Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - golenie okolic bikini

joasia1990 - Czw 19 Sty, 2006 20:50
Temat postu: golenie okolic bikini
Hej! Mam maly problem. Jak powinnam golic okolice bikini? Ja stosuje najpierw krem do depilacji a pozniej maszynke jednorazową (gole pod wlos). Czasami udaje mi sie zrobic to dobrze ale zwykle zostaja male klujace odrosty i pojawia sie mnostwo czerwonych krostek! Na drugi dzien jest jeszcze gorzej bo wloski maja jakies 2mm i kluja jeszcze bardziej. Dla mnie to nie bylby problem tyle ze mam chlopaka i chcialabym uprawiac z nim peeting ale nie moge sie odwazyc przez te wloski! Co zrobic zeby wzgórek byl idealnie gladki (jak najdluzej) i bez krostek?

[ Dodano: Czwartek Styczeń 19, 2006 21:57 ]
A... jeszcze jedno. Jesli wloski maja ok 1 cm to mozna je zgolic prawie idealnie ale takich krociótkich nie moge Confused . Musze czekac az odrosna ale przeciez codziennie musze byc przygotowana na to ze moj chlopak zrobi mi minetke. I jak tu sobie z tym poradzic? Przeciez z taka zarosnięta to zadna przyjemnosc bo wloski przeszkadzaja Crying or Very sad A jak gole codziennie to mam mnostwo krostek no i wlaciwie i tak nie mozn zgolic takich krotkich idealnie. POMÓŻCIE! PROSZE!
nasty_girl - Pią 20 Sty, 2006 12:40
Temat postu:
moze i dlugie wlosy by mu przeszkadzaly, ale bez przesady, jezeli mu sie podobasz nie przestniesz przez to ze nie zawsze jestes idealnie gladko wygolona.

zacznij uzywac kremu do depilacji okolic bikini ;p

aha, pozatym po kremie do depilacji nie uzywa sie maszynki.. co innego pianka do golenia, co innego krem do depilacji..
joasia1990 - Pią 20 Sty, 2006 15:14
Temat postu:
Dzieki. Tylko ze jak uzyje kremu to i tak musze użyc maszynki bo tą szpatułką nie moge usunąć wszystkich wlosków. Nie wiem dlaczego.

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 15:24 ]
A golić z wlosem czy pod włos? I propo odrostów. Jak sa malutkie to kluja i watpie aby to było przyjemne dla mojego chlopaka. W koncu język jest dosc wrażliwy. Wink
Shaunri - Pią 20 Sty, 2006 16:03
Temat postu:
pod włos, zawsze goli się pod włos - Jak będziesz goliła z włosem to nic nie zgolisz (Dobra, mam doświadczenie jedynie na twarzy, ale co tam... ; ) ).
Keeveek - Pią 20 Sty, 2006 16:38
Temat postu:
nie wie jak golić ale chce by jej polizał.. boże, paranoja - -
Shaunri - Pią 20 Sty, 2006 16:41
Temat postu:
Keeveek - Nie wiem jak Tobie, ale mi nie chce się wałkowac znowu tego samego tematu. Ja swoje zdanie mam, ty też, oboje swoje zdania znamy - reszta forum też. Świata tym postem nie zmienisz, więc nie psujmy wątku, bo po co?
Keeveek - Pią 20 Sty, 2006 16:42
Temat postu:
może i masz rację ale to jest poniekąd żałosne. nie chcę by z tego forum zrobiły się pamietniki.bravo.pl ..
joasia1990 - Pią 20 Sty, 2006 16:43
Temat postu:
Jaka paranoja?!!! Co ma piernik do wiatraka?! A tak wogole to wielu chlopakow chce pocalowac dziewczyne ale gamonie nie wiedza jak to zrobic! Razz I nie prosilam o opinie tylko o rade!!!!!!!!!!!!!!
Keeveek - Pią 20 Sty, 2006 16:43
Temat postu:
ilośc wykrzykników godna pokemona z gadu-gadu..

