Dzieci OnLine

O Forum - Jakos dziwnie

Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 11:42
Temat postu: Jakos dziwnie
Dolaczylam niedawno do DO i osmiele sie stwierdzic ze lipne to forum jakos tu nie mrawo czyzby forum przezywalo jakis kryzys no coz i tak bywa Cool
opętana - Sob 18 Lut, 2006 12:51
Temat postu:
to co Ty tu jeszcze robisz?;]
Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 14:18
Temat postu:
Czekam na poprawe albo na zbanowanie Wink
Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 14:51
Temat postu:
przecinki znajduja sie w prawym dolnym rogu klawiatury.
Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 15:36
Temat postu:
Doprawdy............... Laughing
Tremere - Sob 18 Lut, 2006 18:44
Temat postu:
Ale jesteś głupia Laughing
Buahahaha, aż mi ciebie żal, svko Shocked
Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 19:23
Temat postu:
Jakos sie nie czuje urazona!ja przynajmniej nie publikuje postow w stylu chce uprawiac seks i podaje nr gg.Wyrazam tylko swoje odczucia ze troche tu jakos nie mrawo niewidze podstaw zeby na podstawie tego postu oceniac moja inteligencje
Tremere - Sob 18 Lut, 2006 20:51
Temat postu:
Mała Mi napisał/a:
Jakos sie nie czuje urazona!ja przynajmniej nie publikuje postow w stylu chce uprawiac seks i podaje nr gg.Wyrazam tylko swoje odczucia ze troche tu jakos nie mrawo niewidze podstaw zeby na podstawie tego postu oceniac moja inteligencje

Widzisz taki 'x' w prawym górnym rogu? Klik i po sprawie, nie będzie ci niemrawo.
Krzyżyk na drogę, malutka.
Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 22:20
Temat postu:
Mmmh......widze,że tu wszyscy na slowa krytki chorobliwie delikatni
Anonymous - Sob 18 Lut, 2006 23:09
Temat postu:
Tremere napisał/a:

dalej tak najezdzaj,dalej ;]
wcale to nie zrobi Ciebie mądrzejszej ;P
Napastnik - Sob 18 Lut, 2006 23:21
Temat postu:
Tremere napisał/a:

Przyganiał kocioł garnkowi ^^
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 01:56
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
przecinki znajduja sie w prawym dolnym rogu klawiatury.

Tremere - Nie 19 Lut, 2006 07:57
Temat postu:
A czy ja gdzieś pisałam, że jestem mądra? Nie. I wcale nie uważam się za mądrą.
Dlatego STFU, bo ja tutaj siedzę, mimo że nie podoba mi sie wiele rzeczy.

Ale jak wolicie moge zaczac pisac tak jak innni bo po co som przecinki i w ogule ortografia skoro jak jest sie nie inteligęntnym to morzna to olac macie moje slowo. Cool

ps. ja radzę zacząć odróżniać MĄDROŚĆ od INTELIGENCJI. - -'
Lacrima - Nie 19 Lut, 2006 08:46
Temat postu:
banda idiotów, łahahaha.
że jakieś mała, głupia cizia potrafiła doprowadzić do taaaakiej waśni. Cool oh.! Neutral
a inteligencją to każdy przeskakuje każdego. po prostu żenada. x]
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 09:52
Temat postu:
Lacrima napisał/a:
banda idiotów, łahahaha.
że jakieś mała, głupia cizia potrafiła doprowadzić do taaaakiej waśni. Cool oh.! Neutral
a inteligencją to każdy przeskakuje każdego. po prostu żenada. x]

Serdeczne dzieki!właśnie zafundowaliscie mi dobre podstawy do pisania pracy o solidarności, i konfliktach w społeczeństwie internetowym, ta mała cizia co prawda ma te juz 18 wiosen ale pominimy ten fakt.Dziekuje za podstawy.Normalnie was kocham Love Laughing
choredusze - Nie 19 Lut, 2006 10:18
Temat postu:
miau
Lacrima - Nie 19 Lut, 2006 10:22
Temat postu:
dla mnie będziesz małą, głupią cizią, chociażby ci stuknęło właśnie 85 lat. ;]
no ale przecierz karzdy morze pisadź to co hce i kiedy hce i nic nikomu do tego no nie.
i niewarzne jak niewarzne kiedy i gdzie i oczym.
;p tss
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 10:44
Temat postu:
teraz udaje, ze wie, do czego sluzy przecinek : D
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 10:54
Temat postu:
Nie,udaje już wam powiedziałam świetny z was przykład i tyle!a To co o mnie mówicie mnie to rybka
Lacrima - Nie 19 Lut, 2006 11:28
Temat postu:
to, co ty o nas, też nam zwisa i powiewa. więc po co w ogole ten temat, ciziu? ;]
Bożena - Nie 19 Lut, 2006 11:38
Temat postu:
Mała Mi jesteś mało spostrzegawcza. Na forum jest przeważająca ilość Użytkowników dużo młodszych od Ciebie. Piszesz, że masz 18 lat, więc albo kłamiesz albo jesteś za mało inteligentna żeby to zauważyć. Jeśli osoba mająca tyle lat, co Ty szuka zaczepki wśród dużo młodszych osób to pogratulować. Owszem nie publikujesz postów w stylu "chce uprawiac seks i podaje nr gg”. Piszesz natomiast posty nie używając interpunkcji i polskich znaków dialektycznych. „…niewidze podstaw zeby na podstawie tego postu oceniac moja inteligencje” A ja widzę. Przychodzisz na forum i uczysz młodszych pisania z błędami. Zastanów się czy nie powinnaś wrócić do podstawówki zamiast robić z siebie pajaca.
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 11:51
Temat postu:
O witam szanowną szefową
No,tak co do interpukcji sprawdzałam reakcje reszty na nowych,interpukcja i błedy miernik spostrzegawczosci reszty zdali doskonale!
Coż zarzucasz mi,że ucze młodszych pisania z błedami ty za to popierasz i postawe co do linczowania innych:no np.ani słowa komentarza do tego,że nie nazywa się nikogo głupią cizią,wiec nie pouczaj mnie bo sama lepsza nie jestes
Ja przynajmniej niczyjej matki nie nazywam dosłownie pania lekkich obyczajow,może wiesz o co chodzi?czy pamieć masz słabą?Pewnie zbanujesz mnie teraz jak kilka innych osob z innego forum o,którym tu sie nie mówi.Może boisz się konkurencji??

