.

i skoncz juz z tymi retorycznymi pytaniami.
Aga002 - Pią 13 Paź, 2006 17:53
Temat postu:
JOASIA1990 pamietam jak byl jakis temat o biuscie i mowilas ze twoja kuzynka jest plaska i nosi push-up, a teraz jaki ma rozmiar i ty??
Nikita - Pią 13 Paź, 2006 18:31
Temat postu:
(niech któraś z was zmieni sobie avatar, bo was rozróżnić nie można! Razz)
joasia1990 - Pią 13 Paź, 2006 18:35
Temat postu:
Nikita napisał/a:
niech któraś z was zmieni sobie avatar, bo was rozróżnić nie można

przeciez róznia sie troche Smile

rzeczywiście : P
nasty_girl - Pią 13 Paź, 2006 18:50
Temat postu:
trochę.. tylko, że najpierw rzuca się w oczy to serce, a nie ta mała różnica w postaci podpisu ;p
LaLa18 - Nie 29 Paź, 2006 19:16
Temat postu:
wedlug mnie powinnas sobie wypchac cycee... w ogole w tym wieku nie miec cycków? ehh ... straszne Neutral
Laki - Nie 29 Paź, 2006 19:22
Temat postu:
LaLa18 napisał/a:
wedlug mnie powinnas sobie wypchac cycee... w ogole w tym wieku nie miec cycków? ehh ... straszne Neutral

Eh......czy Ty masz aby na pewno 18 lat Question ;/
LaLa18 - Pon 30 Paź, 2006 16:53
Temat postu:
Laki napisał/a:
LaLa18 napisał/a:

Eh......czy Ty masz aby na pewno 18 lat Question ;/

eee... noomm ,a czemu njeeE?;>
Laki - Pon 30 Paź, 2006 19:47
Temat postu:
LaLa18 napisał/a:
eee... noomm ,a czemu njeeE?;>

Ekhm.....po tym jak napisałaś kilka postów, to jestem święcie przekonany...
Marcia10 - Wto 31 Paź, 2006 15:08
Temat postu:
Hej, mam ten sam problem, tylko ze jestem w 6 klasie. Jedna kolezanka wysmiewala sie ze mnie jak na w-f zalozylam stanik, zeby nie latac gola w przebieralni i szukac koszulki, a ona mowi "Fajny stanik. Tylko nei wiem po co go załozylas, skoro nei masz na co". Zrobilo mi sie przykro, bo faktycznie, prawie nic nnie mam. Nadejdzie taki czas, ze zaczniesz dojrzewac i moze inne koleznaki beda ci zazdroscily twojego pieknego biustu. Sama tez sie tak pocieszam. A to ze chlopak sie w tobie nei zabuja dopuki nei bedizesz miaal biustu to nie prawda. Chłopacy mnie lubia chociaz tez nic nie mam. A z dwoma jestem jak z przyjaciolmi.
Laki - Wto 31 Paź, 2006 18:08
Temat postu:
Marcia10, Powiem Ci, że nie zawsze chodzi o wygląd i rozmiar biustu....
Słupek - Wto 31 Paź, 2006 23:15
Temat postu:
Laki napisał/a:
Powiem Ci, że nie zawsze chodzi o wygląd i rozmiar biustu....

Tia, tak się mówi, że liczy się wnętrze, ale wszyscy wiemy jak jest naprawdę Smile

BTW, ostatnio jak spotykam ładne, to mało biuściaste jakieś. Czy to już tendencja?
Laki - Sro 01 Lis, 2006 10:31
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Tia, tak się mówi, że liczy się wnętrze, ale wszyscy wiemy jak jest naprawdę Smile

Nie zawsze, mam koleżanki, z którymi uwielbiam rozmawiać, a nie mają prawie biustu, a to nie znaczy, że mi się nie podobają.... wręcz przeciwnie.
Marcia10 napisał/a:
Chłopacy mnie lubia chociaz tez nic nie mam. A z dwoma jestem jak z przyjaciolmi.

No właśnie, kumpla można mieć nawet brzydkiego, albo ładnego, ale z małym biustem.
Nikita - Sro 01 Lis, 2006 12:11
Temat postu:
kumpla z małym biustem?
hahaha, Laki rozbrajasz mnie xDD
Laki - Sro 01 Lis, 2006 14:53
Temat postu:
Nikita napisał/a:
kumpla z małym biustem?

Ekhh....no to kumpele Razz
Marcia10 - Sro 01 Lis, 2006 15:59
Temat postu:
Słupek napisał/a:
BTW, ostatnio jak spotykam ładne, to mało biuściaste jakieś. Czy to już tendencja?

