Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Wkurzajacy tekst

freyQa - Czw 09 Lut, 2006 16:28
Temat postu: Wkurzajacy tekst
Poprostu jak cos mowie do mojej przyjaciółki a ona odp. JASNE YHY .. oczywiscie nie dowierzając.Juz mnie to wkurza.. Chciałabym jej dowalić jakimś tekstem zeby jej sie glupio zrobilo..Bo co nie powiem , albo zaczne sie tlumaczyc to JASNE YHY TAAAAA...
Lacrima - Czw 09 Lut, 2006 16:34
Temat postu:
a sraj na nią, to nie przyjaciółka.
po prostu nic jej nie mów, albo komentuj jej słowa tak, jak ona twoje. tss.
Blanka - Czw 09 Lut, 2006 19:05
Temat postu:
Hm... to powiedz, jakbys byla zupelnie naiwna "eh dobrze, że mi wierzysz=*" =P
Albo rób to samo w stosunku do niej
A jak chcesz z jakims tekstem wyjechac to ściagnij se program "Bluzgator" on zrobi to za Ciebie=P
Lacrima - Pią 10 Lut, 2006 07:31
Temat postu:
no faktycznie.
"bluzgator" to rzeczywiście idealne wyjście. Neutral tylko pogratulować pomysłu.
a potem wszyscy się dziwą i burzą, że młodzież klnie. -_-' ogasz...
Tremere - Pią 10 Lut, 2006 09:02
Temat postu:
Blanka, gratuluję pomysłu.
Sporo jaskiniowców na tym forum mamy. Cool
nasty_girl - Pią 10 Lut, 2006 10:43
Temat postu:
skoro jej teksty cie denerwuja, nie znizaj sie do jej poziomu mowiac jej teksty ktore beda ja denerwowac. narzekasz na nia, a sama chcesz robic to samo. glupota
The_Great_Vlad - Pią 10 Lut, 2006 15:01
Temat postu:
Nie rozmawiaj z nia?
Słupek - Nie 12 Lut, 2006 16:16
Temat postu:
Kurde, rzeczywiście przyjaciółka. Rozumiem, że nigdy nic nie mówi, tylko po prostu potwierdza każde Twoje słowo? Nie wiem, mnie zawsze wydawało się, że z przyjacielem mogę WYMIENIĆ poglądy na jakąś dręczącą sprawę, a nie wpychać po prostu swoje opinie.

Moja rada- zmień przyjaciółkę. Dla mnie naprawdę takie coś to nie jest przyjaźń, to nawet na dobre relacje koleżeńskie nie wygląda. Lub poprostu wytłumacz jej, ze takie coś Ci się nie podoba i denerwuje.
Bike_chan - Nie 12 Lut, 2006 17:22
Temat postu:
Ludzie! Ona chyba lepiej wie czy to jej przyjaciólka, czy nie... a skoro JEST tyo głupio chyba to wszystko przekreślać...

a wracając dp tematu: pogadaj z nią i powiedz jej to wprost... może ona wcale nie zdaje sobie sprawy że tak mówi, i że ciebie to denerwyje Wink

pozdrawiam i życzę powodzenia
freyQa - Nie 12 Lut, 2006 18:24
Temat postu:
Tylko ze ona wie ze mnie to wkuirza i specialnie tak mówi ;P I to tak jakby na zarty ale i tak chcialabym jej czyms dowalic zeby jej sie zrobilo głupio.Ale ok nie ma rady to nie thx za odp.Pa:)
stefcio - Nie 12 Lut, 2006 20:18
Temat postu:
Widocznie weszło jej to w krew a jak coś wejdzie w krew to łatwo nie wychodzi. Nie odzywaj sie do niej najlepiej.
[bez obrazy] może gadasz jej jakieś głupoty a ona chce Cie przyciąć?? Ale jeśli tak jest to to nie jest prawdziwa przyjaciółka. Poszukaj sobie najlepiej przyjaciela od serca.
Bike_chan - Nie 12 Lut, 2006 20:18
Temat postu:
'nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe'

