Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - okres

nati_91 - Sob 11 Mar, 2006 19:56
Temat postu: okres
mam 15 lat(niecałe) no i od 2 miesięcy nie mam okresu!! Neutral a już miesiączkuje z rodzicami to tak jakos glupio o tym gadac jak moge to sprawdzić czy nie jestem w ciązy ale nie testem bo jak mama sie dowie!! Pmozcie mi please..

P.S. z chlopakiem przezylismy juz ten ''pierwszy raz''wiecie o co chodzi
Szczypiorex - Sob 11 Mar, 2006 20:38
Temat postu:
Wygląda na to, że wpadłaś. Z tego co wiem to jedyny sposób na to aby zobaczyć czy dziewczyna jest w ciąży to test ciążowy(jak rodzice maja się dowiedzieć o teście ciążowym to ja nie wiem? Razz ). Mogę się mylić najlepiej wybierz się do ginekologa, chyba nie musisz być z rodzicami, więc na razie możesz być spokojna, lecz jak coś będzie nie tak nie uciekniesz przed rozmową z nimi.
A teraz na poprawę humoru, brak miesiączki może być też spowodowany nadmiernym wysiłkiem lub złym odżywianiem.

Najlepiej jednak niech ktoś inny się wypowie bo ja do ginekologa nie chodzę a nie mam w planach operacji zmiany płci

Po cholerę tak wam sie z tym spieszy? Razz
Fajnie jest być matką w gimnazjum prawda? Razz
Shaunri - Sob 11 Mar, 2006 20:53
Temat postu:
Dobra, nie mówmy o jej wieku i bzykaniu z partnerem...

Wróćmy do tematu:

Pytanie brzmi - Zabezpieczaliście się?

Tak czy kwak kup jakiś test ciążowy, zrób go i zobacz... Jeśli jesteś - drzewo w lesie czeka - jeśli nie, to idź do ginekologa, brak miesiączki może być spowodowany wieloma czynnikami.

PS: Jednak najważniejsze pytanie, to czy mieliście jakieś zabezpieczenie?
nati_91 - Sob 11 Mar, 2006 21:04
Temat postu:
no właśnie nie zabezpieczyliśmy sie bo on nie chciał on jest starszy ma 16 lat mówil ze jeden raz to nic nie będzie . spróbuje namówic moją starszą kumpele ma 18 lat to zrobie test a co do testu to czerwona kreska jak jestem w ciąży?
Spyder - Sob 11 Mar, 2006 21:14
Temat postu:
lol, nie rozumiem tych łatwowiernych dziewczyn...... heh jeden raz - to nic nie będzie. Masz pecha dziewczyno.
The_Great_Vlad - Sob 11 Mar, 2006 21:37
Temat postu:
Ty jestes latwowierna, a on glupi i nieodpowiedzialny.
Amen
Shaunri - Nie 12 Mar, 2006 09:47
Temat postu:
Hehehe, Keeveek może miec rację ; )W końcu bez prezerwatywy to milej ; )

A co do Ciebie dziewczyno, to cóż... Na 90% jesteś w ciąży - Ale jest ważniejsza sprawa... Pomyśl, przypomnij sobie... Czy kiedyś, coś Ci nie wygryzło części mógzu odpowiadającej za myślenie?
nati_91 - Nie 12 Mar, 2006 13:16
Temat postu:
ha ha ha bardzo smieszne myslalam ze mi pomozecie bo chyba do tego jest to forum ale widze ze sie mylilam na ttym forum jak ktos ma problem i to powazny to kazdy sie z niego nasmiewa!
nasty_girl - Nie 12 Mar, 2006 15:58
Temat postu:
okres sie moze z roznych powodow spozniac, wiec nie jest to powod zeby sie tak martwic. ale skoro boisz se ze mozesz byc w ciazy to zrob test, idz do ginekologa. mama za toba do niego nie pojdzie. test tez mozesz spokojnie zrobic zeby nie widziala. lepsze to niz sie martwic.
Keeveek - Nie 12 Mar, 2006 16:03
Temat postu:
jak się okaże że jest w ciąży lekarz będzie miał obowiązek powiadomić o tym jej rodziców..
nasty_girl - Nie 12 Mar, 2006 16:21
Temat postu:
nie ma obowiazku, jezeli, tylko nie pamietam czy od 15 czy 16 lat moze przepisac tabletki wczesnoporonne to wtedy mzoe je przepisac a o ciazy nie mowic. no i wydaje mi sie ze jak ma 15 to tez juz nie musi mowic, ale tego nie jestem pewna.
Shaunri - Nie 12 Mar, 2006 21:11
Temat postu:
Moralizator Shaunri przystępuje do akcji...

Dziewczyno... Spójrz na to z moich oczu - Przeglądasz sobie forum, nagle wpadasz do wątku o nazwie "okres" - I widzisz, że dziewczyna ewidentnie gziła się bez zabezpieczenia (Czyli jest głupsza niż mój but u lewej nogi - Bez obrazy), do tego myśli, że testu ciążowego nie da się zrobić tak żeby rodzice nie widzieli, oraz nie da się pójść do ginekologa tak żeby rodzice nie widzieli (Nie znam rzeczy mnie inteligentnej od buta...). Generalnie dziewczyna do rozsądnych nie należy - To widać na pierwszy rzut oka...

