Nikita napisał/a: |
Poprzedni temat już usunięty ; ) Zapewne Marcia przypadkowo wkleiła go dwa razy..
Oto ten irbis: Obrazek Jak go wkleiłam? To proste. Na tej stronie, którą podała Ego jest zdjęcie tej pantery śnieżnej - kliknęłam na fotę prawym przyciskiem myszki, później na dole na 'Właściwości" i skopiowałam adres URL, po czym kliknęłam na ikonkę Img (która jest nad kolorami, rozmiarami gdzie się piszę posty) i tam wkleiłam adres obrazka. ![]() |
Marcia10 napisał/a: |
Dobra, ale jak wkleic jesli mam obrazek/zdjecie na dysku? |
Kod: |
[img]http://img92.imageshack.us/img92/2391/irbisux4.jpg[/img] |
opętana napisał/a: |
jak Cie taki użre to faktycznie słodki |
opętana napisał/a: |
jak Cie taki użre to faktycznie słodki |
Słupek napisał/a: |
To ja się jeszcze zapytam, czy ten temat ma w ogóle jakiś sens istnienia poza nabijaniem licznika fotkami? |
Shaleniec napisał/a: |
tia, a slupek sobie nabija w nim posty dodajac (tez) fotki i ejszcze piszac ten temat nie ma sensu" - co, w gruncie rzeczy, nie ma zwiazku z tematem (tygrysy:P) |
Słupek napisał/a: | ||
Zauważ, że dodałem fotkę bodajże Marci10, żeby zobaczyła jak kod takiej fotki wygląda. Sam mam nieco ciekawsze zajęcia niż szukanie w internecie tygrysków ![]() |
Shaleniec napisał/a: |
omg.
(wyrażam swoje zdanie) |
Marcia10 napisał/a: |
Nie, prosze. Ale powiedzcie mi czy jest na forum taki temat? Raczej nie. A moze ktos chcialby poszukac jakichs ciekawych fotek ale nie moze znalezc, no i co?
|