Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - MÓJ koffany Maciuś B.

zuza10 - Sro 19 Lip, 2006 20:03
Temat postu: MÓJ koffany Maciuś B.
Love hejka od zaczęcia 3 klasy posdtawówki zabujałam sie okkrropppniie w pewnym Maćku B.chodzimy do jednej klasy i wciągle gapiłam się na niego podczas lekcji a on też na mnie.kiedy tylko odwracałam głowe do tyły za ławke (za naszą ławką siesdział on ) on przestawał.lubi grać w piłkę więc kupiłam sobie taką mini żeby zobaczył że też lubie piłke i zapytał mnie czy moge mu pożyczyć więc sie zgodziłam.zauważyłam że wciągle gapi się n mnie.nie wiem co zrobić żeby w 4 klasie poprosił mnie o chodzenie.papa
anomaria - Sro 19 Lip, 2006 20:21
Temat postu:
Moim zdaniem powinnaś kiedyś do niego zagadać i spróbować znalezć jakieś wspólne tematy do rozmowy np. piłka (o ile się nią interesujesz) Jak się spotkacie w szkole to możesz z nim pogadać jak spędził wakacje itp. Mam nadzieję że uda wam się bliżej poznać pozdrawiam Very Happy Kwiat
Ego_centryczna - Sro 19 Lip, 2006 21:58
Temat postu:
zuza10 napisał/a:
ciągle gapiłam się na niego podczas lekcji a on też na mnie.kiedy tylko odwracałam głowe do tyły za ławke (za naszą ławką siesdział on )

To jak siedziałaś na lekcji? Skoro ciągle się na niego gapiłaś.. Odwrócona tyłem do tablicy? A ładnie to tak? ;p
Słupek - Czw 20 Lip, 2006 01:00
Temat postu: Re: MÓJ koffany Maciuś B.
Daj sobie lepiej spokój z chłopakami, bo to przynosi tylko szkody i weź się do nauki Mr. Green
Blanka - Czw 20 Lip, 2006 16:36
Temat postu:
Nieładnie się tak gapić... =)

A może by tak pogadać?
I czy od razu musicie z sobą "chodzić"?

Ah... powodzenia życzę.
Aga002 - Czw 24 Sie, 2006 20:48
Temat postu:
hehe. tez mialam cos podobnego Smile w koncu powiedzial mi na gg ze bujal sie we mnie w przedszkolu a potem jakos sie tak wszystko potoczylo ze sie w sobie zakochalismy (w 6 klasie) i mowilismy sobie na gg "kocham cie" itp. spotykalismy sie na podworku Very Happy niestety wszystko sie pospulo przez kogos. nagadal jakies bzdury. no trudno...niektore milosci sie kiedys koncza...a zazwyczaj to te z osoba nie przeznaczona do ciebie. Sad znajde innego Razz z reszte tak bylo w moim horoskopie Very Happy pozdro for all :*
opętana - Czw 24 Sie, 2006 22:59
Temat postu:
mówiliscie sobie na gg kocham cie? romantyczne..
smutna - Pią 25 Sie, 2006 00:19
Temat postu:
jakos trzeba zaczac;) wkoncu takie slowa nie kazdemu latwo przechodza przez gardlo;)
Słupek - Pią 25 Sie, 2006 01:22
Temat postu:
Zawsze mogli sobie najpierw chlapnąć setkę na odwagę...
Shaunri - Pią 25 Sie, 2006 08:37
Temat postu:
Eeee tam, naskakujecie na to gg, to też okres przez który trzeba przejść, pierwszego chłopaka złapie za rączkę, drugiemu powie na gg że go kocha, trzeciemu przez telefon, czwartemu prosto w oczy, z piątym się prześpi i tak dalej. Do wszystkiego stopniowo - to moja dewiza : P
Laki - Pią 25 Sie, 2006 09:12
Temat postu:
zuza10 napisał/a:
.nie wiem co zrobić żeby w 4 klasie poprosił mnie o chodzenie.

Jakie to szczeniackie Razz
opętana - Pią 25 Sie, 2006 10:36
Temat postu:
moze w 5 klasie bedzie chciał z Nią chodzic...dojrzeje chłopak...
nasty_girl - Pią 25 Sie, 2006 12:27
Temat postu:
a w 6 klasie beda uprawiac cyber sex.. bo na zywo beda sie jescze bac.
Słupek - Pią 25 Sie, 2006 12:41
Temat postu:
Jakby co, to mogę do cybera pożyczyć webcam, ale pewnie zaczną go używać nie wcześniej niż w 1 kl. gimnazjum.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group