Dzieci OnLine
Psychologia - Mówienie do siebie
kaka - Nie 22 Sty, 2006 20:34
Temat postu: Mówienie do siebie
To może być głupie, ale co myślicie o mówieniu do siebie?? Czy to jest oznaka jakiegoś szaleńswa, bo tak słyszałam... Ostatnio się na tym przyłapałam i nie wiem czemu się tak dzieje...
Nie wiem, czy to złe czy dobre, ale mi pomaga jakoś zapomnieć o problemach, wygadać się przed sobą.
Mam nadzieję, że nie uznacie mnie za wariatkę i się wypowiecie
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 20:37
Temat postu:
EE co Ty
ja tez czasem pogadam do siebie :] bo kto inny mnie tak w 100% zrozumie i wyslucha jak nie ja sama?
poza tym, mowienie do siebie pomaga w wielu problemach
czasem takie pogadanie sobie moze Cie tez odprezyc, a nawet rozśmieszyc
i nie tylko Ciebie, jesli inni to slysza :]
Tana14 - Pon 23 Sty, 2006 14:30
Temat postu:
JA często mówię do siebie
czasami na siebie wyzywam drę się na cały głos do komputera czy takei tam. gdzieś słyszałm ze najczęściej blizniaki (znak zodiaku) mówią do siebie
Shaunri - Pon 23 Sty, 2006 15:51
Temat postu:
Każdy często mówi do siebie, i każdy post (Prócz Keeveeka ; ) ) będzie tutaj taki sam.
kaka - Pon 23 Sty, 2006 15:56
Temat postu:
Dzięki
Pozdrówka dla Was wszystkich :*
Keeveek - Sro 25 Sty, 2006 12:24
Temat postu:
mówienie głośno do siebie nazwałem "syndromem golluma" , takie coś może być chorobowe, zwłaszcza jeśli zaczyna istnieć osobno twoja dobra i zła strona
ale jeśli lubisz sobie coś głośno przeanalizować to nic w tym złego
Martula - Czw 26 Sty, 2006 12:26
Temat postu:
Ja sama do siebie gadam i do często a zazwyczaj jak ryczę
To nie jest nic złego
Każdy tak do siebie czasem gada
sami10 - Wto 07 Lut, 2006 19:35
Temat postu:
ja czasek krzycze do siebie NO CO TY ROBISZ DEBILKO! albo PO KIM TY JESTEŚ TAKA GŁUPIA?
Anonymous - Nie 19 Mar, 2006 17:20
Temat postu:
Ja gadam ze sobą bardzo często, w końcu mam z kim pogadać
Jak jestem wkurzona, często mówię do siebie, przeklinam itp. Bywa, że bardzo głośno. W domu mnie słyszą i nie jest potem ciekawie..
kasia0001 - Nie 19 Mar, 2006 22:05
Temat postu:
ja jak byłam mała to tak do siebie mówiłam.. albo jak bawiłam sie lalkami to też hehe;p teraz już tego nawyku nie mam ;p tylko czasami.. np. jaki poje... etc ;p
Gościówa - Czw 21 Gru, 2006 12:51
Temat postu:
ja tam czasami gadm do siebie....tak poprostu to nie znaczy ze prwadze jakoms rozmowe ze sobą czy coś
bo uwazam ze mozna to nazwac szalenstwem ale tylko wlasnie w takich przypadkach...
ja mowie do siebie jak o czyms mysle tak mi jest sie latwiej skupic np jak rozwiazuje jakies zadanie, albo jak sie zastanawiam nad czyms to zastanawiams ie czesto wlasnie glosno...
Monik - Czw 21 Gru, 2006 15:12
Temat postu:
Ja tam często mówię do siebie, a za wariatkę uważam się z innych powodów ^^
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group