moja rada: dorośnij
joasia1990 - Pią 20 Sty, 2006 16:46
Temat postu:
Keeveek ale ty jestes nieprzyjemny. I wogole ile masz lat?
Keeveek - Pią 20 Sty, 2006 16:47
Temat postu:
niewiele. ale powinnaś wiedzieć, że wiek fizyczny nie ma znaczenia jeśli chodzi o dojrzałość. no ale jeśli musisz się tam ogolić żeby Twój chłopak czuł się z Tobą przyjemnie to chyba coś nie jest tak jak trzeba Mr. Green
joasia1990 - Pią 20 Sty, 2006 16:48
Temat postu:
To ty dorosnij! Zachowujesz sie jak dzieciak. Wszystko ci nie pasuje!

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 16:49 ]
Nic nie jet nie tak. Po prostu on lubi gladkie i tyle. Kazdy ma swoj gust.

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 17:13 ]
Tak wogole to ja mam 16 lat.

[ Dodano: Piątek Styczeń 20, 2006 17:54 ]
To jak z tym goleniem? Wink
Shaunri - Pią 20 Sty, 2006 18:33
Temat postu:
joasia - Z tym goleniem to Ci już powiedzieli, czego chcesz? Super kremu którym posmarujesz sobie krocze i już nigdy włosy Ci nie urosną?

Poza tym uszanuj Keeveeka bo mądrze mówi, może nie jest miły ( : ) ), ale mówi mądrze, i proszę, nie żryjcie się tutaj...

"A tak wogole to wielu chlopakow chce pocalowac dziewczyne ale gamonie nie wiedza jak to zrobic!" - Tego w ogóle nie zrozumiałem. Takie wyrwane z kontekstu nieco. Szczerze nawet nie bardzo wiem o jaki pocałunek Ci chodzi, mówiliśmy przed chwilą o goleniu miejsc intymnych... A jeśli Ci chodzi o minetę, to fakt, ja w wieku 10 lat o tym marzyłem, o seksie... Ale jakoś go nie uprawiałem, jak to się mogło stać?
Tremere - Pią 20 Sty, 2006 18:33
Temat postu:
Keeveek napisał/a:
niewiele. ale powinnaś wiedzieć, że wiek fizyczny nie ma znaczenia jeśli chodzi o dojrzałość. no ale jeśli musisz się tam ogolić żeby Twój chłopak czuł się z Tobą przyjemnie to chyba coś nie jest tak jak trzeba Mr. Green

Nie obcinaj wlosow, nie gol sie i moze nawet nie myj, bo po co?
Wiesz co, nie jestes kobieta, nie bedziesz, wiec siedz cicho.

Goli sie dla wlasnej przyjemnosci, dla higieny i dlatego, zeby czuc sie lepiej. Ale co ty o tym wiesz - sam pewnego czasu chodziles zarosniety jak pies. O, pamietam, pamietam.
Shaunri - Pią 20 Sty, 2006 18:33
Temat postu:
Tremere- Nie, ona goli bo chce minete...
Tremere - Pią 20 Sty, 2006 18:39
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Tremere- Nie, ona goli bo chce minete...

Napisala to?
giraffka - Pią 20 Sty, 2006 19:42
Temat postu:
Hej o co caly problem?Razz moze najpierw niech zapyta chlopaka czy lubi ogolone czy nie?biggrin
Shaunri - Pią 20 Sty, 2006 20:04
Temat postu:
Tremere- Nie, wszystlo zmyślił mój piękny umysł...

"Musze czekac az odrosna ale przeciez codziennie musze byc przygotowana na to ze moj chlopak zrobi mi minetke."
"Dla mnie to nie bylby problem tyle ze mam chlopaka i chcialabym uprawiac z nim peeting"

