Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Moda na trampki.
monia7711 - Pon 07 Sie, 2006 19:47
Temat postu: Moda na trampki.
...
Nikita - Pon 07 Sie, 2006 19:54
Temat postu:
Zupełnie niepotrzebnie się boisz. Kupiłaś sobie wysokie trampy, bo ci się podobały i innym nic do tego.
Każdy ma inny gust i ty też masz swój styl, więc śmiało je włóż i wyjdź gdzieś w nich.
Ja osobiście bardzo lubię trampy, choć wysokich jeszcze nie mam. Są wygodne i pasują do każdych dżinsów ;p
smutna - Pon 07 Sie, 2006 23:01
Temat postu:
no oczywiscie ze nie ma sie czego wstydzic;) jesli cos ci sie podoba to dlaczego nie masz tego nosic wbrew sobie? ja doszlam do wniosq ostatnio ze nie ma co patrzec na innych... i jesli widze cos w sklepie na wieszaku co mi sie poodoba choc jest dosc kontrowersyjne to i tak to kupuje i nosze...
kazdy ma prawo do wlasnego stylu;)
Shaleniec - Wto 08 Sie, 2006 12:03
Temat postu:
ja tam osobiscie takich nie nosze, ale nie widze nic zlego w tym kiedy ktos je nosi.. moja najlepsza przyjaciolka nosi takie dlugie zielono-czarne i uwazam ze wyglada ladnie i jej pasuje;D i nitk sie z niej nie smieje.
nie boj sie ich zalozyc, na pewno nikt ci nie wysmieje
a nawet jesli to znaczy ze jest plytka osoba, ktora idzie za ogolem i nosi to, co wszyscy...
nie martw sie
naloz i idz dumnie, hihih
kasia0001 - Wto 08 Sie, 2006 17:14
Temat postu:
Jeśli ci takie podobają sie.. to zacznij je nosic.. ja bym nie zwracala na to uwagi.. mimo iz to nie jest moj typ i ja bym sobie takich nie kupila ;] ale sa tez ludzie co by nie ubierali sie tak jak ja.. wiec sadze ze powinnas w nich wyjsc a tym bardziej ze specjalnie je sobie kupilas ;p .. nie patrz na opinie innych.. a jak cos beda sie czepiac.. to ty przyczep sei do nich ;]]
opętana - Wto 08 Sie, 2006 17:57
Temat postu:
najlepiej potwórzyc to samo kilka razy, nie?; P hehehe
nasty_girl - Wto 15 Sie, 2006 13:29
Temat postu:
Nie rozumiem tego jak można sie wstydzić wyjść w czymś, rozumiem, masz nie ulożony włosy, nie wyprasowaną bluzke, źle sie z tym psychicznie czujesz, ale w czymś? kupujesz coś, co ci się podoba, i po co się przejmować innymi? fakt, dla mnie noszenie trampek też sie wydaje żałosne, szczególnie że mam siostrę która ma kolekcje od trampek ze snoopym do tych w kolorowe paski, no ale ty masz swój mózg, swój styl i noś co ci się podoba.
Shaunri - Wto 15 Sie, 2006 16:47
Temat postu:
A ja niestety spojrzę na to z innej strony... Wbrew pozorom "nie patrzmy na innych" czasami się nie sprawdza kiedy zamiast raz na rok, to raz na pół godziny trzeba (Zależnie od płci i upodobań ; ) ) podnośić piąstki do bójki, lub język do odpowiedniej riposty. Jak dla mnie nie ma co oznajmiać wszystkim wokół jaki to ja inny/a nie jestem, aczkolwiek "trampek" ta teza się w ogóle nie trzyma - buty jak buty, nie ma się nawet z czego śmiać...
monia7711 - Sro 16 Sie, 2006 13:23
Temat postu:
Proszę o zamkniecie tematu
Shaunri - Sro 16 Sie, 2006 14:07
Temat postu:
Widzicie? Obraziła się... ; )
monia7711 - Sro 16 Sie, 2006 16:35
Temat postu:
nikt tu sie nie obrazil, jedynie nie potrzebuje juz nic wiecej na ten temat wiedziec. poprostu juz wszystko wiem.... jasne?
Nikita - Sro 16 Sie, 2006 20:09
Temat postu:
No dobra, ale to nie powód, aby skasować swoją wypowiedź. Wystarczyło poprosić o zamknięcie tematu.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group