Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - blog 27

cornelia - Wto 04 Kwi, 2006 14:46
Temat postu: blog 27
Hej!!!Kto z was lubi Blog 27 albo Tokio Hotel????NAPISZCIE PROSZE
joasia1990 - Wto 04 Kwi, 2006 16:25
Temat postu:
dobre dla przedszkolakow. beznadziejna komercja
Anonymous - Wto 04 Kwi, 2006 17:32
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
komercja

nie.
im to sprawia przyjemnosc.
joasia1990 - Wto 04 Kwi, 2006 17:45
Temat postu:
Ant0n napisał/a:

nie.

jaka?! Shocked
cornelia - Wto 04 Kwi, 2006 17:56
Temat postu:
a o kim mowicie ze to beznadzieja? Tokio Hotel czy Blog 27?
joasia1990 - Wto 04 Kwi, 2006 18:00
Temat postu:
cornelia napisał/a:
a o kim mowicie ze to beznadzieja? Tokio Hotel czy Blog 27?

ludzie! jedno i drugie to oblecha! fuj!
Anonymous - Wto 04 Kwi, 2006 18:42
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Ant0n napisał/a:

nie.

jaka?! 8O

Nic Ci do tego, jaka sprawia przyjemnosc 13letnim dziewczynom granie takiej muzyki
moim zdaniem to normalne zjawisko
bardziej bawi mnie th, bo oni sa juz prawie dorosli a nie widza, lub udaja, ze nie widza, ze robia straszne gowno
kasia0001 - Wto 04 Kwi, 2006 21:27
Temat postu:
a ja nie lubie ani tych ani tychh.. jak mozna sluchac tego =/
Elun - Pią 07 Kwi, 2006 09:21
Temat postu:
podobno dziewczyny z blog 27 kreca z chlopakami z th.... Ludzie, ale sie dobrali xD
Przynajmniej w sam raz do siebie pasuja hehehe
Słupek - Pią 07 Kwi, 2006 16:34
Temat postu:
Z tego co się orientuję nie kręcą (chyba Razz), ale grają przed TH na koncertach w Niemczech jako support. Widać fani (a raczej fanki) tych grup mają bardzo podobny gust (bezguście?).

Nie ma się czym fascynować, bo obie te grupki padną równie szybko, a miłosnicy przerzucą się na coś innego wypromowanego przez Bravo i jemu podobne media.
Tremere - Pią 07 Kwi, 2006 17:02
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Z tego co się orientuję nie kręcą (chyba Razz), ale grają przed TH na koncertach w Niemczech jako support. Widać fani (a raczej fanki) tych grup mają bardzo podobny gust (bezguście?).

Tylko w Polsce :>
Żebyś zobaczył jak pięknie Niemki wygwizdują Blog27 *_*
Anonymous - Pią 07 Kwi, 2006 18:59
Temat postu:
jednak ich klipy z powodzeniam szarzuja po niemieckiej vivie (tak slyszalem, nie uzywam telewizora)
Słupek - Pią 07 Kwi, 2006 19:42
Temat postu:
Tremere napisał/a:

Może tam plotka o tych rzekomych romansach ejst jeszcze powszechniejsza? Bo my wiemy, ze one grają dzięki bogatym tatusiom, a fanki może dorabiają jakieś bardziej odjechano-romansowe teorie.
Ant0n napisał/a:
jednak ich klipy z powodzeniam szarzuja po niemieckiej vivie (tak slyszalem, nie uzywam telewizora)

W Przekroju niedawno czytałem, ze są właśnie dosyć ciepło przyjmowane u naszych zachodnich sąsiadów, wbrew temu co mówi Tremere.
Tremere - Pią 07 Kwi, 2006 21:53
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Tremere napisał/a:

Może tam plotka o tych rzekomych romansach ejst jeszcze powszechniejsza? Bo my wiemy, ze one grają dzięki bogatym tatusiom, a fanki może dorabiają jakieś bardziej odjechano-romansowe teorie.
Ant0n napisał/a:

W Przekroju niedawno czytałem, ze są właśnie dosyć ciepło przyjmowane u naszych zachodnich sąsiadów, wbrew temu co mówi Tremere.