[ Dodano: Nie 19 Lut, 2006 12:03 ]
A ciągnełam tego posta,żebys ty się nareszcie wypowiedziała wprost na to czekałam Laughing
Bożena - Nie 19 Lut, 2006 12:07
Temat postu:
Zostałaś nazwana tak jak się zachowałaś. Użytkownicy nie dorównują Ci inteligencją, forum Ci nie odpowiada? Zmień forum i po kłopocie. Jeśli nadal zostaniesz to zostałaś już poinformowana, że istniej funkcja ignorowania tematów i użytkowników. Miłego pisania!
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 13:51
Temat postu:
Mała Mi napisał/a:
Nie,udaje już wam powiedziałam świetny z was przykład i tyle!a To co o mnie mówicie mnie to rybka

fakt, jednak nie wykorzystujesz go prawidlowo : (
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 15:15
Temat postu:
choredusze napisał/a:
miau

fajnie sie nabija posty,co ;]?
Anonymous - Nie 19 Lut, 2006 16:31
Temat postu:
Gabra napisał/a:
choredusze napisał/a:
miau

choredusze - Pon 20 Lut, 2006 08:12
Temat postu:
cholerna no.
tak sobie wlaczylam nieprzeczytane posty i patrze po kolei. w jednym temacie mnie obrazono - dobra, trudno. czytam drugi - tu tez. przezyje. ALE ZEBY DALEJ W KAZDYM TEMACIE ?!
siedzcie sobie na tym okropnym forum na ktorym czlowiek jest obrazany za sam fakt istnienia. ze mna juz skonczyliscie i mozecie sobie DAROWAĆ pisania kolejnych postow obrazajacych mnie, chyba ze wam to sprawia przyjemnosc, BO JA ICH JUZ NIE PRZECZYTAM!
Cheers

edit: dodam jeszcze tylko, ze kiedy anton pisal posty jednowyrazowe nie majace najmniejszego zwiazku z tematem to nikt sie do niego nie rzucal.
nie wiem jak mozna byc tak bezdusznymi ludzmi, zeby sprawiac przykrosc ludziom tyle razy dziennie.
Tremere - Pon 20 Lut, 2006 08:37
Temat postu:
choredusze napisał/a:

nie wiem jak mozna byc tak bezdusznymi ludzmi,

Oni są bezduszni, a ty masz chorą duszę. Razz Wybierz mniejsze zlo... eee, ja w sumie wolałabym być bezduszna.

BOOŻE, dziewczyno, nie przejmuj sie tak. TO jest neeet, znajomych masz w rl'u, tutaj wchodzisz tylko po to, zeby sie odstresować. Robisz z igly widly, no.
Gdybym ja sie miala przejmowac, co oni mowia, to bym juz sie ciąc zaczeła >3
Anonymous - Pon 20 Lut, 2006 09:37
Temat postu:
aj, pewnie sie Ciebie czepiaja, bo nie jestes taka fajna jak ja : (
nasty_girl - Pon 20 Lut, 2006 17:43
Temat postu:
wiec co, chcesz zeby cie traktowano jak wszystkich?czasami w jednym slowie mozna zawrzec cos ciekawego, niektorym, tobie np to nie wychodzi, czasami mod cos przeoczy, a ty obrazajac ich, bo ciebie zjechali a jego nie znizasz sie do poziomy tych ktorzy sa zli i niedobrzy i ciebie obrazaja. nie uwazasz ze to tez zalosne? pozatym, nikt cie tu nie trzyma, zachowujesz sie jakzachowujesz, i inni maja prawo wyrazic na twoj temat opinie, a ze boisz sie krytyki, i zyjesz w przekonaniu ze kazdy ma cie kochac i uwielbiac to juz twoj problem.
frencz - Nie 05 Mar, 2006 13:48
Temat postu:
a ja wspomne ze jest tu za dużo działów na forum i ciezko sie w tym zorientować Rolling Eyes
Łukasz - Sob 03 Lut, 2007 15:43
Temat postu:
Pytania do użytkowników są bardzo stare i nie ma zbyt gdzie umieszczać postów z odpowiedziami Sad
joasia1990 - Sob 03 Lut, 2007 15:51
Temat postu:
Łukasz napisał/a:
Pytania do użytkowników są bardzo stare i nie ma zbyt gdzie umieszczać postów z odpowiedziami

Stare?? Coś Ci sie nie pomylilo??? Codziennie jest po kilka nowych tematów (ostatnio ktoregos dnia bylo chyba z 20 jak nie wiecej). A poza tym jakby nie było gdzie umieszczac postów z odpowiedziami to na forum nie byloby codziennie 200 nowych. Zastanow sie zanim cos napiszesz.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group