Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - milosc

joasia1990 - Nie 06 Sie, 2006 23:50
Temat postu: milosc
moje pytanie pewnie wyda wam sie glupie i banalne ale ostatnio strasznie mnie meczy wiec zapytam:

po czym mozna poznac ze sie kogos kocha?
Shaunri - Pon 07 Sie, 2006 08:21
Temat postu:
Dostajesz takiej małej krosty na dupie...

... Boże, to oczywiste że nie ma żadnych specjalnych "zewnętrznych" objawów - To się czuje, i tyle.
monia7711 - Pon 07 Sie, 2006 12:09
Temat postu:
Jest to uczucie, które się czuje. Jak oglądałaś jakieś filmy to wiesz, ze dostaje się niby jakiś tam motylkow w brzuchu. Ale nie wiem czy to prawda bo sama jeszcze takich nie miałam. Smile
Shaunri - Pon 07 Sie, 2006 19:21
Temat postu:
Czego się dostaje O_o?

Nadal nie rozumiem co to mają być te niby "motylki w brzuchu" : )
Nikita - Pon 07 Sie, 2006 19:32
Temat postu:
Jak ktoś jest zakochany to musi czuć jakieś "motylki w brzuchu" - też gdzieś to kiedyś słyszałam 0__o
Ech..miłość to pojęcie bardzo rozległe i nie ma na nią definicji, po prostu jeśli kogoś kochasz-czujesz to i wiesz, że dla tej osoby mogłabyś zrobić wszystko, czujesz się z nią bardzo dobrze i jest ona dla ciebie kimś więcej niż tylko przyjacielem.Smile
smutna - Pon 07 Sie, 2006 23:07
Temat postu:
oo tak "motylki w brzuchu" to podstawa:D hihi

jesli kogos pokochasz to bedziesz wiedziala, ze to wlasnie teraz - przekonasz sie o tym szybciej albo pozniej, ale to sie czuje jakos tak samo z siebie;) wazne jest tez to ze trzeba pamietac ze podstawa milosci jest przyjazn i bez niej nie ma milosci;)
Shaleniec - Wto 08 Sie, 2006 12:00
Temat postu:
myslisz tylko o tej osobie, wszystko ci sie z nia kojaryz, jak ja widzisz to az ci sie cos w brzuchu przewraca (taaa. motylki:P) i marzysz tlyko o tmy zeby ją zobaczyc, porozmawiac, dotknac.. Smile
monia7711 - Wto 08 Sie, 2006 13:41
Temat postu:
Na to pytanie wogole trudno jest odpowiedziec ... Smile to trudne nie ???
Shaunri - Wto 08 Sie, 2006 14:44
Temat postu:
Shaleniec - Eeee... To, to chyba miłość nie jest, jakieś powalone opętanie, czy coś O_o, ale z pewnością nie miłość O_o
Kasia - Czw 02 Sie, 2007 11:44
Temat postu:
Miała chłopaka i z miłości do mnie wyskoczyło mu coś na ustach
Marcia10 - Czw 02 Sie, 2007 14:58
Temat postu:
xDDD Boskie. A mi koles powiedzial ze sie we mnei zabujal. Niestety ja w nim nie wiec nie czulam nic...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group