Tak. Ale czy 10-latki oglądające Vivę jeżdżą na koncerty?
Poczuj się przez chwilę nastoletnią Niemką, fanką TH. I przyjeżdżając na koncert swoich ulubieńców, grają ci przed nimi jakieś polskie gwiazdeczki wyglądające lepiej od ciebie, o których chodzą niezłe plotki. Teoretycznie - konkurencja ;]
Słupek - Pią 07 Kwi, 2006 22:33
Temat postu:
Tremere napisał/a:

Poczuj się przez chwilę nastoletnią Niemką, fanką TH.

Wybacz, już dawno uświadomiłem sobie, że tok myślenia czegokolwiek co nie ma członka mnie przewyższa biggrin

Tak mi przyszło na myśl, że jak popularność TH i B27 zacznie spadać, to zapewne puszczą do prasy materiały typu "Bill i jego dziewczyna z Blog27", a te koncerty to pod taki chwyt pierwsze zagranie.W końcu oni żyją, póki o nich badziewne gazetki piszą.

EDIT Polskie fanki TH też mnie rozbrajają, szukałem jakichś opinii fanek TH o B27 i przez przypadek mam taki smaczek
Cytat:
Mam z jednego bloga adresy email, nr komórek i gg Tom'a i Bill'a

JUż ja widzę, jak siedzą na tym polskojęzycznym GG biggrin Mam prośbę, jakbyście mogli, to podawajcie tym maniaczkom, ze Bill ma gg 3358971, śmieśnie będzie Razz
Anonymous - Sob 08 Kwi, 2006 19:44
Temat postu:
Nei lubię Smile Ale różne są gusta, a TH i B27 mają wiele... fanek Smile Nie znam ani jednego chłopaka, który lubiłby któryś z tych zespołów.
Tremere - Nie 09 Kwi, 2006 08:14
Temat postu:
Słupek napisał/a:

Cytat:
Mam z jednego bloga adresy email, nr komórek i gg Tom'a i Bill'a

JUż ja widzę, jak siedzą na tym polskojęzycznym GG biggrin Mam prośbę, jakbyście mogli, to podawajcie tym maniaczkom, ze Bill ma gg 3358971, śmieśnie będzie Razz

Fanki-desperatki zrobią WSZYSTKO.
A właśnie, tak się zastanawiam... dlaczego oni są AŻ tak naiwni, że w to wierzą Neutral

Ps. ryyysiU! Love
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 09:29
Temat postu:
A ja wam powiem, że ich basista i perkusista mi się podobają. Fajne, normalne chłopaki. A nie przekombinowane metroseksy, jak Bill i Tom. Bill byłby bardzo ładną dziewczynką Smile Tom gorzej, ale też by sie wyrobił.
opętana - Nie 09 Kwi, 2006 12:34
Temat postu:
Każdy, kto gra w tokio hotel nie jest normalny ;P
sami10 - Nie 09 Kwi, 2006 16:48
Temat postu:
ja z moja kumpelą drzemy się na korytarzu w szkole BBBBBBBBBBIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLUUUUUUUŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚ!!!!!!!!!!!!!!!

