Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - szukam

michas11 - Pią 25 Sie, 2006 11:30
Temat postu: szukam
wiem że tamat już był ale możecie mi podać jakieś stronki z muzą lub przesłać na e-mail piosenkę zespołu naiv - kolorowe życie?? pliss
Monik - Pią 25 Sie, 2006 12:05
Temat postu:
Zainstaluj sobie taki program do ściągania DC++ Ja go mam, ściągam sobie tysiące piosenek i nie narzekam : > Radzę spróbować.
joasia1990 - Pią 25 Sie, 2006 13:06
Temat postu:
a ja polecam E-mule. mozna go sciagnac z netu.
Słupek - Pią 25 Sie, 2006 13:51
Temat postu:
Monik napisał/a:
Zainstaluj sobie taki program do ściągania DC++ Ja go mam, ściągam sobie tysiące piosenek i nie narzekam : > Radzę spróbować.

hub antynazi.org.pl:6666
Tam jest chyba każda muzyka poza faszystowską Smile
michas11 - Pią 25 Sie, 2006 14:23
Temat postu:
słupek mógłbyś podać dokładny adres tej strony??
smutna - Pią 25 Sie, 2006 15:21
Temat postu:
sciagnij sobie emule, kaaze , bearshare, p2p - nto ja jedne z najlepszych programow do wymiany plikow w necie znajdziesz jeszcze duzo duzo... wiec polecam scianij sobie jakis z nich (mozna nawetspolszczana wersje) i juz nei bedziesz musial sie nikgo prosic o przeslanie ulubionego kawalka;)
Słupek - Pią 25 Sie, 2006 15:43
Temat postu:
michas11 napisał/a:
słupek mógłbyś podać dokładny adres tej strony??

Przeczytałeś posta Moniki? Zainstalowałeś DC++? Jakbyś zainstalował, to byś wiedział, że podałem dokładny adres huba.
Laki - Pią 25 Sie, 2006 21:38
Temat postu:
Najlepiej zaplacic i sciagac do woli. Ale najwieksza satysfakcje daje sciaganie MP3 za darmo(szukasz, szukasz i wkoncu masz) i kupowanie pirackich plyt. Mr. Green
Słupek - Pią 25 Sie, 2006 22:27
Temat postu:
Cytat:
Najlepiej zaplacic i sciagac do woli.

Ke?

Laki napisał/a:
Ale najwieksza satysfakcje daje sciaganie MP3 za darmo

Ja odnoszę satysfakcję ze słuchania, nie ściągania, ale są różne zboczenia.

Laki napisał/a:
i kupowanie pirackich plyt.

Podnieca cię bycie paserem?
Laki - Sob 26 Sie, 2006 14:32
Temat postu:
Cytat:
Podnieca cię bycie paserem?

Bardzo

Słupek napisał/a:
Ke?

Na niektorych serwisach placisz i masz tysiace piosenek do wyboru :/
Słupek - Sob 26 Sie, 2006 15:16
Temat postu:
Laki napisał/a:
Na niektorych serwisach placisz i masz tysiace piosenek do wyboru :/

Proszę o przykłady. A skoro takie są i działają legalnie, to czemu sam nie zapłacisz, ot tak, dla czystszego sumienia?
Laki - Sob 26 Sie, 2006 19:03
Temat postu:
Cytat:
Proszę o przykłady. A skoro takie są i działają legalnie, to czemu sam nie zapłacisz, ot tak, dla czystszego sumienia?

Niewiem czy moge reklamowac, ale sam tam płace i sciagam- 10centow za piosenke ;P Chcesz to ci dam na priva linki.
Monik - Sob 26 Sie, 2006 19:06
Temat postu:
Sorki że się wtrącam do Waszej dyskusji, ale z takich serwisów to np. Onet Plejer.
Słupek - Sob 26 Sie, 2006 19:06
Temat postu:
Laki napisał/a:
Niewiem czy moge reklamowac, ale sam tam płace i sciagam- 10centow za piosenke ;P Chcesz to ci dam na priva linki.

10 centów za piosenke to nie to samo co "Najlepiej zaplacic i sciagac do woli." Myślę, że nikt tu się nie przywali jak podasz samą nazwę tego serwisu Smile
Laki - Sob 26 Sie, 2006 20:18
Temat postu:
Np. www.mp3search.ru
Słupek - Sob 26 Sie, 2006 21:04
Temat postu:
Laki napisał/a:
Np. www.mp3search.ru

Ruskie serwisy w 9 przypadkach na 10 są nielegalne, płacąc za takie coś zostajesz paserem.
Laki - Nie 27 Sie, 2006 11:47
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Ruskie serwisy w 9 przypadkach na 10 są nielegalne, płacąc za takie coś zostajesz paserem.

Jak sie nieznasz to zamknij ryj, wpelni legalny serwis i znam jeszcze kilka Exclamation
Słupek - Nie 27 Sie, 2006 14:06
Temat postu:
Laki napisał/a:

Jak sie nieznasz to zamknij ryj,

A kultury w domu uczyli?
Cytat:
wpelni legalny serwis i znam jeszcze kilka Exclamation

W porównaniu do polskich i zachodnich serwisów podejrzany, zwłaszcza ceny kilkukrotnie niższe niż na wiarygodnych serwisach (nowy album RHCP za równowartość 7 zł? wybacz, ja nie wierzę w takie promocje) i lokalizacja za wschodnią granicą (Rosja i Chiny to jedne z większych wylęgarni piractwa). A te kilka serwisów to także ruskie?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group