Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Moje przyjaciółki??

Ja14 - Pią 22 Wrz, 2006 14:55
Temat postu: Moje przyjaciółki??
Mam w klasie dwie dziewczyny, z którymi zawsze mogłam pogadać, często razem się śmiałyśmy, ale teraz jest jakoś inaczej kłócimy się o różne blahostki np. na w-f ie byłyśmy w przeciwnych drużynach ja sama z innymi dziewczynami one we dwie z innymi Moja drużyna wygrała w biegach no i się oczywiscie zaczęłam cieszyć no to one zaraz na mnie wyskoczyły.
Na koniec wszyst kich lekcji powiedziały mi: Dlaczego sie nie odzywasz przecież jesteśmy przyjaciółkami no nie??
Inversja - Pią 22 Wrz, 2006 15:20
Temat postu:
A nie powiedziały może tego w żartach?
Wiesz z taką lekka ironią?
No skoro wyjechały Ci z takim tekstem to wychodzi na to że coś w tym musi być.
A ty za kogo je uważasz?
Blanka - Pią 22 Wrz, 2006 15:41
Temat postu:
Pewnie ejstem ciemna albo coś takiego ale nie rozumiem gdzie problem.

Skoro się ciepią na Ciebie o byle co, sa złe, że się cieszysz, zazdrosne to co to za przyjaciółki? Do [cenzura]. Przyjaciel a kolega z klasy to różnica... takie laski zwie się ""psiapsióły". Niby wielka przyjaźń a na czym oparta? Na wspólnych zakupach i takich tam... cóż.

A może się o coś obraziły? A skoro tak to są cholerenie dziecinne, że Ci nie powiedziały o co chodzi.

Rada? Spróbuj z nimi pogadać. Albo je olej.
Ja14 - Sob 23 Wrz, 2006 10:16
Temat postu: Moje przyjaciółki??
Uważam je za zwykle klasowe kolezanki Neutral
nasty_girl - Sob 23 Wrz, 2006 11:52
Temat postu:
no to czym się przejmujesz? każdy się kłóci, każdy o coś sprzecza, nawet bliższe sobie osoby niż w twojej sytuacji.. choć trzeba przyznać że typowo gówniarskie zachowanie.. ty jesteś lepsza od nas to trzeba się obrazić.. jeżeli cię to denerwuje powiedz im, porozmawiaj, czy one mówią to na żarty.. jak nie powiedz co o tym myślisz, że cię to drażni itd.
Monik - Sob 23 Wrz, 2006 12:50
Temat postu:
Trochę nie rozumiem. Najpierw je nazywasz przyjaciółkami, opisujesz, jakby były przyjaciółkami a potem piszesz, że to koleżanki. A skoro koleżanki, to nie ma się czym przejmować Razz Ja mam w klasie parę wrednych zołz i nie zwracam na nie uwagi Cool Ale skoro, jak mówisz, przedtem były Ci bliższe to spytaj, czemu teraz jest inaczej. Jeśli nadal będą Cię obrażać itp. to je olej, przecież to nie są ostatnie dziewczyny na świecie. Wink Powodzenia! Smile
Ja14 - Nie 24 Wrz, 2006 16:35
Temat postu:
Ok Smile SpróbujęSmile)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group