Razz tak dla jaj
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 17:06
Temat postu:
Jo, my też śpiewamy: sraaaaaj, do upadłego, sraaaaaj, do kibla mego, sraaaaaj mój ty kolego, sraj nawet gdy nie będziesz chciał Razz Opętana: być może... Ale powiedz, kto ci się bardziej podoba z wyglądu? biggrin No pewnie, że basista i perkusita, a nie tamte bliźniczki biggrin Tzn. bliźniaki, ekhm. No i oni ponoć mają po piędziesiąt kilo... Matko, ja mam więcej Confused A basista? Coś ponad 80, no i to jest facet biggrin A nie tamte chuchra biggrin
Elun - Nie 09 Kwi, 2006 17:42
Temat postu:
bill niedlugo bedzie jak dziewczynka wygladal... Antyfani nawet szerza pogloski, ze jest gejem hehe
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 17:47
Temat postu:
jak to niedługo? Przecież on zawsze wyglądał, jak dziewczynka. Koleżanka pokazuje mi ich plakat pierwszy raz... Myślę sobie: o, jakie włosy ma ta laska japońska... A ta druga dready... A ona na to: patrz! Super, nie? To jest Bill, a to Tom i oni są super! A ja... jak to? Przecież to laski :p... A potem mi zaczęła opowiadać, jak Toma wkurza, gdy Bill długo się maluje i zajmuje łazienkę... Rolling Eyes Confused
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 18:06
Temat postu:
nie lapie jak mozna pomyslec ze to dziewczyna
btw jeszcze pol roku temu wazylem 56 kg przy 180 wzrostu a oni chyba gigantami nie sa, wiec 50tka jest ok = ]
Elun - Nie 09 Kwi, 2006 18:11
Temat postu:
ja mam 56 kg, 173 wzorstu i 11kg niedowagi... przynajmniej tak twierdzi pielegniarka. Zakladajac, ze bill jest wyzszy ode mnie, i mniej wazy to musi byc bardzo szczuplutki. Ale anorektykiem to jeszcze nie jest, wiec na razie jest ok.
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 18:11
Temat postu:
Nie jest ok, to ty byłeś za chudy Wink
Shaunri - Nie 09 Kwi, 2006 18:17
Temat postu:
"jak to niedługo?"
Raczej jak to pogłoski?
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 18:18
Temat postu:
Elun, pielegniarka jest nienormalna, niedouczona albo glupia.
Elun - Nie 09 Kwi, 2006 18:20
Temat postu:
mi sie wydaje, ze te trzy rzeczy na raz
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 18:30
Temat postu:
Ehh, u nas też kiedyś taka była... Chłopak miał rękę spuchnętą, z daleko było widać, że czerwona i duza i przyszedł do niej opatrzeć... A ona mu bandażuje drugą... "Ale proszę pani, ja tą mam spuchniętą..." "Nie, ty tą masz złą.". Boże Boże Boże Confused
Shaunri - Nie 09 Kwi, 2006 18:50
Temat postu:
Nena - Bo przecież mu kawałka spuchniętej ręki nie utnie żeby wyrównać, to chociaż pogrubiła tamtą ; )
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 20:53
Temat postu:
coz,ja moge powiedziec ze widzialam gdzies filmik na youtube-foty toma,jakas smutna pioseneczka,ich liebe dich,czarno-bialo,komentarze 'I LOVE TOM','TOM IS SEXY' etc..niedobrze sie robi :/
antyfanow jest jednak więcej- np www.debilish.be ;P kazdy chyba zna
zalosne są tez dziewczynki ktorymi glowami zawladnęło TH ico w ich głowach jest nie wie nikt ;P.piszą chore opowiadania typu 'moja noc z billem' az sie niedobrze robi.
Słupek - Nie 09 Kwi, 2006 23:12
Temat postu:
Ja tylko jeszcze dodam, że z tego co się orientuję, TH jest niezbyt popularne u mnie w szkole. Za to B27 sobie czasem różne wariatki zapuszczają na korytarzu i "tańczą".

A, i dołączam się do grona niewiedzących co jest takiego pięknego w Billu i Tomie. Sam do przystojnych nie należę, ale tak jak oni to bym jednak nie chciał wyglądać biggrin
Anonymous - Nie 09 Kwi, 2006 23:26
Temat postu:
Hm... Może to ta moda na yaoi i girlish boys... w realu Razz Szczerze, to już w mandze mi się to nie podobało Razz
Słupek - Nie 09 Kwi, 2006 23:56
Temat postu:
Cóż, ja tam do Kamui z X-Clamp nic nie miałem, ale chłopak aż tak gejowski jak oni nie był. Według mnie panny raczej powinny lecieć na kolesi bardziej męskich (Razz) przypominających bohaterów Love Hina czy Chobits Razz Chociaż może lepiej nie, bo by się jeszcze do mnie jakaś plastikowa lala przyczepiła.

Wiecie, czuję że gdybym w końcu kupił gitarę i przefarbował sobie włosy na niebiesko albo fiolet, to mógłbym zrobić światową karierę. Więcej do tego nie trzeba Neutral Naprawdę, fascynujące jest to, jak mass media potrafią wtłaczać ludziom wzorce i wmawiać, ze mają gust taki a nie inny.
Elun - Pon 10 Kwi, 2006 13:56
Temat postu:

omg, pozwolce ze wkleje ta animacje ze strony ktora podala gabra. Jak to zobaczylam, to myslalam ze padne Very Happy
prawie jak super zespol....
cornelia - Czw 27 Kwi, 2006 21:06
Temat postu:
TH jeszcze moze byc ale b.27 to totalny shit nie dosc ze nie maja ZADNYCH wlasnych piosenek to jesce sie ubieraja jak wiesniary i wybily sie tylko dziekii kontaktom