Starczy?
Keeveek - Pią 20 Sty, 2006 20:19
Temat postu:
po prostu ktoś nie czyta całego wątku a się wypowiada..
giraffka - Pią 20 Sty, 2006 20:22
Temat postu:
Kurde,powialo groza <przestraszona> Razz musze zaczac i ja uwazniej czytac posciki, bo dostane opiernicz jak sie mylne Razz
joasia1990 - Pią 20 Sty, 2006 21:52
Temat postu:
Matko ja prosilam o rade a nie o jakies wielkie wywody nie zwiazane z tematem.
Shaunri - Sob 21 Sty, 2006 00:49
Temat postu:
joasia - rada była, teraz będziemy Cię ganić - Kajaj się albo zgiń, przepadnij...
joasia1990 - Sob 21 Sty, 2006 01:14
Temat postu:
Hehe. Ciekawe za co ganic? Wink
Keeveek - Sob 21 Sty, 2006 08:55
Temat postu:
za to, że Twój nick wyraźnie wskazuje że nie masz nic wspolnego z wiekiem 16 lat Razz a pewnie Twój chłopak jest jeszcze starszy i na minecie sie nie skończy Wink tylko nie zakładaj potem watku "boże, jestem w ciąży" biggrin nie no przesadzam biggrin
Shaunri - Sob 21 Sty, 2006 10:06
Temat postu:
Keeveek - A bo to jeden wątek był o pancernych plemnikach które po ziemi, przez dywan, wykładzinę (Możliwe też że przez ulicę) miały przedostać się do wybranki ; )?

joasia - Bo czujemy się zgorszeni twoim zachowaniem <chichocze> : )
Keeveek - Sob 21 Sty, 2006 10:07
Temat postu:
aha, sprostowanie: od minety nie możesz zajśc w ciążę [uff uchroniłem nas przed nowym wątkiem biggrin]
giraffka - Sob 21 Sty, 2006 11:11
Temat postu:
Hurra biggrin nareszcie sie dowiedzialam ze nie mozna od minety!! biggrin super, bo jush mialam zakladac nowy temacik z takim oto pytaniem biggrin

Shaunri, moje `jush` tez mnie kwalifikuje do urwania główki?:>:>:>
joasia1990 - Sob 21 Sty, 2006 17:35
Temat postu:
Ale ja naprawde mam 16 lat Wink A moj chlopak 18. I dlaczego czujecie sie zgorszeni? Nie rozumiem tego.
Shaunri - Sob 21 Sty, 2006 20:04
Temat postu:
joasia - My, wredne samce, jesteśmy zdania, że na wszystko jest odpowiedni czas. <stara się zachować spokój ; )> Spróbuję wyjaśnić. Pytasz się nas jak golić swoją (Cenzura będzie, to po co pisać, A Bóg przekleństwa nie wybaczy ; ) ), a sama oczekujesz minety od partnera. Nie wiesz, jak zająć się własną higieną, a pchasz się w dorosłe życie. Nie wiesz, jak długo plemniki żyją, nie wiem czy wiesz jak zachodzi się w ciążę (Tak, tak, przesadzam, specjalnie), a pchasz się w życie przeznaczone dla ludzi dojrzałych.

PS: A tak naprawdę to jesteśmy "Zgorszeni" (Nie wiem czy zauważyłaś to <chichocze> po słowie zgorszeni), bo nie chcemy mieć kolejnego wątku 16 (No dobra, wtedy już 17) letniej matki.
Blanka - Sob 21 Sty, 2006 20:32
Temat postu:
Po prostu pakujesz się w coś o czym nie masz pojęcia- jakbyś chciała potęgować nie umiejąć mnożyć (tak obrazowo zebys mogła zarozumiec=P). A może jeszcze zdecydzujesz się uprawiać sex z chłopakiem a 3 dni później zapytasz co to są zabiezpieczenia? (Ależ skąd to nie ironia...=P). Ja się staram nie oceniać ludzi po wieku ale po ich zachowaniu (a na forum sposobie pisania) i sory, że Ci to powiem, ale widać do tego nie dorosłaś- nie wiesz podstawowych rzeczy... A pozatym czy ma sens petting itd. z chlopakiem- z którym- jak widac- boisz sie porozmawiać o tym? To dla mnie nielogiczne. A może chcesz coś komuś udowodnić? Bo ja już nie rozumiem... No dobrze jednak pomojając twoje życiue intymne, chęci i dorosłosć- twoja decyzja co zrobisz (tak tak już skończyło się kazanie teraz będzie związane z tematem) to golenie miejsc intymnych- to też tylko twoa decyzja. Chcesz- golisz, nie to nie- proste. A jak coś to pogadaj z chłopakiem o tym...

