Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - biustonosz

angel - Pią 01 Wrz, 2006 17:58
Temat postu: biustonosz
cześć dziewczyny Smile mam na imię kasia i mam 13 lat. jutro muszę iść i pierwszy raz(sama) kupić sobie biustonosz Confused Embarassed zawsze to mama robiła i zawsze kupowała w sam raz Very Happy ale tera nie ma czasu i powiedziała że sama musze. a problem w tym, że mam strasznie malutkie piersi(70AA) Crying or Very sad [b]jak myślicie czy kupić sobie push-up czy taki zwykły??bo na rozpoczęcie roku muszę mieć a ide do nowej szkoły i nie chcve na wejściu mieć ksywy,,płaska'' Sad jak myślicie czy w sklepiku na targu będą jakieś fajne małe??odpiszcie prrroszę

pozdrawiam
Laki - Pią 01 Wrz, 2006 18:24
Temat postu:
angel napisał/a:
ak myślicie czy kupić sobie push-up

Kup push-upa Razz
Ikusia - Pią 01 Wrz, 2006 18:33
Temat postu: biustonosz
Polecam zwykły ( podobno push-up pogrubiająSmile)Wink:-) )
Monik - Pią 01 Wrz, 2006 18:49
Temat postu: Re: biustonosz
Ikusia napisał/a:
Polecam zwykły ( podobno push-up pogrubiająSmile)Wink:-) )

OMG, push-upy pogrubiają Mr. Green Lol Mr. Green Jak może coś, co zakłada się na piersi, czyli na górną część ciała, pogrubiać talię? Skąd wzięłaś tę teorię?
Shaunri - Pią 01 Wrz, 2006 19:19
Temat postu:
Wiadomo, wszystko ma swoje plusy i minusy - Jeśli masz małe piersi to w push-upie będziesz bardziej kobieco (Dojrzalej) wyglądać, ale twój przyszły paniczyk rozbierając Cię nieco się zawiedzie. Z drugiej strony jeśli założysz zwykły stanik, to wszyscy (Oł maj gad, jaka siara, to tak jakbym wystawił w klasie 7-cmetrowego penisa <ironia, dla niekumatych>) zauważą że masz małe piersi.

Wybrać musisz sama, zależy na czym Ci zależy.
Anonymous - Pią 01 Wrz, 2006 22:25
Temat postu:
Jeśli chcesz push-up, to pamiętaj, że będziesz musiała nosić cały czas staniki tego typu. Jeżeli potem założysz zwykły, to wszyscy się zorientują,, że nosisz stanik push-up.
Teraz sama wybieraj - zwykły albo push-up.
Chodząc choćby na basen z koleżankami, zauważą, że coś jest nie na swoim miejscu... Chyba, że będziesz unikać basen.
angel - Sob 02 Wrz, 2006 10:18
Temat postu:
dzięki dziewczyny:) heh jak przyszłam do sklepu to już były przygotowane(bo mama rano przed pracą pojechała i powiedziała) no i wybrałam taki ładny push-up ehh ale troche na niego kasy dałam(37 zł) no ale to nic:)a później skoczyłam jeszcze do takiej laki na stoisko i kupiłam taki łady usztywniany:) i stringaski:)
pozdrawiam i dzięki na odpowiedzi jesteście kochane;*

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group