Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Czy to okres? Prosze dziewczyny pomóżcie!

Aga002 - Czw 24 Sie, 2006 14:03
Temat postu: Czy to okres? Prosze dziewczyny pomóżcie!
Od 4 dni mam brązowe plamy na bieliźnie. Embarassed W drugi dzień założyłam już wkładkę. W 3 dzień "tego czegoś" miałam malutką czerwoną plamkę i w 4 też. Neutral Dziś zaczyna się piąty dzień. Jest już tego mniej. Smile Dzień przed "tym czymś" bolał mnie brzuch, a w czasie "tego czegoś" pobolewa mnie. Confused Mam duży apetyt. Mam 13 lat. Czy to może być okres Question Question Proszę odpiszcie Exclamation
Monik - Czw 24 Sie, 2006 14:24
Temat postu:
Aga002 napisał/a:
Mam duży apetyt.

Jesteś w ciąży Mr. Green Jeśli wcinasz kiszone ogórasy z kremówkami to w Twoim organiźmie rozwija się nowe życie Mr. Green

A tak serio, to myślę, że to okres. Radziłabym spytać mamy/starszej siostry/siostry/przyjaciółki/koleżanki/kogoś zaufanego (zdecydowanie, kobiety Wink ).
anomaria - Czw 24 Sie, 2006 15:03
Temat postu:
Cytat:
Od 4 dni mam brązowe plamy na bieliźnie.

Cytat:
bolał mnie brzuch, a w czasie "tego czegoś" pobolewa mnie.

Najpierw zadaj sobie inne pytanie: Skoro nie okres to co innego może to być ?
Przecież to LOGICZNE że to okres czy to na prawde tak trudno rozpoznać? Rolling Eyes
Słupek - Czw 24 Sie, 2006 15:23
Temat postu:
Monik napisał/a:
zdecydowanie, kobiety ).

Seksistka!
Monik - Czw 24 Sie, 2006 15:42
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Monik napisał/a:
zdecydowanie, kobiety ).

Seksistka!

Słupek, jeśli miałbyś jakiś osobisty problem to wolałbyś się chyba z nim zwrócić do mężczyzny, nie do kobiety. Takie sprawy mogą być trochę krępujące, a jeszcze bardziej, jeśli pyta się osoby płci przeciwnej. A jeśli Aga spyta się kobiety, ona może ja lepiej zrozumieć bo też jest kobietą i ma miesiączkę. Czy to jest aż tak trudne dla Ciebie do pojęcia? Zwróć uwagę chociażby na temat: "dziewczyny pomóżcie". No? Masz jeszcze coś do powiedzenia?
Aga002 - Czw 24 Sie, 2006 15:54
Temat postu:
dzieki za odpowiedzi ale licze na wiecej bo to jeszcze o niczym nie swiadczy. jeszcze nie mam pewnosci Sad

[ Dodano: Czw 24 Sie, 2006 21:49 ]
dlaczego nikt nie pisze?? ja mam problem i chce go jak najszybciej rozwiazac Sad
Laki - Pią 25 Sie, 2006 00:35
Temat postu:
To biegnij do mamusi, albo ginekologa Razz
Nikita - Pią 25 Sie, 2006 08:55
Temat postu:
Wszyscy mamy powtarzać? Dziewczyno, dostałaś pierwszej MIESIĄCZKI. Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group