Moda, Uroda, Wygląd - antyperspiranty asiak1313 - Nie 16 Kwi, 2006 23:49 Temat postu: antyperspiranty
po czym nie zostają ślady? po antyperspirancie "w sztyfcie" (takim białym), czy takim w kulce "wodnym"?
ja używam tego w sztyfcie no i mam problem, bo założę raz bluzkę, spocę się, niby wyschnie ale potem zostaje biały ślad. aha, czy jest coś takiego, że ogranicza pocenie się? weroskaaa - Pon 01 Maj, 2006 14:42 Temat postu:
ja uzywam w kulce... polecam Fa : )
pozdrawiam : ) Gdulcia - Czw 25 Maj, 2006 21:20 Temat postu:
Ja też mam Fa i cholera nic! Mi to żaden antyperspirant nie pomaga
Co prawda nie jedzie ode mnie, a wręcz ładnie pachnie, ale plamy z potu mam na pół bluzki A potem zosaje na bluzce taki żółtawy szlaczek
Ehhh... Ten okres dojrzewania... Kiedy się skończy to pocenie się od nic nierobienia? asiak1313 - Pią 26 Maj, 2006 00:59 Temat postu:
Gdulcia napisał/a:
Ehhh... Ten okres dojrzewania... Kiedy się skończy to pocenie się od nic nierobienia?
Nie wiem, czy to przez okres dojrzewania. Moja siostra ma 24 i od czasu kiedy była w moim wieku poci się tak bardzo jak ja. Ale to jest denerwujące, kiedy zdejmuję bluzkę i mam prawie do połowy mokrą plamę. A może z takim nadmiernym poceniem trzeba iść do jakiegoś lekarza- nadmiar hormonów czy co? Almycha - Wto 22 Maj, 2007 20:44 Temat postu:
a ja używam w spreju z avonu... w kulce zatykaja pory podpachami i to moze spowodowac raka