PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - RE: Przyjaźń i Miłość cherubin - Wto 15 Sie, 2006 21:30 Temat postu: RE: Przyjaźń i Miłość
Przyjaźń i miłość tak samo idą w parze, jak miłość i nienawiść. Obydwa te stwierdzenia pasują do siebie jak ulał, i są tak samo gorące.......... Nikita - Wto 15 Sie, 2006 21:50 Temat postu:
I co w związku z tym? : / Monik - Wto 15 Sie, 2006 22:04 Temat postu:
Nie zgadzam się (chociaż nie do końca rozumiem XD ).
Przyjaźń i Miłość są do siebie podobne, bo żeby była miłość, musi być przyjaźń, a inaczej jest z Nienawiścią: nie ma Miłości z Nienawiścią (oczywiście, chwilowa Nienawiść w związku jest całkiem naturalna).
A więc w/g mnie, to co zostało tu zapisane, nie jest prawdą A tak w ogóle, to po co ten temat?
Nie wiem, może źle to zrozumiałam... Jakby coś, to sorry nasty_girl - Wto 15 Sie, 2006 22:11 Temat postu:
milosc w przyjazni jest potrzebna, ale w przyjazni nie musi byc milosci. smutna - Wto 15 Sie, 2006 23:31 Temat postu:
dziwny temat i nie rozumiem co on mial komu przekazac jak moze pasowac milosc z przyjaznia ta samo do siebie jak z nienawiscia?chyba cos ci sie pomylilo:) pzdr Słupek - Sro 16 Sie, 2006 00:00 Temat postu:
I po co to "RE:" w temacie, skoro to nie repost?
A sama teza debilna i nieuargumentowana. AŚKA - Czw 10 Maj, 2007 16:57 Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
milosc w przyjazni jest potrzebna, ale w przyjazni nie musi byc milosci.
hmmm... lekki brak logiczności... sama sobie przeczysz... chciałaś chyba napisać, że przyjaźń w miłości jest potrzebna, ale w przyjaźni nie musi być miłości... i z tym się w 100% zgodzę związki należy budować przede wszystkim na przyjaźni (tzn. na miłości w której jest przyjaźń) podobno po wielu latach miłość - taka jak na początku - przemija i pozostaje przywiązanie i właśnie PRZYJAŹŃ, więc jeśli jej nie ma... KIER - Pią 11 Maj, 2007 20:37 Temat postu:
temat jest trochę przymulający .....i nie logiczny nasty_girl - Pią 11 Maj, 2007 20:49 Temat postu:
miało być przyjaźń w miłości jest potrzebna... ale to i tak nie zmienia faktu, że temat stary, i mogłabyś nie odkopywać KIER - Sob 12 Maj, 2007 10:03 Temat postu:
ja patrzyłam na ostatniom datę a to było całkiem niedawno AŚKA - Sob 12 Maj, 2007 12:16 Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
miało być przyjaźń w miłości jest potrzebna... ale to i tak nie zmienia faktu, że temat stary, i mogłabyś nie odkopywać
tmat może stary na forum, bo w rzeczywistości aktualny zawsze