ps. Sex ( każda jego forma- oralny, petting)co prawda jest częścią związku ale nie może być jego fundamentem! To tak prosto z serducha dla Ciebie- bzebys pamiętała.
joasia1990 - Sob 21 Sty, 2006 21:06
Temat postu:
Ok. wsztstko rozumiem i dziekuje wam za te slowa. Ale pewne rzeczy musze sprostowac:

Ja juz gole ale nie mam jeszcze w tym wprawy i czasami niezbyt dobrze mi to wychodzi (coz kazdemu moze sie zdarzyc).

Z moim chlopakiem rozmawiam o wszystkim. Wiem ze on lubi ogolone. Ale przeciez nie zapytam sie go jak mam golic aby bylo dokladnie no nie? Wink

Na zabezpiezeniach sie znam. Nawet rozmawialam o nich z moim chlopakiem, a on jest odpowiedzialny i zdecydowalismy sie ze jesli bedziemy to robic to zastosujemy az potrojne (prezerwatywa, pigulki, kalendarzyk) bo na dziecko jest zdecydowanie za wczesnie.

A z tymi plemnikami to tak tylko pytalam z ciekawosci.

ps. moze i nie dojrzalam do tego ale coz loda juz mu zrobilam kilka razy i nie zaluje Wink
Shaunri - Sob 21 Sty, 2006 22:37
Temat postu:
joasia - Twój ostatni post utwierdził mnie w przekonaniu że nie dojrzałaś. Może źle oceniam, ale bije aż z niego dziecinna chęć pokazania wszystkim jaka jesteś duża. Nie chce mi się przykładów przedstawiać (Dobra... Niechaj będzie dla ślepców ostatnie zdanie...), ale widać różnice w rozmowie z tobą, a z innymi, starszymi ludźmi. Widać jak oni reagują a jak ty - I powiem Ci szczerze różnica jest monstrualna. Kazdy ma prawo pytać - Jasne, od tego jesteśmy żeby pomóc, ale jesteśmy też żeby ostrzegać. Ty tego nie przyjęłaś jako ostrzeżenie - Bo ono Ciebie nie dotyczy. Ty już wiesz to co chesz wiedzieć, lody robisz, minety chłopak Ci robi - Mastahy seksu jesteście. Fakt, jesteście w jakimś stopniu doświadczeni - Ale nie wiecie wszystkiego.

... Bo w takim razie z czego brałyby się dzieci w młodym wieku?

I tak na przyszłość, jak coś piszesz, to przeczytaj trzy razy i pomyśl jak to może zabrzmieć kiedy to ktoś czyta, bo zdanie ostatnie aż bije szpanerstwem - A szpanować nie ma czym.

Edit: O ja ślepy! Jak mogłem tego przykładu nie podać!
"A z tymi plemnikami to tak tylko pytalam z ciekawosci"
"Slyszalam ze zaplodnienie w ten sposob jest mozliwe ale nie wiedzialam czy jest duze prawdopodobienstwo"

Z ciekawości? Jasne. Widzisz... Problem lezy w tym, że ty nie chcesz rad - My się nie znamy. Ty chcesz pokazać nam, że cały ten problem okolic bikini jest błahy - Pytasz bo masz ochotę, a tak naprawdę to pro-seksistka z Ciebie. W tym problem...

Tak na koniec powiem że nic do Ciebie nie mam, a ten post nie jest żadnym naskoczeniem, nie czuj się urażona, jeśli się poczujesz przeczytaj go kolejny raz i pomyśl co chciałem przez to powiedzieć.
joasia1990 - Sob 21 Sty, 2006 23:43
Temat postu:
Shaunri -Nie czuje sie urazona.

Przyznaje ci racje. Nigdy nie czytam moich postow przed wyslaniem. Rzeczywiscie bije z nich szpanerstwo. Ale mi nie chodzi o to.

