Nikita napisał/a: |
Z tego co wywnioskowałam z twojego postu jesteś w tym chłopaku zakochana po uszy nie znając go. Co masz zrobić? Zdobądź jego gg (o ile ma) i zagadaj, może coś z tego wyniknie ![]() |
Shaunri napisał/a: |
Zdaje Ci się - Wasze spojrzenia się spotykają? Człowiek idąc ulicą patrzy na 2/3 ludzi idących z naprzeciwka, każdego kocha?
Skoro z nim nie rozmawiałaś (Cześć się nie liczy ; ) ) to co możesz o nim wiedzieć? GG to najgorszy sposób "podrywu" Dziewczyna nie powinna uganiac się za chłopakiem - na odwrót. Dobra, teraz rada - Bierzesz takie urządzenie jak słuchawka (Od telefonu, a jak), wystukujesz jego numer, witasz się, pytasz czy nie przeszedłby sie gdzieś-tam z tobą. Idziesz, lub nie, jeśli się nie zgodzi - Po co jakieś podchody?[/center] |
Cytat: |
Z tego co wywnioskowałam z twojego postu jesteś w tym chłopaku zakochana po uszy nie znając go. |
Nikita napisał/a: |
Dla was facetów jest wszystko łatwe i mało skomplikowane, a dziewczyny patrzą na to inaczej.. |
Gdulcia napisał/a: |
Mam podobną sytuację, co ty, julien, ale nie biorę tego tak strasznie poważnie. Jeśli cos nas połączy- to fajnie, a jak nie połaczy- to nic, mam jeszcze jednego fajnego kolesia do zdobycia ![]() P.S. Shaunri, a ponoć kobiety szybciej dojrzewają emocjonalnie ![]() |
Shaunri napisał/a: |
Gdulcia - Bo nie rzucają żartami o seksie? |
Cytat: |
BTW dziewczyny, opamiętajcie się - dziewczyna nie zdobywa faceta, jest na odwrót... |