Dzieci OnLine

Sport - Nurkowanie

Paluch - Wto 11 Lip, 2006 20:08
Temat postu: Nurkowanie
znalazlem duzo sportów, i widze ze jest tu duzo sportowców, ale nie znalazlem nic o nurkowaniu :] hehe kto? gdzie? jak? i kiedy? oczywiscie opcjonalnie biggrin To jest moja Milosc Smile Woda :] wszystkie sporty wodne biggrinbiggrin dziennie to chyba z 10 roznych uprawiam Razz wszystkie zwiazane z woda :] a nie z woda? Silownia i Bieganie Smile)
Marcia10 - Pon 17 Lip, 2006 13:48
Temat postu:
Taaak, ja lubie nurkowac dopoki mi woda nie naleci do nosa i bede mogla spokojnie pobierac powietrze (nie dusic sie). biggrin
kilk - Pon 17 Lip, 2006 15:03
Temat postu:
Ja do nurkowania przekonałam się w tym roku w Chorwacji Wink i uważam ze to swietny sport! Teraz już 1 z moich ulubionych ;D I podobnie jak ty lubie wogle wszystkie spory wodne chociaż jesli chodzi o narty wodne to bym sie torchę bała ale ogólnie to lubie wode Smile
Paluch - Pon 17 Lip, 2006 15:39
Temat postu:
hehe ja sie wody nie boje Smile woda to moj zywiol SmileSmileSmile hehe mi chodzi o nurkowanie profesjonalne, a woda Ci do nosa nie naleci jak tak nurkujesz SmileSmileSmile bo masz maske ktora oslania 2 ujscia cisnieniowe Smile a w ustach masz ustnik Smile
Hunter - Nie 21 Paź, 2007 12:49
Temat postu:
chciałbym bardzo sprobowac, ale troche mam obawy,bo słyszałem ze uszy bola od cisnienia.. alemoze w nastepne wakacje Smile
Marcia10 - Nie 21 Paź, 2007 16:04
Temat postu:
To zaelzy. Ja nei moglam nurkowac na basenie na 180cm bo strasznie bolalo mnie cos gleboko w uszach, od cisnienia. Minelo. Juz jest ok.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group