Nikita napisał/a: |
Moje postanowienie? Chcę zdobyć stypendium w I i II półroczu, ale wiem, że to będzie trudne w I gimnazjum... |
Nikita napisał/a: |
Trochę mi szkoda, że nie trafiłam do klasy w której są moje kumpele, przyjaciółki, ale i tak się nie przejmuję. ;-) Będzie co ma być... |
Laki napisał/a: |
Ja nieide na pierwszy dzien, bo moja szkola jest nadwymiar katolicka i rozpoczecie jest w kosciele |
nasty_girl napisał/a: |
jeśli poszedłeś do katolika a jesteś niewierzący. |
Słupek napisał/a: |
e idź, nie warto. Będzie to samo co w zeszłym roku, zapewniam. |
Ikusia napisał/a: |
Ale plan lekcji podadzą |
Marcia10 napisał/a: |
Nikita, to straszne...Zostane zakonnicą, z nikim nie bede chodzic, bo eszcze ja z kims zerwe to kolezkow na mnie nasle.. |
Lord napisał/a: |
tyle fajnie ze ja jestem w szkole tylko w srody czwartki i piatki |
Słupek napisał/a: | ||
Nie wiem jak to u Ciebie wygląda, ale ja w pierwszej klasie stypendium dostałem. Starczyło być finalistą konkursu kutatoryjnego ![]() |
Noid napisał/a: |
Męczą tylko dojazdy, jak zawsze miałem wszystko pod nosem to teraz trzeba się przestawić na 30 minutową przejażdżkę. |
Toć to chwileczka jest. Ja się w godzinę nie wyrobię z dojazdem. |
kasia0001 napisał/a: |
tak więc skoro mam na późniejszą godzine do szkoły.. to sobie czasami patrzę co się dzieje w klasach ) |
Monik napisał/a: |
Dziewczynki zatrzymane na etapie pierwszej klasy (podstawówki) i chłopcy bawiący się samochodzikami. Nie mówiąc już o poziomie nauki... |
Kiedy my kończyliśmy ułamki, oni zaczynali. |
Z niemca tylko dwie osoby mają 4 i 5. |
A poza tym nie zostawiłabym mojej kochanej 2, kolegów, koleżanek, nauczycieli... ^^ |
chyba ze masz cos ciekawego do powiedzenia na ten temat, to slucham. |
Skoro ty nie masz nic ciekawego na ten temat do powiedzenia, to ja tym bardziej. |
Może to specjalna? |
A nie pomyślałaś o tym, że może mają inaczej ułożony program? Choć akurat ułamki to rzeczywiście podstawa i bez nich mało się zrobi. |
Ja miałem 3 na koniec |
od nauczyciela i jego surowości czy też pobłażliwości w ocenianiu. |
Uważaj, bo może kiedyś będziesz miała ich dość ;p |
Cytat: |
Nie, to nie specjalna. To jest "niepubliczna niepłatna szkoła podstawowa i gimnazjum". |
Ekhem, ale w której ty klasie jesteś? A poza tym to jak kilka osób ma 3 albo 2 na koniec to w końcu nie cała klasa. |
Więc nauczyciele podwyższyli i pojechała To nie są plotki, tylko wiadomości prosto ze źródła, czyli z ich klasy. |
Aktualnie 1 liceum. |
Jechałem na 5 i 6 |
To przecież normalne, że czasem nauczyciel naciągnie ocenę, jak jakiś ułamek brakuje do paska. Nie zdziwiłbym się, jeśli to by było rozgłaszane ze zwykłej ludzkiej zawiści. |
giertych |
Mundurki? |
i cos tam jeszcze! |
zupelnie parabane dziecko |
Tak, ponioslo mnie :/ |
Zachęcamy też dyrektorów do wprowadzania jednolitego stroju dla uczniów. Mundurki szkolne nie tylko zwiększą bezpieczeństwo w szkołach i wprowadzą ład w ubiorze, ale jesteśmy pewni, że staną się piękną tradycją i dumą każdej szkoły. |
Jak on mógł wymyślić cośtam jeszcze???!!! |
Te propozycje polityków, które są ciekawe, pomysłowe i całkiem dobre |