Dzieci OnLine

SEKS - CZy Wasi rodzice jeszcze.....?

Monula - Pią 14 Kwi, 2006 10:27
Temat postu: CZy Wasi rodzice jeszcze.....?
Hej jestem Monika i mam pytanie do Was.Czy Wasi rodzice uprawiają jeszcze sex ?Wiem że Wam tego nie mówią Cool ,może ktoś coś słyszał ?? Very Happy
Ja niedawno w nocy gdy sie zbudziłam słyszałam dziwne odgłosy,myslałam że są juz na emeryturze Laughing mają 37 i 38 lat .
A jak to jest u Was? Rozmawiacie o sprawach związanych z seksem z rodzicami ?
Mała - Pią 14 Kwi, 2006 11:11
Temat postu:
Nie wiem dlaczego "jeszcze".
Ha, nawet dziadkowie uprawiają seks. Zdarza się.
To nie jest zabawa dla dzieci, racej dla rodziców.
o.
pewnie zaraz mi ktoś wyskoczy, że sama jestem dzieckiem, otóż przecież wiem. CZy ja mówie że nie?
Uważam że do seksu trzeba dorosnąć. Poza tym z rodzicami to różnie. Moi nigdy nie rozmawiali ze mną. Oni poprostu wiedzieli, że wiem:P Kiedy próbwali rozmawiać okazało się że już dawno jestem uświadomiona.
nasty_girl - Pią 14 Kwi, 2006 16:44
Temat postu:
nie ma nic dziwnego, ze do menapauzy ludzie wspolzyja ze soba. 37 lat, to nie jest jescze czas, w ktorym sie przekwita.
Shaunri - Pią 14 Kwi, 2006 19:22
Temat postu:
Źle rozumiecie pojęcie seksu... Tu nie chodzi tylko o wsadzenie kuśki tam gdzie można - chodzi o bliskość dwóch ludzi. To że się podotykają, pogłaszczą, pobędą ze sobą (Tak, dziadeczki też) ma większe znaczenie niż sam akt.

Jeśli tego nie łapiecie, no to przepraszam... Ale nie ma o czym rozmawiać.
Keeveek - Pią 14 Kwi, 2006 20:43
Temat postu:
o matko, to dorośli uprawiają seks?! nie, to nie może być prawda! matko boska.. mój świat się wali..
Mroczny_jogurt - Pią 14 Kwi, 2006 21:08
Temat postu:
Nie wiem, nie wnikam w sumie (chociaz mam wrazenie ze tak ;p) a o seksie w sumie umiem gadac jakos bez szczegolnego problemu, wynioslam to w sumie od rodzicow, z4e sek to nie jest temat tabu ;]

ps. znowu robicie z seksu Bog wie co Wink seks to seks, ma byc fajnie i juz ;].. ja jak sie nie pokocham to sie zle czuje ;ppp
Shaunri - Pią 14 Kwi, 2006 22:00
Temat postu:
Mroczny Jogurt - "Człowiek tym sie różni od zwierzęcia że posiada uczucia wyższe"
joasia1990 - Pią 14 Kwi, 2006 22:17
Temat postu:
A co w tym dziwnego ze ludzie w tym wieku uprawiaja seks? Kobieta dopiero po 30 ma najwieksze potrzeby Wink
Mroczny_jogurt - Pią 14 Kwi, 2006 23:06
Temat postu:
Shau a porzadanie to nie uczucie? Porzadanie, namietnosc. nie sprowadzajcie wszystkiego do milosci.
Monula - Pią 14 Kwi, 2006 23:14
Temat postu:
A słyszeliście kiedyś odgłosy miłosne podczas igraszek rodziców? Razz
Ja kilka razy i musiałam zatykac uszy Twisted Evil Laughing
Mroczny_jogurt - Pią 14 Kwi, 2006 23:55
Temat postu:
Bawi Cie to widze bardzo.
Elun - Sob 15 Kwi, 2006 10:17
Temat postu:
nawet emeryci sie kochaja. Co w tym takiego smiesznego? Czy seks jest tylko dla mlodych?! Nie
Ma... - Sob 15 Kwi, 2006 12:09
Temat postu:
Naprawde bardzo istotne czy uprawiają czy nie Confused To normalne wiec dlaczego mieli by tego nie robić ...
Tremere - Sob 15 Kwi, 2006 22:48
Temat postu:
Monula napisał/a:
A słyszeliście kiedyś odgłosy miłosne podczas igraszek rodziców? Razz
Ja kilka razy i musiałam zatykac uszy Twisted Evil Laughing

i chyba przy okazji mózgownica ci się zatkała.
Paweł111 - Sob 06 Maj, 2006 21:19
Temat postu:
Moi maja 42 i 43 lata i nie raz slysze jak to robia
Kubek - Nie 07 Maj, 2006 10:25
Temat postu:
No moi nie , ale nie przez wiek w jakim są Wink
konan - Nie 07 Maj, 2006 20:05
Temat postu:
Moj kumpel w moim wieku rok temu(mielismy po 14 lat) stal pod klatka i pado takie cos:
chyba bede mial braciszka, bo chopie jakie tam odglosy w nocy slyszalem Laughing Laughing
a moi starsi to nie wiem czy to jeszcze robia biggrin
Monula - Pon 08 Maj, 2006 18:59
Temat postu:
konan napisał/a:
Moj kumpel w moim wieku rok temu(mielismy po 14 lat) stal pod klatka i pado takie cos:
chyba bede mial braciszka, bo chopie jakie tam odglosy w nocy slyszalem Laughing Laughing
a moi starsi to nie wiem czy to jeszcze robia biggrin

A mówił co było dokłądnie słychac? U mnie tez było głosno,i bałam sie ze bede miałą rodzenstwo Wink Ale chyba sie zabezpieczali bo do tej pory nic Razz :
Keeveek - Sro 10 Maj, 2006 08:29
Temat postu:
booooziu.. czytasz to wszystko i nie grzmisz..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group