[ Dodano: Sob 13 Maj, 2006 ]
Ja wlasciwie nawet lubie TH a blog 27 nienawidze bo one ciągle ściągają piosenki i mówią że to ich (np.Hey Boy albo Who I Am) i dlatego ze nie mają talentu i nagraly singla wlasciwie tylko dzieki kontaktom...
Kamil - Sob 24 Cze, 2006 16:16
Temat postu: WolęTH.
ja tam naj bardziej wolę TH-Tokio Hotel i troch lubię piosenkę Hey Boy-Blog 27. Twisted Evil
Keeveek - Nie 25 Cze, 2006 06:35
Temat postu:
słaby ten gif i w ogóle nie rozumiem przekazu. Trochę to debilish..
kasia0001 - Nie 25 Cze, 2006 21:24
Temat postu:
dla mnie b27 i TH to jakieś dziwne zespolu ;/ heh
Kamil - Pon 26 Cze, 2006 11:08
Temat postu:
Ale kto Question Ja czy Keeveek Question
Tana14 - Pią 30 Cze, 2006 22:32
Temat postu:
Nie czytałam postów poprzednich ale to moje zdanie:

TH mają dobre kawałki które szybko wpadaja w ucho, a gdy słysze B27 odrazu sobie myśle"Wyłączyć to dziadostwo". Poprostu nie lubie tych lol'ów(B27). Very Happy
Inversja - Sob 01 Lip, 2006 06:59
Temat postu:
Wplyw muzyki na nasze zycie.

BLOG 27:
Wchodzimy do sklepu, poprawiamy sobie nasze wysoko sznurowane, rozsznurowane buty, podciągamy biało-czarne pończochy, szminkujemy usta na czarno.Podchodzimy do stoiska z bułkami nucąc na cały głos hejboj lub widałcia, bierzemy bułkę malując ją szminką na czarno, biegniemy po nową szminkę (czarną) od razu poprawiamy sobie nasze wysoko sznurowane, rozsznurowane buty, podciągamy biało-czarne pończochy, szminkujemy usta na czarno. Podchodzimy do kasjerki, która ma na sobie służbową biało-niebieską kamizelę i bardzo czerwoną, pobłyskującą cekinami szminkę na ustach. Mówimy do niej (wym. większe l o l mniejsze). Płacimy za bułkę groszówkami umazanymi na czarno, których kasjerka nie przyjmuje. Rozpłakujemy się i łzy zmywają nam szminkę i cały makijaż. Ze wstydem opuszczamy sklep i bułkę. Poprawiamy sobie nasze wysoko sznurowane, rozsznurowane buty, podciągamy biało-czarne pończochy, szminkujemy usta na czarno i podśpiewując ulalala wracamy do domu.

nie wiem skąd to wytrzasnęłaś, ale to Ci się UDAŁO Mr. Green
Apokalipsa - Wto 11 Lip, 2006 10:40
Temat postu:
Wolę Tokio Hotel..Grają czystszą muzykę nie Uh la la la i jakieś przeróbki...mają własną muze i własne teksty...bo to jest to..

So esom........So del laz kaunt
monia43 - Nie 30 Lip, 2006 22:52
Temat postu:
Wolę Tokio Hotel. Ta Tola z B27 ma identyczny styl jak Bill.
monia7711 - Nie 30 Lip, 2006 22:59
Temat postu:
a ja B27 to są jakieś d **** z pod latarni normalnie nie lubie ich łeeee ochyda
Monik - Pon 31 Lip, 2006 12:39
Temat postu:
Ja osobiście nie lubię ani tego, ani tego zespołu :/ Zresztą nawet trudno nazwać to zespołem. To są raczej patałachy wylansowane przez Bravo. Boże, jest nawet Bravo Tokio Hotel. Chyba ktoś musiałby mnie zmusić, żebym to kupiła Very Happy
rotorvator - Wto 01 Sie, 2006 13:57
Temat postu:
wszyscy mówią, że mają ich w dupie, a ja tutaj widzę ogromną bulwersację tymże zespołem. Cool malutki paradoksik...
Słupek - Wto 01 Sie, 2006 20:03
Temat postu:
monia43 napisał/a:
Wolę Tokio Hotel. Ta Tola z B27 ma identyczny styl jak Bill.

Gdyby jeszcze byli tej samej płci (podobno nie są), to by ten fakt nie był aż taki dziwny Mr. Green

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group