lange666 napisał/a: |
Nie mam jescze dziewczyny a mam 15 lat ani nie miałem, czy to jest normalne. Czy wypadało by se kogoś poszukać czy jeszce jest czas. Bo widze że wszyscy kogoś mieli tylko ja jestem taki zacofany no może nie wszyscy. Chciałbym mieć już jakąś dziewczynę już se to ciągle wyobrażam. Ale u nas w klasie nikogo fajnego nie ma i czekam na liceum, a może dziewczyna mnie jakaś poprosi. Można powiedzieć że jestem spragniony miłości.
Jak co to jest moj adres gg 4822175, miejscowoś w ktorej mieszkam to Katowice. Wszędzie jest pełno fajnych dziewczyn. Czekam na wase komentarze. A i napiszcie kiedy mieliście pierwszą dziewczynę (wiek). |
smutna napisał/a: |
nic na sile slonko;) na wszystko przyjdzie czas... i asm bedziesz wiedzial ze to wlasnie ta i z ta chcesz byc do konca zycia... ja wczoraj bylam na weselu kuzyna ktory juz ma 26lat chyba i jego wychowawczyni z liceum nie mogla sie nadziwic ze wlasnie on bierze slub bo zawsze uciekal od dziewczyn itd:D |
Odi napisał/a: |
Moj brat ma 31 lat. niema dziewczyny, |
Odi napisał/a: |
hehe a teraz pardoks: Moj brat moze byc moim ojcem a moj ojciec moim dziadkiem ciekawe nie? |
Shaunri napisał/a: |
Jak się jest z kimś w związku "Niemałżeńskim" w wieku 5 lat to jest to normalniejsze niż w wieku 30-35 lat...
... kiedy zdacie sobie z tego sprawę? |
Jak się jest z kimś w związku "Niemałżeńskim" w wieku 5 lat to jest to normalniejsze |
Cytat: |
im bardziej się jest młodszym, tym bardziej związki są normalniejsze. |
sin napisał/a: |
im bardziej się jest młodszym, tym bardziej związki są normalniejsze. |
monik - Cały twój post na nic bo nie do Ciebie to mówiłem i nigdy wcześniej nie pisałem żeby nie wiązać się w wieku 15 lat. Podzielam twoje zdanie, a moja wypowiedź nie była skierowana w twoją stronę. |
Cały twój post na nic |