kicp napisał/a: |
jak narazie chyba nic strasznego nie zrobili, a przynajmniej nic, o czym by pisano i trąbiono |
Bo napisał/a: |
Sekta Himavanti w swoich ulotkach upublicznia dane osobowe wielu osób, robi to równiez na stronach internetowych. |
zacznij żyć w realistycznym świecie, a nie między jakimiś sektami! |
Ojej, mam rade: przestań czytać te bzdury o jakichś mohanach czy innych moherach, zacznij żyć w realistycznym świecie, a nie między jakimiś sektami! |
aaa, teraz rozumiem. to TY masz problem z sekcja himacostam, i starasz sie poradzic tutaj innych! To by nawet mialo jakis sens. Cóż, zmien maila, a listy 'realne' od hiv-ow po odebraniu wyrzucaj. Czy to taki wielki problem? Pogrozki slowne az tak Cie stresuja? I czym Ci groza? |
himavanti, i wciaz zamiast sekta pisze sekcja, my bad ![]() |
Shaunri napisał/a: |
Mnie nie straszą, nie interesują się mną (i Vice Versa) i mogę sobie spokojnie żyć wsród różnych sekt mocherowych. |
Jak ktoś zainteresuje się stowarzyszeniem Macierz i pójdzie na spotkanie, to jest głupszy od lewego buta na mojej pięknej stopie - więc o czym rozmawiamy? |
Ehe, racja, sekty zazwyczaj wciągają ludzi siłą, zmuszają nożami, siekierami i piłami mechanicznymi, żebyś do nich przystąpił - Naprawdę tak ograniczona jest twoja wiedza na ten temat? |