Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Przyjaciółka

Tana14 - Pią 30 Cze, 2006 22:19
Temat postu: Przyjaciółka
Cześć.
Mam przyjaciółkę, z którą lubię z przebywać czas itp., ale czasem na prawdę mnie wkurza. Gdy coś jej mówię, coś robie, coś dzieje się w mojej rodzinie od razu zaczyna dawać nie miłe uwagi. Kiedyś jak rozmawiałyśmy o telefonach i powiedziałam ze moi rodzice, co 2 lata zmieniają telefon komórkowy i będę mięć znów "nowy" telefon spadkowy, a ta od razu zaczęła na mnie wrzeszczeć ze, co oni sobie myślą itp...jakieś uwagi plewić itp. I wtedy nerwy mi puściły i zaczęłam się z nią sprzeczać, że niech ma zażalenia do moich rodziców a nie do mnie, że ja nie mam wpływu na rodziców w takich sprawach ich pieniądze nie moje oni je gospodarują. Co mam zrobić, bo po tej "kłótni" do końca dnia na dworze nie odzywałyśmy się raczej do siebie? Teraz jest Ok, ale co jakiś czas daje swoje głupie komentarze. Co mam zrobić?
sin - Pią 30 Cze, 2006 22:46
Temat postu:
"przebywać czas"... ?

Ech, są przyjaźnie lepsze i gorsze, w każdych zdażają sie kłotnie... Ja osobiście nie sprzeczam się o takie pierdoły jak nowy telefon ==" , no ale poziom Waszych rozmów to nie moja sprawa.. Pogadaj z nia poważnie, no i przemyśl czy zależy Ci na tej znajomości, jak nie to jej to powiedz i koniec. Chociaż Wasza kłótnia wydaje mi się kompletnie bezsensowna...
A - jeszcze jedno, sama masz czyste sumienie?
Ego_centryczna - Pią 30 Cze, 2006 22:48
Temat postu:
Zastanów się, czy ta cała przyjaciółka nie czepia się o byle co - moim zdaniem telefony to nie jest jakiś specjalny powód do złośliwych uwag. Najlepiej byłoby gdybyś ją zapytała, czy coś jest nie tak. Może kiedyś powiedziałaś jej coś złośliwego, a ona bierze za to "odwet"?
W każdym razie - porozmawiaj.
moniśka - Sob 23 Wrz, 2006 17:10
Temat postu:
może próbuj z nią poważnie porozmawiać że nie lubisz takich komentarzy....
smutna - Sob 23 Wrz, 2006 17:46
Temat postu:
ja nie wiem za bardzo o co chodzi, bo telefon rodzicow nie jest chyba powodem do klotni?! przynajmniej dziwne...
Nikita - Sob 23 Wrz, 2006 18:26
Temat postu:
Data. Temat zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group