Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Kim jestem?

Anonymous - Nie 13 Lip, 2003 19:45
Temat postu: Kim jestem?
Niedawno zauważyłam że zaczłęy podobać mi się moje niektóre koleżanki. Często śnie po nocach że się z nimi całuje. I najgorsze jest to że zauważyłam że srio mam na to ochote....całowałam się z języczkiem z moją przyjaciółką.było mi dobrze...czy to oznacza że jestem lezbijką?
zrobiłyśmy to bo chciąłyśmy sprawdzic jak to jest lizac się z dziewczyą....prosze odpiszcie szybko
Anonymous - Nie 13 Lip, 2003 19:48
Temat postu:
A zapomniałam jeszce dodać ze nie moge tego zrozumiec bo mialam w zyciu kilku chlopakow i obecnie tez mi sie jeden podoba... Sad
Marcinek - Nie 13 Lip, 2003 20:57
Temat postu:
Przypuszczam, że to tylko chwilowe i jeszcze Ci przejdzie...
panienka_wierzba - Nie 13 Lip, 2003 21:35
Temat postu:
nie znaczy to że jesteś lesbijką, minie jeszcze dużo czasu zanim zorientujesz się czy jesteś homo czy hetero, a to pewnie tylko chwilowa fascynajca płćią tą samą
SONIa - Pon 14 Lip, 2003 13:06
Temat postu:
ja tez "lizalam" sie z dziewczyna... i bardzo tego zaluje bo teraz duzo osob ma ze mnie wielka zwale..., chociaz bylam kompletnie pijana bo nie wiedzialam co robie i tego nie pamietalam na drugi dzien... moja kumpela tez pila ale nie tyle co ja i wszyscy mowia ze ona udawala pijana bo chciala zobaczyc jak to jest! nie wiem co mam tewraz zrobic... bo jak dowie sie o tym moj chlopak:(???
Ulka - Pon 14 Lip, 2003 14:00
Temat postu:
Lesbijką to raczej niejesteś, ale mówiąc szczeże niewyobrażam sobie, zebym lizała się z moją koleżanką lub psiapsiółą....
Gościówa - Czw 17 Lip, 2003 13:45
Temat postu: lezbijki
Jeśli już to jesteś bisexualistką ( czyli osobą która potrafi odczuwać coś do obu płci) ale w to też trochę wąpie...w twoim wieku to wile osób odczuwa takie pociągi do płci tej samej Smile nie martw się. MArtwić doppiero możesz zacząc się gdy będziesz miała około 20 lat a te zafascynowania tą samą płcią nie znikną. Pozdrawiam!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group