jeżeli jest Twoją przyjaciółką - a rozumiem, ze jest, to powinna zrowumieć...
nasty_girl - Nie 12 Lut, 2006 20:38
Temat postu:
glupio wszystyko przekreslic? a co tu przekreslac? tak wyglada prawdziwa przyjazn?
Bike_chan - Nie 12 Lut, 2006 21:02
Temat postu:
A czy myślisz że to jedyne co ta dziewczyna robi? bo skoro zasłużyła na miano rzyjaciólki to chyba nie...
nasty_girl - Nie 12 Lut, 2006 21:38
Temat postu:
a mi sie wydaje, ze to wiek w ktorym kazdy jest przyjacielem, bo sie rozmawia troszke wiecej to juz przyjaciolka, chodz tak naprawde nie wiedza ze przyjazn to cos wiecej niz zwykla znajomosc, i to co napisala z tekstami jej "przyjaciolki" wlasnie o tym swiadczy.
Bike_chan - Nie 12 Lut, 2006 21:59
Temat postu:
A co to za wiek? Bo ja się czuję do bycia w takim wieku żeby każdy kogo spotkam był moim przyjacielem... chociaż pewnie za parę lat (jak już będę duża i będę w stanie powiedzieć coś rozsądego) stwierdzę inaczej, ale póki co...
nasty_girl - Nie 12 Lut, 2006 22:02
Temat postu:
no wlasnie, kazdy.. a przyjaciel nie jest kazdym. jest kims wiecej.
Bike_chan - Nie 12 Lut, 2006 22:05
Temat postu:
nie rozumiem... w takim razie uważasz to za wiek, w którym każdego uważa się za przyaciela czy nie?
stefcio - Nie 12 Lut, 2006 22:07
Temat postu:
Każdy wydaje się przyjazdny- w tym wieku
nasty_girl - Nie 12 Lut, 2006 22:10
Temat postu:
wlansie uwazam ze takie 10-12 latki uwazaja kazdego za przyjaciela, bo porozmawiaja pare razy to juz wielkie przyjaciolki. a tak nie powinno byc, wg mnie przyjazn to cos wiecej niz kolezanka z ktora sie siedzi w lawce i czasem porozmawia.
Bike_chan - Nie 12 Lut, 2006 22:13
Temat postu:
Wcale tak nie uważam! No i mam 18 lat a nie 10-12...

Ale nie zgodze sie też ze 10-12 latki uważają każdego za przyjaciela... w każdym razie nie wszystkie (tak się składa, ze pośrednio zajmuję sie grupa takich właśnie dziewczyn i wiem, że są zdolne do naprawdę dojrzałych - no... wiadomo o co chodzi - przyjaźni)
nasty_girl - Nie 12 Lut, 2006 22:16
Temat postu:
ja nie mowie ze ty masz tyle lat, ja mowie o autorce tematu, ze wydaje mi sie niedojrzala, i nie rozumie do konca pojecia przyjazn. owszem, wyjatek potwierdza regule, nie mozna wszystkich tak stereotypowo oceniac, jednak mowie jak jest w wiekszosci.
stefcio - Nie 12 Lut, 2006 22:17
Temat postu:
Kiedyś miałem 13 lat. Poznałem dziewczyne która miała 12. Zabardzo nie rozmawialiśmy. Po drugim dniu spytała sie czy zostaniemy przyjaciółmi. 2 dni po tym zaczęła mi dawać jakieś dziwne "sygnały/szyfry". 2 dni po tych sygnałach poprosiła mnie o chodzenie.

No comments
Bike_chan - Nie 12 Lut, 2006 22:18
Temat postu:
a... ups... Embarassed

ale wydaje mi się ze nie nam rozrząsać, czy to przyjaźń czy nie, prawda?
nasty_girl - Nie 12 Lut, 2006 22:21
Temat postu:
owszem, ja tylko mowie ze na moje oko, to pupa, a nie przyjazn.

no coz, w wieku moim, 17 lat i zdazaja sie przypadki cudownych przyjazni :d
Sissa11 - Pią 10 Lis, 2006 22:58
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
wlansie uwazam ze takie 10-12 latki uwazaja kazdego za przyjaciela, bo porozmawiaja pare razy to juz wielkie przyjaciolki. a tak nie powinno byc, wg mnie przyjazn to cos wiecej niz kolezanka z ktora sie siedzi w lawce i czasem porozmawia.

Sorry ale ja w porówananiu z twoją wypowiedzią jestem UFO!!!!!!!!!!!!! Mam 2 przyjaciółki i dość dużo koleżanek...Z resztą... Chyba uważasz że 10-12 latki to jeszcze dzieci... MYLISZ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!
Laki - Pią 10 Lis, 2006 23:45
Temat postu:
Sissa11, Patrz kochanie na daty.....
Inversja - Sob 11 Lis, 2006 09:37
Temat postu:
No więc zamykam : )

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group