Zbieg okoliczności. biggrin
Moja kolezanka jak wraca z kolegami do domu to sie prostuje i wypina biust, kurtke specjalnie odchyla, a ja tylko smieje sie z przyjaciolmi jak za nimi ide:D. Czy to nie glupie? :/
Słupek - Sro 01 Lis, 2006 22:40
Temat postu:
Cytat:
Nie zawsze, mam koleżanki, z którymi uwielbiam rozmawiać, a nie mają prawie biustu, a to nie znaczy, że mi się nie podobają.... wręcz przeciwnie.

Twierdzisz, że zewnętrze (ładna buzia, pośladki, itd.) nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?
Laki - Czw 02 Lis, 2006 18:50
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Twierdzisz, że zewnętrze (ładna buzia, pośladki, itd.) nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?

Ma i to bardzo(jeżeli chodzi o związek). Ale to nie powód, aby kogoś lubić, lub NIE. Ile mam Ci to razy uświadamiać...
Słupek - Czw 02 Lis, 2006 18:52
Temat postu:
Ja np. lubię popatrzeć na kogoś Smile
Laki - Czw 02 Lis, 2006 19:05
Temat postu:
A kto nie lubi....
Słupek - Czw 02 Lis, 2006 19:07
Temat postu:
Niedawno twierdziłeś, że to nie ma znaczenia Smile
Laki - Czw 02 Lis, 2006 19:10
Temat postu:
Cytat:
Niedawno twierdziłeś, że to nie ma znaczenia

Ale chodzi Ci o przyjaciół Question U przyjaciół niema to znaczenia, ale zawsze jednak lepiej jak ktoś jest ładny niż brzydki...
Słupek - Czw 02 Lis, 2006 19:21
Temat postu:
Laki napisał/a:
U przyjaciół niema to znaczenia

Laki napisał/a:
ale zawsze jednak lepiej

Te dwa fragmenty przeczą sobie. Zdanie nielogiczne.
Laki - Czw 02 Lis, 2006 20:45
Temat postu:
O bosh....mówię, że niema znaczenia, ale JEDNAK lepiej jak ktoś jest ładny, niż brzydki, ale niema to większego znaczenia....Zinterpretujmy to tak- jesteś bardzo głodny i mógłbyś wszystko zjeść, byle coś, ale jednak zamiast czegoś niedobrego(weźmy chleb z wodą), wybrał byś to dobre(np. Lasagne) Mr. Green Zaraz się uczepisz, że chleb z wodą jest lepszy, bo wolisz go od lasagnee...
Słupek - Czw 02 Lis, 2006 21:15
Temat postu:
Laki napisał/a:
Zaraz się uczepisz, że chleb z wodą jest lepszy, bo wolisz go od lasagnee...

Dieta Patrycjusza Ankh-Morpork, mniam Mr. Green

Ok, ok, koniec czepiania się słówek Smile
Shaunri - Czw 02 Lis, 2006 21:18
Temat postu:
Słupek - Jeden lubi Matkę, drugi Teściową, jedni lubią płaskie, inni grube, inni stare i tak dalej... Więc czemu wmawiasz nam swój punkt widzienia?
Laki - Czw 02 Lis, 2006 21:23
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Więc czemu wmawiasz nam swój punkt widzienia?

On raczej nie starał się nic wmówić, ale ja po prostu mówię (widocznie) niejasno...
Słupek - Czw 02 Lis, 2006 22:01
Temat postu:
Shaunri - to Wy mi wmawiacie, że wygląd nie ma dla Was żadnego znaczenia, ja tylko trochę nie dowierzam. Nie mówię tu o jakiejś dyskryminacji ze względu na wygląd, po prostu stwierdzam fakt, że ludzie wolą przebywać wśród osób, które im się podobają.
Shaunri - Pią 03 Lis, 2006 15:59
Temat postu:
Słupek - Ja Ci nic nie wmawiam, ja po prostu stwierdziłem, że nie ma kobiety idealnej, a jednym podobają się małe, drugim duże, innym takie a jeszcze innym siakie.

Jednak Ty mi wmawiasz, że dziewczyny płaskie są brzydkie... I ; )?
Laki - Pią 03 Lis, 2006 17:49
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Jednak Ty mi wmawiasz, że dziewczyny płaskie są brzydkie... I ; )?

Ja wmawiam Mr. Green
Słupek - Pią 03 Lis, 2006 18:13
Temat postu:
Shaunri, oto cytat z mojego wczesniejszego posta:
Cytat:
ostatnio jak spotykam ładne, to mało biuściaste jakieś

I kto tu komu wmawia? ;p
Shaunri - Pią 03 Lis, 2006 20:10
Temat postu:
A, wróć, coś z czytaniem ze zrozumieniem u mnie nienajlepiej ; )

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group