Muzyka, Kultura, Media - Film Monik - Wto 29 Sie, 2006 12:04 Temat postu: Film
Czy wie ktoś może, z jakiej strony można ściągnąć "Wyznania Gejszy" (Memoirs of a Geisha)? Szukałam na Googlach, ale znalazłam samą zapowiedź A chciałabym go oglądnąć, bo książka jest świetna. A więc proszę o pomoc
Aha, a jeśli ktoś z Was ma ten film na swoim kompie, to niech napisze, umówimy się na gg i mi prześle
Pozdrówka. nasty_girl - Wto 29 Sie, 2006 12:08 Temat postu:
dziewczyno, ty wiesz ile film zajmuje chyba nie, filmów się nie ściąga ze stron, ściągnij jakiś program do ściągania torrentów i poszukaj na stronie z torrentami filmu.. Słupek - Wto 29 Sie, 2006 12:11 Temat postu: www.thepiratebay.com www.osloskop.net www.osiolek.com
Wałkowaliśmy to samo przy mp3 :/ Monik - Wto 29 Sie, 2006 12:16 Temat postu:
Słupek: z żadnego serwisu podanego przez Ciebie nie udało mi się ściągnąć tego filmu : / Ten pierwszy to w ogóle nie działa. Nikita - Wto 29 Sie, 2006 12:19 Temat postu:
Monik napisał/a:
Słupek: z żadnego serwisu podanego przez Ciebie nie udało mi się ściągnąć tego filmu : / Ten pierwszy to w ogóle nie działa.
Piszą, że mają chwilową przerwę, więc zajrzyj tam za parę minut. Słupek - Wto 29 Sie, 2006 13:54 Temat postu:
Jeszcze dodam, że są potrzebne odpowiednie programy(choć to powinno być oczywiste):
www.thepiratebay.com - wystarczy przeglądarka Opera lub inny klient torrentów
www.osloskop.net i www.osiolek.com -dowolny klient sieci eDonkey