Muzyka, Kultura, Media - Tatu- "Gomenasai" sami10 - Sro 17 Maj, 2006 12:27 Temat postu: Tatu- "Gomenasai"
BŁAGAM!! POMÓŻCIE!! Na początku czerwca w mojej szkole jest konkurs piosenki angielskiej i chciałam wziać w nim udział. Wybrałam piosenke Gomenasai zespołu TATU. Wymagana jest wersja instrumentalna danej piosenki. Czy wie ktoś gdzie moge to znaleźć? Szukałam na eMule ale nic nie znalazłam. Pliska! Pomóżcie!! Tremere - Sro 17 Maj, 2006 17:13 Temat postu:
adizur napisał/a:
tatu nie jest z angli ani ze stanów zjednoczonych !!
Ale śpiewaja po angielsku sami10 - Sro 17 Maj, 2006 19:51 Temat postu:
jeeejku... to jest "Konkurs piosenki angielskiej" a nie "Konkurs piosenki angielskiego artysty"
A moge dostać odpowiedzi do tematu? Keeveek - Czw 18 Maj, 2006 06:34 Temat postu:
tylko że refren jest po "japońsku" (powinno być Gomen nasai a nie gomenasai)
innej wersji NIE MA Słupek - Czw 18 Maj, 2006 17:50 Temat postu:
sami10 napisał/a:
jeeejku... to jest "Konkurs piosenki angielskiej" a nie "Konkurs piosenki angielskiego artysty"
A moge dostać odpowiedzi do tematu?
Właśnie, angielskiej, a nie anglojęzycznej. Oznacza to, że piosenka musiała by pochodzić własnie z tego jednego regionu Wysp Brytyjskich. Chyba, że regulamin mówi inaczej.
Ale jeśli nadal chcesz tę piosenkę, to ściągnij program Magic Karaoke Maker, który ładnie (powiedzmy)wytnie wokal z oryginalnej piosenki, albo ściągnij skądyś tabulaturkę do Guitar Pro, pełno ich na sieci.