Moj chlopak nie robil mi jeszcze minetki i dlatego napisalam ten post bo chce sie przygotowac.

A z plemnikami to wlasciwie musze sie przyznac ze nie pytalam z ciekawosci. Naprawde nie wiedzialam jak to jest a potem zrobilo mi sie glupio ze pytam o takie cos no i tak wyszlo. Embarassed

Ps. a ja mam cos do ciebie - jestes spoko gosc! Wink Dzieki!
Keeveek - Nie 22 Sty, 2006 09:53
Temat postu:
i w ten sposob dochodzimy do tego że wszyscy się kochamy i jest lajt Razz

oczywiście możesz robić ze swoim chłopakiem co zechcesz skoro masz te 16 lat, to pewną barierę wiekową już przekroczyliście ale pamiętaj, żeby uważać. Uważać na siebie i swoją przyszłośc [przybiera minę Yody] Bądź dzielnym Jedi i nie daj się chłopakowi zbałamucić Razz jeżeli cokolwiek co on Ci zaproponuje będzie niezgodne z Twoim poczuciem estetyki czy też religii , nie rób tego. Jeżeli Cię kocha to zrozumie, naprawdę. Nie warto aż tak się poświęcać dla żądz. Róbcie to na co macie ochotę ale z umiarem, bo co za dużo to niezdrowo i dzieci z tego dużo potem ;]
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 12:36
Temat postu:
Dzieki! Kocham was Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 13:19
Temat postu:
Hyh, i zapanowała wszechobecna miłość biggrin
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 18:27
Temat postu:
chyba lepiej jak dziewczyna pyta przed faktem, niz po ... chce sie golic, jej sprawa, wy jej od tego nie odwiedziecie, chce minetki? to dlaczego nie, to ona moze potem tego zalowac, nie wy, zamiast pomoc tylko bezsensownie jej jedziecie, tacy wszyscy madrzy, dojrzali i wogole...

jak krem do depilacji nie dziala, to kup jakis lepszy, albo trzymaj kilka min dluzej.
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 18:38
Temat postu:
Nasty_girl - dzieki Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 18:52
Temat postu:
Nasty,nie musisz na nas skakac, krzywde jej ktos zrobil??zauwaz ze na poczatku kazdy post byl 100% zwiazany z tematem, a nasze, jak mowisz, jazdy zaczely sie potem..Trzeba umiec sie tez posmiac kiedy nic wiecej poradzic sie nie moze.A nie mozesz mowic jacy to my jestesmy, najpierw siebie oceniaj a potem innych,ktorych zreszta nie znasz
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 19:00
Temat postu:
owszem, nie znam was naprawde, ale pewna czastke siebie reprezentujecie na forum, i z waszych postow wyrabia mi sie pewna opinia o was, i prawde mowiac to wysmiewanie sie z jej niedojrzalosci bylo przegieciem, moze i glupota jest robienie czegos zakladajac ze ktos cos jej zrobi, ale i tak uwazam ze lepiej pyta, niz potem by sie mial facet przestraszyc. zreszta to ze ona napisala ze moze tak byc, nie znaczy ze ona sie ogoli a on jej nastepnego dnia zrobi minetke..
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:02
Temat postu:
Nikt z nas nie powiedzial ze ktos jej w 100% minetke strzeli :/ wiesz, pewnych rzeczy po prostu nei mozna traktowac zbyt powaznie
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:05
Temat postu:
nasty - czytaj uwazniej moje posty. Ja napisalam ze juz gole ale nie wychodzi mi to za dobrze Embarassed i chcialam sie dowiedziec jak to robic lepiej bo obiecalam mojemu chlopakowi ze bedzie mi mogl za kilka dni zrobic minetke.
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:06
Temat postu:
noo
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 19:12
Temat postu:
no fakt, nie doczytalam, moja wina..
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:16
Temat postu:
Nic sie nie stalo. spox Wink
Shaunri - Nie 22 Sty, 2006 21:06
Temat postu:
nasty - Pierwsza strona to były odpowiedzi na pytanie - Temat zszedł nieco, i tak niech zostanie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group