... tyle na forum, bo co mogę Ci tutaj więcej powiedzieć? Zresztą... Nie chce mi się - tutaj to mogę Cię jedynie wyśmiać. Jeśli uważasz że naprawdę masz problem, to masz tu mój numer gg: 6209731 - Mogę pomóc, czemu nie...
nati_91 - Pon 13 Mar, 2006 12:50
Temat postu:
nie nie chce twojej pomocy!!! Evil or Very Mad jeśli chcesz mnie obrazac to lepiej nic nie pisz!!!!!!!!!!! i nie skorzystam z twojego numeru gg!
nasty_girl - Pon 13 Mar, 2006 12:55
Temat postu:
<lol> tyle powiem.
nati_91 - Pon 13 Mar, 2006 13:14
Temat postu:
nasty_girl tobie dalam punkt'pomogla'' bo ty mi chociaz pomagasz

a co do ciaży do dzisiaj wymiotowalam Crying or Very sad i narazie moich rodzicow nie ma w domu bo oni polecieli do stanów do pracy jestem pod opieka mojej ''cioci'' test zrobie póżniej jak moja kumpela do mnie przyjdzie
P.S. moja ''ciocia'' praccuje do 22.00 Very Happy
nasty_girl - Pon 13 Mar, 2006 13:16
Temat postu:
no widzisz, zreszta nawet bedac w domu, to raczej spokojnie mozesz zrobic test. do toalety ci przeciez nie wparuja.. jak sie podejmuje taka decyzje, to trzeba umiec poniesc jej konsekwencje.
malti - Pon 13 Mar, 2006 14:55
Temat postu:
To raczej nie byla zadna decyzja tylko emocje i hormony :[

Zreszta uwazam, ze sprawa jest na tyle powazna, ze nierozumiem po co tutaj piszesz i czego oczekujesz ?

mamy ci powiedziec, ze- "nie nie jestes w ciazy, nic sie nie stalo, mozesz bawic sie dalej" ?
Shaunri - Pon 13 Mar, 2006 15:58
Temat postu:
Taa, spodziewałem się takiej reakcji - ale powiedzieć trzeba było...

... nadal jednak utrzymuję, że tłumaczenie się hormonami to unikanie konsekwencji - to po prostu głupota - i tego się będę trzymać.

Nie usłyszysz że nie jesteś w ciąży, bo musisz zrobić test

Tak to jest jak się dzieci do seksu biorą...
nati_91 - Pon 13 Mar, 2006 18:13
Temat postu:
bylam u ginekologa i zrobilam test jestem w ci,ąży ja sie chyba rzuce z mostu Sad to niecaly drugi miesiąc
Spyder - Pon 13 Mar, 2006 20:35
Temat postu:
Mądry Polak po szkodzie...
askawtn - Pon 13 Mar, 2006 20:40
Temat postu:
Polskie szeregi zasili kolejna brzuchata piętnastolatka...... Naprawdę Ci współczuję, ale jesteś sama sobie winna...A co z ojcem?
Shaunri - Pon 13 Mar, 2006 21:57
Temat postu:
... tośmy się ponabijali... Teraz pomyślmy co dziewczyna może zrobić...

Dziecko ma ojca?
Keeveek - Wto 14 Mar, 2006 07:02
Temat postu:
Becikowe dostanie.
nasty_girl - Wto 14 Mar, 2006 10:21
Temat postu:
a ja w sumie nie jestem pewna czy do konca w to wierzyc.
Keeveek - Wto 14 Mar, 2006 14:57
Temat postu:
nasty_girl młodziez jest już tak zidociała że wszystko jest mozliwe Smile nawet istnienie takiej idiotki, która uprawia seks, a potem się pyta na forum czy jest w ciąży Smile
Shaunri - Wto 14 Mar, 2006 15:11
Temat postu:
nasty - A to nie masz żadnej znajomej która miała już swój pierwszy raz? Toż to nic nowego... A że o zabezpieczeniu zapomnieli to pikuś...
nasty_girl - Wto 14 Mar, 2006 16:19
Temat postu:
mam. szczerze, trudniej bylo by mi znalesc dziwice, niz niedziewice. ale ogolnie, jakos wyglada jak by tu siedziala sobie jaja robila. owszem, glupota zdarza sie nie rzadko, ale jakos cos mi nie podoba sie w tym.
malti - Wto 14 Mar, 2006 17:54
Temat postu:
mi też jakoś cieżko było uwierzyć , dziewczyna po 2 miesiacach bez okresu wchodzi sobie na forum aby zapytac czy niejest w ciąży
The_Great_Vlad - Wto 14 Mar, 2006 18:34
Temat postu:
Po 2 miesiacach? Jestem pod wrazeniem...glupoty
nasty_girl - Sro 15 Mar, 2006 14:41
Temat postu:
tak najlepiej. przyklad na gowniarskie zachowanie, nie pomozecie mi to juz jestescie zli, nie dobrzy, i najlepiej powyklinac, chodz tak naprawde nie masz do tego podstaw. zreszta dobra, nie denerwujmy cie, dziecku zaszkodzi...

lol
Shaunri - Sro 15 Mar, 2006 14:45
Temat postu:
"z tąd" - to że dziecku to do tego ograniczonemu... Boże, kto Cię chciał dziewczyno? Ja bym z tobą do łóżka nie poszedł.. Ludzie, gdzie tacy faceci się znajdują O_o
babiette - Czw 16 Mar, 2006 11:06
Temat postu:
a długo już miesiączkujesz? bo jeśli nie to jest to zupełnie normalne. Jeśli miesiączkujesz już dość długo to rzeczywiście powinnaś pójść do ginekologa.
nasty_girl - Czw 16 Mar, 2006 20:32
Temat postu:
babiette ona juz napisala ze jest w ciazy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group