Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - krostka (?) :O

Mała - Nie 26 Lut, 2006 10:00
Temat postu: krostka (?) :O
jak to od golenia pierwszedgo-> zazwyczaj robia sie wtedy krostki. pamietam ze ogolilam sie jaki huhu to bylo pewnie z 2 miesiace temu? jak nie lepiej.. i zrobila mi sie taka duza krostka, to ja jak glupia ja wycisnelam i rosla rosla.. potem nagle wszystko znikło ale został lekki ślad i taka "gulka". no i ostatnio chyba ja jakos znow podraznilam, i znow jak glupia myslalam ze da sie wycisnac, cos tam wycisnelam, i znow zaczela rosnac, ok. ok, mowie dam spokoj, bede ja ignorowac, i wszystko bylo pieknie do dzisiaj gdy rano wstalam. juz byla prawie plasciutka taka ranka, a tu sie budze rano patrze bombel wielki twardy taki że huhu.. ej halo, pomocy, co to jest? bac sie czy nie bac? czekac az podejdzie ropa i wyciskac? a jak niepodejdzie? auu
Ma... - Nie 26 Lut, 2006 10:34
Temat postu:
wydaje mi sie ze powinnaś odwiedzić lekarza...Wtedy on oceni czy to coś groźnego czy zupełnie nie Very Happy Jeśli będziesz to wyciskać to może to pogorszyć sytuacje...
Mała - Nie 26 Lut, 2006 10:37
Temat postu:
lekarza moge najszybciej odiwedzic w srode. teraz czekam az podejdzie ropa..
Anonymous - Nie 26 Lut, 2006 12:22
Temat postu:
jezeli nie zamierzasz tego w najblizszym czasie nikomu pokazywac to moze po prostu zostaw? prawda jest taka, ze wszystkie wypryski skorne najlepiej sie goja (chociaz nie najszybciej) kiedy da im sie swiety spokoj..
giraffka - Nie 26 Lut, 2006 17:02
Temat postu:
Wiesz co, mysle ze nie ma z czym isc do lekarza ;] tylko zostawic wypryska w spokoju, to na pewno szybko pojdzue w cholere:P
Mała - Nie 26 Lut, 2006 21:27
Temat postu:
wiesz, to jet welkie, taki jeden centymetr kwadratowy w gore. wypukle, twarde, jakby ropa gleboko gdzies tam siedziala, taka twarda, nabita, abu:( i boli jak cholera~!! nawet spodni nosic nie moge!
Ma... - Pon 27 Lut, 2006 00:17
Temat postu:
No właśnie dlatego uważam że jednak jest z czym isć do lekarza...
Najwyzej rozwieje twoje obawy...
Anonymous - Pon 27 Lut, 2006 07:54
Temat postu:
haha probuje sobie wyobrazic taka wizyte ; o
Tremere - Pon 27 Lut, 2006 08:53
Temat postu:
Jak sie nieumiejetnie goli, to sie nie dziwie ze takie syfy sie robia Shocked
Mała - Pon 27 Lut, 2006 08:53
Temat postu:
posmarowalam jakim kremem sciagajacym i cus tam i zeszlo o polowe, widac ze rooa pwoli podchodzi, poradze sobie, jak bedzie sie paprac to pojde.
malti - Pon 27 Lut, 2006 12:20
Temat postu:
Mała ja myśle, że to poprostu infekcja , lub miejscowe zakażenie jeśli pojawiła się ropa

Do lekarza oczywiscie idz bo może Cie uspokoić i zaleci jakis srodek antybakteryjny i witamine B , pamietam bo Ja miałam podobny problem po ugryzieniu komara zaczełam drapać bombel i oczywiscie zaczeło się paskudzić

Od tamtego czasu poprostu nie wyciskam, nie drapie ani nic nie robie z krostami ktorych nie widać, nawet na twarzy bo wtedy na delikatnej skorze moga zostac blizny

Pozdrawiam
Mała - Pon 27 Lut, 2006 14:29
Temat postu:
juz wszystko ok:) zebrala sie ropa, i wyszlo to wielkie gowno. Smile
babiette - Czw 16 Mar, 2006 11:20
Temat postu:
zaklej go plastrem żeby cie nie korciło i pozwól mu spokojnie zniknąć. A potem może pomyśl o zmianie sposobu golenia?
Mała - Czw 16 Mar, 2006 12:36
Temat postu:
juz wszystko powiedzmy ok:)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group