Dzieci OnLine

Psychologia - dół

.infection. - Czw 20 Kwi, 2006 13:50
Temat postu: dół
hej,jestem teraz w 1 klasie gimnazjum w nowej szkole jakoś odechciewa mi się żyć nie mam na nic ochoty nic mi sie nie chce mam takiego doła... co moze być tego przyczyną? dorastanie? czy coś innego ? piszcie pls
Shaunri - Czw 20 Kwi, 2006 15:27
Temat postu:
Jak jesteś dziewczyną, to albo twoja psychika, albo dzisiejsza moda na doły (Wiem, mam idiotyczne zdanie). Wyrośniesz z tego, albo popełnisz samobójstwo - na to też jest moda.
Mroczny_jogurt - Pią 21 Kwi, 2006 06:12
Temat postu:
No Shaunri dobrze ujal w slowa to, co sama chcialam powiedziec- jakas moda na doly ;] 'oh ah eh nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie chce przytuuuuulic"
masakra;p
ps. wyrosniesz ;]
Keeveek - Pią 21 Kwi, 2006 15:22
Temat postu:
niestety użytkowników tego forum nie stać na etatową wróżkę, a powodów do doła może być mnóstwo, od pryszcza na twarzy czy dupci aż do śmierci w rodzinie.
.infection. - Pią 21 Kwi, 2006 16:05
Temat postu:
jestem chłopakiem mam kolegow nie mam problemow z innymi,tu nie chodzi o pryszcze czy to ze dostałem kosza... od pustej szmuli
stefcio - Pią 21 Kwi, 2006 17:22
Temat postu:
Witam!
Wielki filozof stefcio powraca na forum Very Happy
Chłopcze: ten dół ci przejdzie
Anonymous - Pią 21 Kwi, 2006 18:35
Temat postu:
"Depresja młodzieńcza"? biggrin (czytałam o tym w Dziewczynie biggrin). Każdy ma takie coś... Tylko teraz faktycznie jest na to moda i wszyscy się z tym obnoszą, a kiedyś każdy ukrywał.. Miałam... w szóstej, w pierwszej... a teraz? Nie wiem nawet Razz Chyba już mi to przeszło, całe szczęście.
.infection. - Pią 21 Kwi, 2006 20:56
Temat postu:
mam nadzieje bo caly czas chodze wqrw$#@# i wszystko mi przeszkadza
Tremere - Pią 21 Kwi, 2006 21:43
Temat postu:
.infection. napisał/a:
mam nadzieje bo caly czas chodze wqrw$#@# i wszystko mi przeszkadza

Ja bym takiego przyjaciela zajebała.. Nie dziwię się że masz doły.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group